slm arkadaşım öncelikle sana şunu sölıyım tabi zor cok zor yaşadıkların ama kendini birilerine ispatlama çaban bana yanlış geldi bırak ne deerseler desinler seni eşin bilsin senin için o onun içinde sen olmalısın .Şimdi gelelim senin yanlışlarına.diyosunki eltim ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum peki canım sence insanlar okullara göre mi değerlendirilmeli bi sor kendine neden onu daha çok seviyolar,belki o daha fedekar ya da daha samimi belki de gerçekten sana haksızlık yapılıyo bilemiyorum ama eltine karşı bu haksız görüşün senin hakkında şöyle bi önyargıya kapılmama sebeb oldu acaba sende insanları sınıflandırıyomusun...?? gelelim senin ne yapabileceğine bence öncelikle sevmelisinn.Ama önyargısız.He bunu yaptım başarılı olamadım diyosan ki gerçekten sevdiğin zaman değer verdiğin zaman bunun karşılıksız kalabileceğine inanmıyorum en azından görüştüğün zamanlarda onların eleştirilerine aldırmadan,hayatını sürdürebilirsin bence.Ama kültür meselelrine girersen şayet kırıcı olursun ve kaybadersin.