• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem evliliğimi bitirmek üzere

littlecheetah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
28
4
1
37
Merhabalar, eşimin ikinci benim ilk evliligim, eşimin ilk evliliginde 3 çocuğu var, 2 yıllık evliyiz bizim de yeni bir bebeğimiz oldu, eşimin cocuklariyla çok iyiyim zaten çok terbiyeli çocuklar, sorunum kayınvalidem ve gorumcemle, kayınvalidem sürekli bana eşimin ilk eşiyle olan durumlarından bahsetti, örnek vermek gerekirse, kocamın aslında eski karısını zamanında çok sevdiğini ona Lili diye. Hitap ederek etrafında pervane olduğunu söyledi, kurban bayramında henüz hamileydim yaz sıcağıydıve inanılmaz midem bulaniyordu ilk gun gidemedim et vs olaylarina giremedim sürekli kusma halindeydim, 2. Gün gittiğimde çocuklarla ilgilenen yok artık çocukların annesi de yanlarında gelsin dedi eşime eşim kızdı ama bunu demesi çok zoruma gitti, doğurmak uzereydim yine bana eski gelininin lohusayken çok güzel olduğunu o güzelliğinin hala gozunun önünden gitmediğini soyledi, ben bunlara cevap verebildim mi hayır tek cevap veremedim benim böyle bir sorunum var şok edici birşeyle karşılaştığımda dönüp kalıyorum tutuluyorum içime atiyorum, bu yönüm yuzunden panik atak hastasıyım, son olarak da doğum yaptığımın 1. Haftası eşimi odaya çekip doldurmaya kalktı ve b n yine sustum ta ki eşim o duldurma sonucu evimize giderken bana terslenip bagirana kadar artık sinir krizi geçirdim ağlama krizine girdim, çocuğumda yenidoğan sarılığı vardı her saat beslemem gerekiyordu 3 gün uykusuzluk ve yorgunlukta vardı patladim yeter diye krize girdim, o günden bugüne 2 aydır sürekli kavga halindeyiz bu arada son darbeyi de görümcem vurdu, aramız iyiydi dertlesirdik o bana eski nişanlısını anlattı ben de ona eski nişanlımı anlattım sohbet muhabbet işte, bu olaylar yaşanınca görümcem fırsat bu fırsat deyip eşime anlatmış, anlattığında birşey yok aslında yüzeysel bahsetmiştim sorduğu için ned n Nisan attın diye ama ne alaka anlatmış bu olaylarla ne alakası vardı sanırım annesini kurtarmak için, eşim bu yüzden bana saldırdı kardeşime eski sevgililerini mi anlatıyorsun diye tabi ben açıkladım kardeşin kendisi anlattı mmbana da sordu ben de neden attigimizi anlattım dedim anladı ok ama o benim yüreğime dert oldu resmen en aciz zamanimda beni mahvettiler,ve mağduru oynuyolar kayınvalidem herşeyi çok farklı acikliyo ve çok sınırlı ağlıyo konusulmuyo karşısında hatta bardak firlatacakti nerdeyse bana ve sanki ben hata yapmışım gibi, yahu zaten sosyal fobim var iletişimde iyi değilim kavga beni çok korkutuyo, belki de bu yüzden saldırıyo bilmiyorum ama eşim genel anlamda bana hak veriyo ama bazen durup onları savunuyo gidelim diyo artık yediremiyorum boşanmayı düşünüyorum, ailesi de zaten öyle istiyo, neden istesinler diyeceksiniz, sanırım eşim benle evlenmeden önce onlara maddi anlamda çok destek oluyomus evlenince haliyle evine bakıyor bu durum onları huzursuz etmiş olabilir, başka da aklıma birşey gelmiyo, sanki zorla eni kavgaya çekmeye çalışıyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık, bayramlarda falan görüşsem evliliğinde sorun olur mu eşinin ailesiyle görüşmeye ya da saygıdan bayramlarda hastalıkta vs gorusenler sıkıntı yaşıyor mu acaba

