Kayinvalidem evini veriyor

Bosanma ve ev ne alaka ?
Sokakta yattiginiz icin mi bosanmaya karar vermistiniz ?
Eger sebep bu degilse cozum de bu olmamali.
Hiç bir çözümü yokki trilyon verse eşim idda da yiyecek biliyorum evi benim üstüme devret diye bana ısrar edecek belkide vermek zorunda kalacağım bu yüzden eşim de ısrar ediyor olabilir annesi evi onun üstüne vermiyor bilmiyorum ki dertleri ne ama hiç bir şeyi çıkarız yapmayacaklarini dusunuyorum

Veremez tabiki işte eşim de sürekli oğluma ayırma beni bidaha yapmayacağım diyor

Kırılmanizi istemem kesinlikle ama bir şey sormak istiyorum. Siz boşanmaya kesin kararlı mısınız? Ben öyle olmadığını düşündüm. Tekrar söylüyorum önceden konu actiysaniz bilmiyorum. Ama önce siz kafanızı netlestirin bence. Kirdiysam kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin

Evi al sonra bosa..hayat fazla durustluge gelmiyor malesef..neden bosanmak istiyorsun bilmiyorum ama ben olsam bunu yaparım..

Veremez tabiki işte eşim de sürekli oğluma ayırma beni bidaha yapmayacağım diyor
Inanmayın bu laflara. Çocuğunu görmeye gelmeyip, yeğenine kraker yedirip sosyal ağda resimler paylaşmamış mıydı, yanlış hatırlamıyorum değil mi ? O zaman çok üzülmüştüm çocuğunuz için, lütfen inanmayın o laflara, bu adam ne oldu da değişti? Oğlunuzu düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Helal olsun sorun değil daha önce konu açtım ma bilmek zorunda değilsiniz zaten bosanmaya kimse istemez daha yeni evlendim çocuğum oldu evime dönmek istiyorum yani kendime ait o eve ona değil hiç bir yere sıgamiyorum çocuğa tek yetişmiyor um oğlum yaşında bile değil kim ister böyle olsun netlestiremiyorum olacak gibi değil eşimle tabiki babası yanında olsun isterim tek çok zor ama babası da sahip çıkmıyor ki

Babanız eşinizin kumar borcu için bir kuruştan fazla para mı harcadı? Ve siz sesinizi çıkarmadan hamilelik boyunca öyle eziyetle işe gittiniz? Bir de evi ilerde vermek zorunda bırakır diyorsunuz, kayınvalidenize gerçeği söyleyin verse bile hayrını göremezsiniz siz o evin, kendinde dursun o da heba olmasın. Siz bu kadar ensesine vurulup lokmasının alınmasını kimden öğrendiniz acaba?

Yok o degil ama pek farklı değiliz daha bile kötü olabilirz

Kayinvalidem hepsini biliyor zaten ama benden daha iyisi arayışında zaten kendisi bana da en son sen çocuğunu düşünmüyor san ben mi düşüncem demişti veremem blof zannettim uyap a girince dava gormusler

Kayinvalidem hepsini biliyor zaten ama benden daha iyisi arayışında zaten kendisi bana da en son sen çocuğunu düşünmüyor san ben mi düşüncem demişti veremem blof zannettim uyap a girince dava gormusler

İnanmayın o zaman hiç.. Önceki kararınızda sabit olun, tapusu size geçip ondan sonra eşe sonra yine anneye bile dönebilir.

İnanmayın o zaman hiç.. Önceki kararınızda sabit olun, tapusu size geçip ondan sonra eşe sonra yine anneye bile dönebilir.
Para konusunda eşim beynimi yer evi alana kadar daha önce hep böyle oldu yani bende minnet etmem al ne halin varsa gör derim yapim öyle ev de boşa gider

Eşinizin kumar hevesinin önüne geçemeyeceksiniz bence kabul edilesi bir teklif değil
Ama bana daha ne istiyorsun tavrindalar eşim oynamayacagim diyor kV evi veriyor daha ne diyorlar yani ama ben eşimin değiştiğine inanmıyorum haksız miyim yani değişse çocuğu dogunca değişirdi ben hamileyken değişirdi şimdi neden değişsin ki diyorum

Kv nizin teklifi çok mantıksız oğlunu tedavimi ettirecek Akılmı verecek bunları düşünseya oğlu bu alışkanlığa sahip oldukça bir ev değil apartman alsa yetişmez oğlunun durumunu kapatmaya çalışıyorda olabilir sonuçta geline ev verdim yetmedi deyip yarın öbür gün herhangi bi durumda tek suçlu sen çıkacaksın

Oğlu melektir ona göre bence de beni haksız çıkarabilir çünkü hep es dost ne der diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…