- 3 Haziran 2024
- 28
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi littlecheetah
Merhabalar, eşimin ikinci benim ilk evliligim, eşimin ilk evliliginde 3 çocuğu var, 2 yıllık evliyiz bizim de yeni bir bebeğimiz oldu, eşimin cocuklariyla çok iyiyim zaten çok terbiyeli çocuklar, sorunum kayınvalidem ve gorumcemle, kayınvalidem sürekli bana eşimin ilk eşiyle olan durumlarından bahsetti, örnek vermek gerekirse, kocamın aslında eski karısını zamanında çok sevdiğini ona Lili diye. Hitap ederek etrafında pervane olduğunu söyledi, kurban bayramında henüz hamileydim yaz sıcağıydıve inanılmaz midem bulaniyordu ilk gun gidemedim et vs olaylarina giremedim sürekli kusma halindeydim, 2. Gün gittiğimde çocuklarla ilgilenen yok artık çocukların annesi de yanlarında gelsin dedi eşime eşim kızdı ama bunu demesi çok zoruma gitti, doğurmak uzereydim yine bana eski gelininin lohusayken çok güzel olduğunu o güzelliğinin hala gozunun önünden gitmediğini soyledi, ben bunlara cevap verebildim mi hayır tek cevap veremedim benim böyle bir sorunum var şok edici birşeyle karşılaştığımda dönüp kalıyorum tutuluyorum içime atiyorum, bu yönüm yuzunden panik atak hastasıyım, son olarak da doğum yaptığımın 1. Haftası eşimi odaya çekip doldurmaya kalktı ve b n yine sustum ta ki eşim o duldurma sonucu evimize giderken bana terslenip bagirana kadar artık sinir krizi geçirdim ağlama krizine girdim, çocuğumda yenidoğan sarılığı vardı her saat beslemem gerekiyordu 3 gün uykusuzluk ve yorgunlukta vardı patladim yeter diye krize girdim, o günden bugüne 2 aydır sürekli kavga halindeyiz bu arada son darbeyi de görümcem vurdu, aramız iyiydi dertlesirdik o bana eski nişanlısını anlattı ben de ona eski nişanlımı anlattım sohbet muhabbet işte, bu olaylar yaşanınca görümcem fırsat bu fırsat deyip eşime anlatmış, anlattığında birşey yok aslında yüzeysel bahsetmiştim sorduğu için ned n Nisan attın diye ama ne alaka anlatmış bu olaylarla ne alakası vardı sanırım annesini kurtarmak için, eşim bu yüzden bana saldırdı kardeşime eski sevgililerini mi anlatıyorsun diye tabi ben açıkladım kardeşin kendisi anlattı mmbana da sordu ben de neden attigimizi anlattım dedim anladı ok ama o benim yüreğime dert oldu resmen en aciz zamanimda beni mahvettiler,ve mağduru oynuyolar kayınvalidem herşeyi çok farklı acikliyo ve çok sınırlı ağlıyo konusulmuyo karşısında hatta bardak firlatacakti nerdeyse bana ve sanki ben hata yapmışım gibi, yahu zaten sosyal fobim var iletişimde iyi değilim kavga beni çok korkutuyo, belki de bu yüzden saldırıyo bilmiyorum ama eşim genel anlamda bana hak veriyo ama bazen durup onları savunuyo gidelim diyo artık yediremiyorum boşanmayı düşünüyorum, ailesi de zaten öyle istiyo, neden istesinler diyeceksiniz, sanırım eşim benle evlenmeden önce onlara maddi anlamda çok destek oluyomus evlenince haliyle evine bakıyor bu durum onları huzursuz etmiş olabilir, başka da aklıma birşey gelmiyo, sanki zorla eni kavgaya çekmeye çalışıyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık, bayramlarda falan görüşsem evliliğinde sorun olur mu eşinin ailesiyle görüşmeye ya da saygıdan bayramlarda hastalıkta vs gorusenler sıkıntı yaşıyor mu acaba