• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem eşimle aramı bozuyor. Annem yerine koymak istedikçe alçaltıyor beni :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
slm kızlar canım çok sıkkın bugüne dek yaşadıklarım sıktı beni evlilikle ilgili anlatmak istedim sizlere.dinlemek isterseniz sorunum bunlardan ibaret :

ben 13 ay nişanlı kaldım sadece 4 ay beraberdik ve evlendik 1 ay beraber.eşim şırnaklta askerdi geceler gözüme uyku girmezdi yemek yemezdim o açtır die.soğukta kalırdım o üşüyo diye yemin ederim.dışarı çıkmazdım oda çıkmıyo die.kayınvalide çok ii bilir bunu ama sildi attı 4 gün önce.kızınız oğlum için naptıki hep üzdü dedi.eşim işe başlamamıştı daha nişanlıydık.cebine harçlık koyardım, dışarı çıktığımızda hep ben harcardım.benim ödemem gereken öğrenim kredisi borcum var.ve ababm biz evlilik kararı verdiğimiz gece kızımın borcu var sıkıntı yaratabilir dedi onlarda yok olurmu hiç öyle şey,bizde destek olur öderiz dediler.şimdi kayınvalide ne dio biliomusunuz kızıınızın öğrenim kredisi borcu vardıda madem neden para biriktirmedi nelere harcadı die hesap soruyo.beni hep kandırdılar borçsuz evlendircez die sizi, ama şimdi bütün borç bizde ayda 1,200 ödüyoruz yarısını eşim yarısını ben.ama kaynana dediki kızınız ne ödüyoki, oğlum ödüyo borcu.neden sıkılıyomuş die dedi.eşimde bağırdı annesine beraber ödüyoruz hepiniz bilin bunu die.ama hayat o kadar zor ki acı veriyo insana.annem gibi svmek istedim ama o yabancıladı beni.mesela ben tutumluyumdur çünkü babam memurdu benim.darlıkla büyüdük.allah bin kere razı olsun babamdan tek maaşla süper geçim yaptı.kimsenin yemediğini yedik giymediğini giyidik ama tutum etmeyi öğretti babam bize.hep dediki kzım evleneceksiniz anne olacaksınız tutumlu olun.annem pasta börk yaptı sattı harçlık verebilmek için.dedilerki evleneceğiniz zaman eşinizin ailesini zorlamıyın yoktur belki elde avuçta.zamanla herşey alınır kalp kırmayın.nişanlandım melek gibiydi kayınvalide.annemmden bile yakın geliyodu çok zaman.evlendik kıskanç bakışlar başladı.7 günlük gelindim ben.babası çok iyiydir eşimin.hep korkardı kayınpederim, babama derdiki biz bunlar için uğraşıyoruz dünür ama evlerine alırlarmı bizi derdi.sırf kırılmasın gönlünü alayım die balayından döndük ertesi gün yemeğe çağırdım.görümcemde geldi 2 çocuğuyla kendi ailemde geldi onlarda.ayyy ne iğrenç bi yemek bu dedi,keşke ben yapsaydım die hemde kaç kez.bende kusuruma bakma abla affettirim kendimi bi daha daha güzel olur dedim bi daha böyle olmasın dedi.tamam desin amenna ama babamın babanemin yanında kötüledi.dedilerki bizimkişler zamanla alışçaklar herşeye daha taze gelin.eksiğini yüzüne vurmayın dedi.ama yok.ondan 3gün sonra kayınvalide kavga etti nerdeyse benle olunun yanında.senin baban böyle yaptı sen böyle yaptın bizi herşeyden uzak tuttunuz die.sebepte şu bi eniştesi var eşimin herşeye burnunu sokar iyi niyetiyle.kardeşime dediki gelin alırken bel bağlanırken çok para alma die.çocuk küsmüş sonuçta küçük dha.ben kuaföre giderken kardeşimle tartıştım benim içn moralini bozma onlara inat ii ol die.ağladım babam eşime kızdı.annen babandan başka kimse karışmasın bizleriz baba anne enişten deil die.kayınvalideye demiş.karının suratı düğünde beş karıştı zaten.hep bunların kavgasını ettiler.bi kardeşinin gelini var iljkoul mezunu.bilmişmi bilmişve görgüden yoksun.her dk onu över bana.bende üniv mezunuyum ve mğdğrlerim öğretmenlerim hep teşekkür etmiştir aileme çok ii evlat yetiştirdiniz die.hatta düğünümde bile teşekkür ettiler.ama kaynana ay öbür gelin iyi ütü aldıda,yatak odası çok kaliştelide.eli çok beceiklide.sinir oldum hep ama susutum.biz bütün eşyaları eşimle beraber aldık.mutfaklık çeyizlerimden 3 takım getirdim hepsinden.geçen tartışmada dedimki hep onu övüp durmayın ya nedir bu yok iyi ütüsü varda perdeyi o aldıda.dedim bırakın ya keşke yatak odası çeyiziyle gelseymişim kıymetli olurmuşum sana.deyip ağlayarak çıktım.kayınvalidem şimdiye dek bana hiçbirşeyin güzel demedi biliyomusun.herşeyin en yenisini aldım kızı kardeşi tüm akrabaları ne güzel ev kurmuş dedide o demedi.çok kırgınım ona.beni hiçe saydı.oğluylada aramızı açtı.onu yanında habire canınmı sııkıın ağladınmı der.eşim sinirleniyo ozaman.ama ben tekken anlatmaya çalışırımda yine sormaz.şimdi eşim yokken haftada 3 gün onlarda kalıyodum .bu hafta hiç gitmedim arayana dekte gitmicm.eşimde artık annesinin bilmişilğini gördü.inş ii olcak herşey.sizinle paylaşmak istedim.çok uzun oldu ama çok sıkkındım.görüş vermek isteyenleride dikkate alcam nasıl davranmalı sizce....

