Kayınvalidem habersiz pat diye evimize geliyor.

3 yıldır iyi içinde tutmuşsun. Bu işler ilk başta nasıl başlarsa öyle gidiyor. Şimdi ince ince söylersin anlarsa tamam ama anlamazsa işin zor. Çünkü çok direkt konuşmak gerekiyor o da eşin için dolayısıyla senin için zor olacak.
Bahaneler uydur. Her an gelemeyeceğini anlasın...

Merhabalar , 3 yıllık evliyim ve artık içimi kemiren dayanamadığım bir konu var. ben kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyorum. kafasına ne zaman esse çat diye geliyor. biz müsait miyiz hiç sormak yok. kocamlada bu konuyla ilgili sorun yaşamak istemiyorum ama artık çok sıkıldım bu durumdan. bir de emri vaki yapıyor. çay koyda içelim. mısır patlatta yiyelim. en nefret ettiğim şey. Ne yapmam gerekir ne söylemem gerekir hiç bilmiyorum..

İşte benim derdim. .seni çok iyi anlıyorum. Benimkide öyle altımda oturuyor.çat kapı geliyor.saat umrumda değil bir keresinde 12ye 10 vardı geldi sinirimden oturdum ağladım. Bende birde babanne var kv ile oturuyir..oda öyle bir tane değil yani başımda. Kapıda çıt sesi duyulmasın o aşağıdaki kapı mutlaka açılıp bakılır. Gidiyorsak nereye DİE sorulur..bıktım artık psikolojim iyi değil benimde malesef.. eşimde ailesine düşkün taşınma söz konusu değil. Napicaz böyle bilemiyorum

İşte benim derdim. .seni çok iyi anlıyorum. Benimkide öyle altımda oturuyor.çat kapı geliyor.saat umrumda değil bir keresinde 12ye 10 vardı geldi sinirimden oturdum ağladım. Bende birde babanne var kv ile oturuyir..oda öyle bir tane değil yani başımda. Kapıda çıt sesi duyulmasın o aşağıdaki kapı mutlaka açılıp bakılır. Gidiyorsak nereye DİE sorulur..bıktım artık psikolojim iyi değil benimde malesef.. eşimde ailesine düşkün taşınma söz konusu değil. Napicaz böyle bilemiyorum

Çok zor bir durum. Biz birde çalışan insanlarız. Hep akşamları geliyor geç saatte. Belki dinlenmek istiyoruz belki müsait değiliz anlayışlı olması lazım ama işte maalesef...

X