Merhabalar, eşimin ikinci benim ilk evliligim, eşimin ilk evliliginde 3 çocuğu var, 2 yıllık evliyiz bizim de yeni bir bebeğimiz oldu, eşimin cocuklariyla çok iyiyim zaten çok terbiyeli çocuklar, sorunum kayınvalidem ve gorumcemle, kayınvalidem sürekli bana eşimin ilk eşiyle olan durumlarından bahsetti, örnek vermek gerekirse, kocamın aslında eski karısını zamanında çok sevdiğini ona Lili diye. Hitap ederek etrafında pervane olduğunu söyledi, kurban bayramında henüz hamileydim yaz sıcağıydıve inanılmaz midem bulaniyordu ilk gun gidemedim et vs olaylarina giremedim sürekli kusma halindeydim, 2. Gün gittiğimde çocuklarla ilgilenen yok artık çocukların annesi de yanlarında gelsin dedi eşime eşim kızdı ama bunu demesi çok zoruma gitti, doğurmak uzereydim yine bana eski gelininin lohusayken çok güzel olduğunu o güzelliğinin hala gozunun önünden gitmediğini soyledi, ben bunlara cevap verebildim mi hayır tek cevap veremedim benim böyle bir sorunum var şok edici birşeyle karşılaştığımda dönüp kalıyorum tutuluyorum içime atiyorum, bu yönüm yuzunden panik atak hastasıyım, son olarak da doğum yaptığımın 1. Haftası eşimi odaya çekip doldurmaya kalktı ve b n yine sustum ta ki eşim o duldurma sonucu evimize giderken bana terslenip bagirana kadar artık sinir krizi geçirdim ağlama krizine girdim, çocuğumda yenidoğan sarılığı vardı her saat beslemem gerekiyordu 3 gün uykusuzluk ve yorgunlukta vardı patladim yeter diye krize girdim, o günden bugüne 2 aydır sürekli kavga halindeyiz bu arada son darbeyi de görümcem vurdu, aramız iyiydi dertlesirdik o bana eski nişanlısını anlattı ben de ona eski nişanlımı anlattım sohbet muhabbet işte, bu olaylar yaşanınca görümcem fırsat bu fırsat deyip eşime anlatmış, anlattığında birşey yok aslında yüzeysel bahsetmiştim sorduğu için ned n Nisan attın diye ama ne alaka anlatmış bu olaylarla ne alakası vardı sanırım annesini kurtarmak için, eşim bu yüzden bana saldırdı kardeşime eski sevgililerini mi anlatıyorsun diye tabi ben açıkladım kardeşin kendisi anlattı mmbana da sordu ben de neden attigimizi anlattım dedim anladı ok ama o benim yüreğime dert oldu resmen en aciz zamanimda beni mahvettiler,ve mağduru oynuyolar kayınvalidem herşeyi çok farklı acikliyo ve çok sınırlı ağlıyo konusulmuyo karşısında hatta bardak firlatacakti nerdeyse bana ve sanki ben hata yapmışım gibi, yahu zaten sosyal fobim var iletişimde iyi değilim kavga beni çok korkutuyo, belki de bu yüzden saldırıyo bilmiyorum ama eşim genel anlamda bana hak veriyo ama bazen durup onları savunuyo gidelim diyo artık yediremiyorum boşanmayı düşünüyorum, ailesi de zaten öyle istiyo, neden istesinler diyeceksiniz, sanırım eşim benle evlenmeden önce onlara maddi anlamda çok destek oluyomus evlenince haliyle evine bakıyor bu durum onları huzursuz etmiş olabilir, başka da aklıma birşey gelmiyo, sanki zorla eni kavgaya çekmeye çalışıyorlar ne yapacağımı şaşırdım artık, bayramlarda falan görüşsem evliliğinde sorun olur mu eşinin ailesiyle görüşmeye ya da saygıdan bayramlarda hastalıkta vs gorusenler sıkıntı yaşıyor mu acaba
Eski gelinin neden çocukları bırakıp ayrıldığı belli oldu kendinizle zorunuz mu vardı üç çocuklu adama gittiniz birde üstüne cocuk yaptınız

Kör ölür badem gözlü olur derler. Şimdi size övdüğü eski gelinine zamanında neler yapmıştır da kadın 3 çocuğunu düşünmeden ayrılma yoluna gitmiştir. Onu kaçırdı sıra size geldi tabi. Genelde 2. gelinler ilki gibi vefakar cefakar olmaz gideni aratırlar siz de öyle olun. 3 çocuklu boşanmış oğullarına bekar kız bulmuşlar susup otursunlar.

