Kayınvalidem habersiz pat diye evimize geliyor.

Bence bunu ne esine mesele et ne de kv ye. Birsuru yorum var kapiyi acma disardaydim de tarzinda. Bence de en mantiklisi ve sagliklisi o. Kestiriyordum duymamisim de mesela. Kv esine sikayetlense dahi hayatim napayim uyuyordum dersin basin agrimaz..

B
Kusura bakmayin da boyle bir kultur olamaz. Bu anlayis kitligidir. Her anlayissizliklarini da kulture bagliyor artik insanlar.

Konu sahibi siz de alin kenara konusun. Bu kadar basit.
Ben doğru buluyorum demedim zaten gidin sinirlerinizi kim zıplattıysa gidin ona havlayın!

Araya mesafe koy .
Mesela sen ona gitmeden önce ara. Laf arasında ben habersiz bi yere gtmem de hoşlanmam da de . Ne bileyim yüz verme. Fazla muatap olma. Zamanla anlar oda

Bunlara derken ? kocayı -bunlar'dan-aldiniz sanırım
Sizin gibi düşünen gelinlerim olacak deyu çok korkuyorum .

Esin varken de mi böyle? Ben kendi annemle ayni apartmandayim,surekli birbirimizdeyiz ama esim evdeyken gelmezler.Kayinvalide olsa böyle rahat olmazdim ev daginik olabilir dedikodumu yapabilir ama esin varken gelmiyorsa idare et bence ya da tasin.Guzellikle konussan bile alinabilir sonuçta ayni binadasiniz,kaç gun engel olabilirsin ki

herkesin yapisi ve kulturu farkli. ben daha evlenirken 'emrivakilerden hoslanmam, evime de kimseyi ben yokken sokmam' derdim, yerinizde olsaydim.
bu saatten sonra yapacak sey bu cumleyi esinize soylemek. eger kendisi duruma el atamiyorsa kayyumu karsiniza alip:

- bugune dek sizi incitmemek adina konusmak istemedim. lutfen yanlis anlamayin ancak bundan sonra lutfen programli gelin bize, her zaman sizi agirlayacak kadar musait olamayabiliyorum. deyin.

Bence güzellikle siz söyleyin . Araya adamlar girince konular kimi zaman Olaylara dönebiliyor.. huzursuzluğa gerek yok. Önce si söyleyin. Baktınız yine tekrarlıyor aynı şeyi . En aZından eşine " ben annene güzellikle böyle böyle demiştim ama hala aynı şeyi yapmaya devam ediyor sen de uyarır misin " diyebilirsin bari...

Emir vermek hepsinde olur. Allahtan benim kocam hic sevmez emrivakiyi ama biz uzagiz. Bikeresinde habersiz kp kv ye hadi torunu görmeye gidelim delis gelmisler habersiz ama kv yapmaz oyle seyler cunku bilir kocam sevmiyor. Sonra gelmisler biz yokuz gidiyorlar yolda karsilastik . Lafimi esirgemedim. Gülerek " birdaha habersiz gelmezsiniz, buda size ders olmustur sanirim" dedim ama sizin ki dibinizde. En iyisi kocayi doldurun salin üstüne

Yorumları okudum eşine söylemek dısindakilere katıliyorum ama esine söylersen aranız bozulur bence

yine sizinki kapıyı çalıyo benimkinde yedek anahtar var direk açıp giriyo kadın kendi evi gibi

Bazı sebeplerden dolayı bizde annemlerle aynı binada ama ayrı dairelerdeyiz.Benim de annem ikide bir geliyordu,film izliyoruz tam ortasında annem gelip sohbet etmek istiyordu.Gece 11 de geliyordu falan.Bir kaç ay kendi vazgeçer diye bişey demedik.Kendi annem olmasına rağmen ben de rahatsız oluyordum ..En sonunda dedim ki anne biz yeni evliyiz,uygun saatlerde gelmiyorsun biz işe gidiyoruz,yemeğe gel,yemekten sonra gel ama uyku saatimizde gelme dedim.Bir trip bir trip 3-4 hafta konuşmadı benimle ama sonra normale döndü,yoksa taşınmayı göze almıştım.

Lafı dolandırmadan, yüzünüzü asmadan net bir şekilde diyeceksiniz. Rahatsız olduğunuz durumu söylemeniz normal olandır.
Siz ona hep arayarak gidin. Daha iyi anlayacaktır.
Bazı insanların huy olarak arama olayı yok.
Benim kv ile aram iyi olmamasına rağmen aramadan kafasına göre çıkıp çıkıp geliyordu.
En sonunda arayarak gelmek en iyisi dedim.
Olsun, burdan çıkıp alışverişe gidiyorum sorun olmuyor dedi.
Bende senin için değil kendim için diyorum dedim
O günden beri aramadan gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…