- Konu Sahibi 26yasindayim
dört aylık bir ilişkimiz var ama erkek arkadaşım ilişkimizi ciddeyete doğru götürmeye başladı. bugün beni ailesiyle tanıştırdı ama ailesine açıkcası pek ısınamadım çünkü beni annesi ve kız kardeşi pek sıcak karşılamadı ben öyle hissettim. hislerimde de pek yanılmam. sanki erkek arkadaşım annesini zorla ikna etmiş gibi geldi. gerçi ortada daha evlilik gibi bir durum yok ama şimdiden ben seninle ciddi düşünüyorum falan diyor sen ne düşünüyorsun falan dedi ama ben geçiştirdim pek bişey söylemedim. aslında erkek arkadaşımı seviyorum ama daha erken olduğunu düşünüyorum. bu durum canımı sıktı ev arkadaşıma anlattığımda oda şaşırdı. mesela tanışmaya gittiğimde evlerinde dev gibi bir kütüphane vardı kitap okumayı bende çok severim genelde ayda bir kitap okurum herneyse ben çok güzel kitaplarınız var dedim. birkaç kitap dikkatimi çekti bu kitapları duymuştum ama okudam falan dedim müstakbel kayınvalidem canım sana o kitaplar ağır gelir demez mi bende allaha şükür bu tarz kitapları okuyacak kapasiteye sahibim dedim çok şaşırdı ama haketti neyse erkek arkadaşımda baya bozuldu yemekten sonra eve bırakırken niye böyle yaptın dedi kimse benimle alay edemez dedim sen bilirsin bugünden sonra nasıl olmasını istiyorsan öyle olsun dedim hiçbirşey demedi. bu olaydan sonra şunu anladım beni oğluna layık görmüyor ben iki yıllık okudum laborantım hastanede çalışıyorum devlet memuruyum ama erkek arkadaşım askeriyede pilot sanırım bundan dolayı istemiyor aramızdaki farktan dolayı başka ne olabilir ki daha ilk kez tanışıyoruz.