Ah kıyamam neler yaşatmışlar. Kuzum eşine uygun dille açıkla. Annen sürekli eski eşinden bahsedip duruyor. Yok çok güzelmiş yok sen onu seviyormuşsun yok ona pervane oluyormuşsun falan. Ben de bir kadınım. Tamam seni elbetteki geçmişinle kabul ediyorum ama bunları duymak zorunda mıyım ben de insanım de… uzak dur derim. Gitsen de 5 dk bayramlaş ve çık. Eşine de söyle gitmeden. Ben gitmek dahi istemiyorum. Senin hatrın için geleceğim ama benden uzun uzun oturmamı bekleme. 5 dk bayramlaşıp kalkacağım asla fazlasını bekleme de… orada da sadece bayramlaş. Sohbet muhabbete girme. Bir şey derlerse de sakince cevabını ver. Lütfen susma. Laf söyleyeceklerini bilerek git pısma yani. Bağırıp cağırma. Ama sakince sen de cevabını ver. 5 dk dur sonra da kalk. Uykusu var çocuğun biz kalkalım de. Burada uyut vs derlerse de yok bayram çok gelen giden olur. Sesten rahatsız olabilir. Huzuru kaçmasın çocuğun de. Al çocuğu çık yani. Fazla durma

Eski gelini bu kadar mükemmeldi ise niye boşanmışlar sorması ayıp?
Sizi de boşatıp üçüncü geline sizi anlatır artık. Hayır derdi neyse, üç çocuklu oğlu eş bulabilmiş diye şükredeceğine yaptığına bak kadının. Ne istiyor acaba? Bir çocuk da buradan kalsın, oğlu iki kere boşanmış dört çocuklu bir adam olarak mı kalsın acaba?
Hayır sizde de var, ne diye üç çocuklu adamla evlenirsiniz ki? Denginiz olan birileri illa ki çıkardı karşınıza. Denk olmayınca aha böyle oluyor işte.

Eşinizin ilk eşi kaçmış kurtulmuş bu arızalılardan. Siz de lütfen kendinize gelin, bazen karşındaki deliyse daha deli olup sopasını saklatmak lazım. Bu kadsr kötü insanlar, hala görüşmeli miyim diyorsunuz. Canınızı sokakta bulduysanız, çocuğunuzun da sağlığı sizin için önemli değilse sık sık görüşün tabi ama bunlar size kafayı yedirtir.

Kör ölür badem gözlü olur derler. Şimdi size övdüğü eski gelinine zamanında neler yapmıştır da kadın 3 çocuğunu düşünmeden ayrılma yoluna gitmiştir. Onu kaçırdı sıra size geldi tabi. Genelde 2. gelinler ilki gibi vefakar cefakar olmaz gideni aratırlar siz de öyle olun. 3 çocuklu boşanmış oğullarına bekar kız bulmuşlar susup otursunlar.
Hah agziniza sağlık brn olsam yemin ederim 3 çocuklu dul oglunuzu aldim ne yaptiniz da kacirdiniz öncekini öpüp tepenize koyacağınıza derdim abi onu beşi bilmem bir kadın çocuklarını bir evliliği bitirip birakip gidiyorsa net erkek ve ailesi sorunlu oluyor

rezillik. kaynananız rezlin tekiymiş. canınızı sıkmayın. tavrınızı koyun. siz haklısınız. sonuna kadar haklısınız.

Eski gelinin neden çocukları bırakıp ayrıldığı belli oldu kendinizle zorunuz mu vardı üç çocuklu adama gittiniz birde üstüne cocuk yapt

Eski gelinin neden çocukları bırakıp ayrıldığı belli oldu kendinizle zorunuz mu vardı üç çocuklu adama gittiniz birde üstüne cocuk yaptınız
Çocuklar eski este kalıyor aslında ama sürekli babaannelerinde, o da diyorki ben geldiklerinde ugrasamiyorum anneleri de gelsin bayramlarda falan yanlarında aynı ortamda hepimiz nasıl olucaz bilmiyorum, ayrıca diğer oğlu da ilk eşinden ayrıldı hatta ikinci eşinden de ayrıldı, bu kadarını bilmiyordum, eşim çok iyi bir insan ve seviyorum eşimi, mantık olarak bakacak olursak ever 3 çocuklu bir adamla evlenme kararını nasıl aldım ben de bilmiyorum sanki dilim bağlandı bir anda oldu 3 ay içinde evlendim, daha önce birisi dese evelenir misin asla derdim hatta hakaret sayardım bu soruyu kendime ama oldu 😔

Kvniz eski gelinini ovdugunde "sen gelinini ovuyorsun ama buyuk ihtimalle o senin bu cenenden kacmistir" diye laf sok boylece küsersiniz
Gorumcene de "seni yakin bilip derdini dinledim kendimden ornek verdim sen kalkip abine mi ispiyonladin" de boylece onla da kusmus olursun
Niye hala gorusuyorsun?