canım yazarken bi nefes alsaydın yaw hepsi birbirine girmiş neyse bi okuyayım bakalım bismillah

allah yardım etsin canım sana. görgüsüz insanla uğraşmak zor. dua et ki eşin aradaki haksızlığı ve annesinin hatalı olduğunu hep görebilirsin. beniim gördüklerim ve duyduklarımdan edindiğim tecrübe eşinin ailesi ile kavga edip görüşmemeye başlayınca aile tarafından doldurmalar başlıyor. sizinkiler zaten alenen başlamışlar. iyisini sen bilirsin haklıyken haksız duruma düşme de ... onlar seviyesini belli etmiş sen onlara uyma derim...

Canım kendinizi bu tür şeyler için asla üzmeyim. Bende aynılarını yaşadım fazlasını bile yaptılar. Hemde yatak odasının en kalitesini almışken, 8 adet bileziğim varken herşeyim 2şer takımken söylendi bana o laflar. bende keşke olmasaydıda bu lafları işitseydim dedim hep. onlara yaranılmaz canım. artı bütün düğün masraflarınıda bize ödettiler. düğün borçlarını ödememek için mahsus kavga çıkarttılar hemde o biçim kavga. benim ailem herşeyi yapıyorken hep hakaret ettiler. ama azmettik eşimle borcumuzu bitirdik arabamızı aldık onu ödedik şimdide mevlam nasip ettti evimizi aldık onu ödüyoruz. ama ne hala yaramıyoruz onlara. ilk evlendiğimizde kayınvalidem bana oğlumun ekmeğini yiyip yiyip azıyorsun demişti. bende oğlunun ekmeği kursağımdan geçmedi daha sizin yapmanız gereken borçları ödüyoruz demiştim. en başlarda cevap vermiyoruz bunlara konuşmaya devam ediyorlar. en iyisi başta bir laf söyledimi cevap vereceksin. birde çok yüz göz olmayacaksın.
sakın ha eşinle ikinizde bunları dert etmeyin borçtur ödeniyor. dert edipte bizim gibi hasta olmayın hastalık girdimi vücuda çıkmıyor inan. gününüzü gün edin boşverin herkesi.

