- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
-
- Konu Sahibi elmassyakut
ben bazen açmıyorum
bugun evde yoktun galiba diyor evdeydım müsait değildim diyorum.
eşin ne diyecek?Bu iyiymişşş :)
Ben doğru buluyorum demedim zaten gidin sinirlerinizi kim zıplattıysa gidin ona havlayın!Kusura bakmayin da boyle bir kultur olamaz. Bu anlayis kitligidir. Her anlayissizliklarini da kulture bagliyor artik insanlar.
Konu sahibi siz de alin kenara konusun. Bu kadar basit.
B
Ben doğru buluyorum demedim zaten gidin sinirlerinizi kim zıplattıysa gidin ona havlayın!
Beni mi kınıyorsunuz sivri dilini sokacak kurban arayan bu tarz insanları mı
kınıyorum sizi
Bunlara derken ? kocayı -bunlar'dan-aldiniz sanırımBende Yen'i evliyim benim kv de habersiz çıkıp çıkıp gelirdi baktım böyle olmayacak birgün habersiz geldiğinde yürüyüşe çıkmıştım saat de sabah 10 kapıda Kaldı aradı ben kapıdayım filan dedi ben evde değilim dedim teyzemlere gidiyorum filan dedim. Arkasından tekrar habersiz geldi benimde işlerim vardı kaç sefer kapıyı çaldı geç açtım biraz. Bi keresinde yoldayken aradı oraya geliyorum filan diye( yoldayken niye arıyorsun benim müsait olduğumu nerden biliyorsun ki )ben yatıyorum banyo filan yapıcam dedim öylelikle gelemedi. En sonuncuda evden çıkmadan insan gibi aradı buyur gel dedim geldi. Ben kendimce böyle bir çözüm buldum her aradığında açmıyorum mesela. Ben sürekli onla uğraşamam ki kusura bakmasın. Yani kv olmak gelini sürekli sürek darlama hakkı vermiyor. Zaten varya bunlara bir kere yüz ver ardı arkası kesilmez. Ne anlayış var ne düşünce.
Hiç bişey tek taraflı olmuyor böyle düşünen gelinleriniz olmasını istemiyorsanız ona göre davranırsınız sizdeBunlara derken ? kocayı -bunlar'dan-aldiniz sanırım
Sizin gibi düşünen gelinlerim olacak deyu çok korkuyorum .
Merhabalar , 3 yıllık evliyim ve artık içimi kemiren dayanamadığım bir konu var. ben kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyorum. kafasına ne zaman esse çat diye geliyor. biz müsait miyiz hiç sormak yok. kocamlada bu konuyla ilgili sorun yaşamak istemiyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan. bir de emri vaki yapıyor. çay koyda içelim. mısır patlatta yiyelim. en nefret ettiğim şey. Ne yapmam gerekir ne söylemem gerekir hiç bilmiyorum..
Ah evet kesinlikleHiç bişey tek taraflı olmuyor böyle düşünen gelinleriniz olmasını istemiyorsanız ona göre davranırsınız sizde