Geçiniz sosyal fobi bilmem ne işlerini. Ağızlarının payını vereceksiniz ki seslerini kesecekler. Onun bunun dolduruşuna gelip pasif agresif hareketlerle eşinizle birbirinize girmeyeceksiniz. Size o lafları söyledikleri anda ortalığı bir ayağa kaldırın, herkes eteğindeki taşları döksün ondan sonra bakarsınız boşanıp boşanmamaya.

Çocuklar eski este kalıyor aslında ama sürekli babaannelerinde, o da diyorki ben geldiklerinde ugrasamiyorum anneleri de gelsin bayramlarda falan yanlarında aynı ortamda hepimiz nasıl olucaz bilmiyorum, ayrıca diğer oğlu da ilk eşinden ayrıldı hatta ikinci eşinden de ayrıldı, bu kadarını bilmiyordum, eşim çok iyi bir insan ve seviyorum eşimi, mantık olarak bakacak olursak ever 3 çocuklu bir adamla evlenme kararını nasıl aldım ben de bilmiyorum sanki dilim bağlandı bir anda oldu 3 ay içinde evlendim, daha önce birisi dese evelenir misin asla derdim hatta hakaret sayardım bu soruyu kendime ama oldu 😔
ama sizde yani herseyde dilim tutuldu dilim bağlandı bardak firlatacaklar birsey diyemedim size daha çok sinir oldum. şimdi böyle yazdım diye bana saldirirsiniz biliyorum ama yani ne diyeyim hakediyorsunuz gibi. azıcık kendinizi koruyun yahu bu kadar da olmaz. lütfenn yaaa

Bu mukemmel aileye hemen cocuk yapilmazsa olmaz tabi. Bosanin kurtulun cekilecek dert mi zaten uc cocuklu biriyle evlenmissiniz esiniz basinin ustunde tasiyacagina dolup dolup size tasiyor. Cile cekmeye mi geldiniz dunyaya?

ama sizde yani herseyde dilim tutuldu dilim bağlandı bardak firlatacaklar birsey diyemedim size daha çok sinir oldum. şimdi böyle yazdım diye bana saldirirsiniz biliyorum ama yani ne diyeyim hakediyorsunuz gibi. azıcık kendinizi koruyun yahu bu kadar da olmaz. lütfenn yaaa
Yanlış anlatmış olabilirim kendimi, öyle pasif biri değilim aslında sadece kavgalı gürültülü bir ortamda yetismedim, alışık değilim, uzaklasirim öyle durumlarda mesefa koyarım, bir de zaten hani derler ya düşmanın bile kalitelisi lazım diye, 2 aydır görüşüyorum tamamen kestim kesinlikle gitmedim aramadım ama bu sefer eşim huzursuz oluyo evimize çağırdı orta yolu bulmak için saldırgan davraniyo kendini acındırıyo çileler çektim vs eski hayatını anlatiyo kocası korkusundan yanında konuşamıyo, bardak fırlatma olayında bana böyle davranamazsin ben ailemden fiske görmedim izin vermem dedim, bunu dedim diye havalı soğuk oluyorum, illa kendisi gibi hakeret mi etmem lazım ya da saldirmam mı lazım ben sakın kaldıkça yapma dedikçe daha da çıldırıyo, ben gorusmeme taraftarıyım bu durumda tecrübesi olan varsa fikir almak istedim ama farkındayım bu işin sonu boşanmaya gidecek maalesef

Eski gelini övdüğünde evet çok iyi kadınmış ama zavallı 3 çocukla boşanmak zorunda kalmış, ne yaşadıyla artık diyin. Kavga etmeyin ama ağzının payını verin.
O kadar susmayan bir kadin ki ve çok hızlı konuşuyo bazen anlamıyorum bile dediğini inanın laf yetistiremezsiniz, sanırım en iyisi eşim dışında bir daha asla görüşmemek

Bu mukemmel aileye hemen cocuk yapilmazsa olmaz tabi. Bosanin kurtulun cekilecek dert mi zaten uc cocuklu biriyle evlenmissiniz esiniz basinin ustunde tasiyacagina dolup dolup size tasiyor. Cile cekmeye mi geldiniz dunyaya?
Haklısınız, ben hatayı en başta yaptım, sonunda olacağı o zaten, aynen beni çok doğru anlamışsınız, bana taşıyor sonra pişman oluyo ama yine yapıyo

3 çocuklu bir adamla evlenip bir de üstüne bir çocuk daha yapmak , akıl alır şey değil, 3 çocuklu adamı çok mu aradınız, böyle bir evlilikten nasıl huzur bekledin? İlginç...

Back
X