- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
-
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Eşimin kuzenide böyle bi sebep Yüzünden ayrıldı sonra gelin suçlu çıktı kadınlar eşlerini istedikleri gibi yönetir yönetemedi kocasının bir hatasını herkese duyurdu diye bu Yüzden siz bilirsiniz ama sonu yok gibiOğlu melektir ona göre bence de beni haksız çıkarabilir çünkü hep es dost ne der diyor
Sonu olmayınca da bi anlamı yokki evinEşimin kuzenide böyle bi sebep Yüzünden ayrıldı sonra gelin suçlu çıktı kadınlar eşlerini istedikleri gibi yönetir yönetemedi kocasının bir hatasını herkese duyurdu diye bu Yüzden siz bilirsiniz ama sonu yok gibi
Aynen zaten sizin normaldede boşanmak isteme nedeniniz ev değil zaten hiç bi yaraya merhem olmaz yanı Kv nin bu teklifiSonu olmayınca da bi anlamı yokki evin
Bir de o kadar çok şey yaşandı ki en baştan bu borcu ödemeleri gerekirdi hala Kp e söylemiyorlar davayı eve Tav olacağım o kadar eminler kiAynen zaten sizin normaldede boşanmak isteme nedeniniz ev değil zaten hiç bi yaraya merhem olmaz yanı Kv nin bu teklifi
Rahat vermezler ki en başta oğlu evim evim diye başımın etini yer ben de zaman sonra başlarım evinden al da git derimEvi al, sonra ister boşa ister ayrı yaşa. İçini daya döşe tek başına otur.
Kayinvalidem hepsini biliyor zaten ama benden daha iyisi arayışında zaten kendisi bana da en son sen çocuğunu düşünmüyor san ben mi düşüncem demişti veremem blof zannettim uyap a girince dava gormusler
Herşeyin altında bişey arayanlar kulübü..
Yahu kadının görgüsü odur tabi ki sorunlar ev ile düzelmez ama maddi sıkıntı varmış o da kendince bişey yapmak istemiş helal olsun der elinden öperim kadının
onca gelini boşansin oğluma karı mi yok diyen kvlerin yanında..
Hiç bir Ast niyet göremedim
Siz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz kumar oynayan insan zor düzelir diyorlarAma bana daha ne istiyorsun tavrindalar eşim oynamayacagim diyor kV evi veriyor daha ne diyorlar yani ama ben eşimin değiştiğine inanmıyorum haksız miyim yani değişse çocuğu dogunca değişirdi ben hamileyken değişirdi şimdi neden değişsin ki diyorum
Eşimi sevmiyorum sevme safhasına geçemedik maddi kaygılar olunca yeni evlendim ama kendimiKayinvalideniz de bi tuhaf yani geçenlerde ogluma daha iyisini bulurum diyordu. Simdi de bosanmayin diye ev veriyor.
Eşinizi seviyorsaniz ve eşiniz gerçekten pismansa, bir sure izleyin. olumlu yönde bi degisim gosterirse affedebilirsiniz tabi ama ev için değil
Eşim asla vazgeçmez bu illetten yani çocuğun doğduğu hafta bile oynadı hem de babamın hastane için yolladığı paranın bir kısmıyla kartlarımı evden kaçırıp götürdü harcadı çocuğun odasını hem bana hem benim babama Odetti artık istemiyorum hiç bir şey evde hırsız var gibi yaşanır miSiz eşinizi daha iyi tanıyorsunuz kumar oynayan insan zor düzelir diyorlar
Tedavi görmeden de düzeleceğini sanmıyorum bende