Canım benım,eşinde anlamıs madem ona fazla bişey yansıtma..Uzaktan kendıde görsun olanları olabılecekleri.. Bende ne sorunlar yasadım,tabı senınkının yanında hıcbısey...Ölüm döşeğınden dönen babam için bile,hasta dıye cok sımartmıslar gıbı sevıyesız laflarını bıle tlfda kayınpederım esıme derken duydum ben..Off off..
Bir gun elden ayaktan düşeceklerını hııc mi düşünmezler...

ohoooooooooo ohooo kafamçokkarıştı
sen bunları şimdiden bu kadar kafaya takarsın bitmişsindir kuşum ya :1no2:
önce sakin ol biraz
sonrada iyi düşün karşındakilere hakettiklerinden çok fazla önem veriyorsun
ömemsediğin insanlarda yıkıcı oluyor hayatında
toparlan bakalım tüm anlattıklarından çıkardığım cahil insanlarla muhattapsın a.s
onların sen gibi düşünmelerini aynı mantıkla hareket etmelerini bekleme
hakettikleri değeri ver
saygısızlık yapma
ama kendin için yaşa
kim bana ne diyecek beğeneceklermi
beğenmiyeceklermi gibi karşııdaki insanları önemsemekten kurtul bence a.s
önemli olan sensin kimseye herşeyi neden ve niçin yaptığını ev hayatını anlatmak zorun da değilsin
ağzınla kuş tutsanda seni eleştirecek olan mutlaka kusurunu bulur a.s
rahat ol yeni evlisin eşinle bugünlerin tadını çıkar
sen doğrusunu biliyorsun eşinde biliyor dırdırlarla eşinide sık boğaz edip evliliğini yıpratmaaa
boşşşşşşşşşş verrrrrrrrrrrrrrrrrr bak keyfineeeeeeeeeeeee :1hug:

canlarım takmayın kafanıza böyle şeyleri
inanın bana boş şeyler bunlar
kimne demiş neden demiş diye düşünerek yıpratmayın kendinizi
eşlerinizide a.s
önemli olan eşlerinizle olan uyumunuz gerisi vızzz
hiç kimse bir allahın kulu bile gelinini kendi evladı gibi sevmez sevemez tabiatın kurallarınada aykırı bu
dilin kemiği de yok ağzı olanda herşeyi konuşur a.s
sizin yapacağınız
saygıda kusur etmemek
aradaki mesafeyi dengede tutmak
çok özel kendinize ait sırlarınızı ve özelinizi paylaşmamak bu tür insanlarla a.s
evlilik hayatımda öğrendiğim en önemli kural bu oldu benim
inanın çok işe yarıyor çok
tamamen püf noktası bu yerimseniben
Canım benım,eşinde anlamıs madem ona fazla bişey yansıtma..Uzaktan kendıde görsun olanları olabılecekleri.. Bende ne sorunlar yasadım,tabı senınkının yanında hıcbısey...Ölüm döşeğınden dönen babam için bile,hasta dıye cok sımartmıslar gıbı sevıyesız laflarını bıle tlfda kayınpederım esıme derken duydum ben..Off off..
Bir gun elden ayaktan düşeceklerını hııc mi düşünmezler...

Bence sen duruşunu bozma,
sorun çıkmaması için dinler gibi yap, onun görüşlerini önemseme. Zevkler ve renkler tartışılmaz derler. kimin evini beğeneceği ona kalmış. sen beğenerek içine sinerek aldıysan boşver. Sana çok saygısızlık etmedikçede çevap verme bence. Çünkü sen ne kadar mantıklı konuşsanda kayınvalden şartlanmış zaten bildiğini okuyacak. Sende üzüldüğünle kalacaksın

şimdi arkadaşım
kayinvalden sana ütün güzelmiş dese nolur demese nolur
o gelini öve öve bitiremiyorsa bilki seni sinir etmek için yapiyordur eee sende sinir oldukça emeline ulaşmış oluyor
bırak hiç dinleme kulak asma zaten o kişinin üniv. mezunu olmaması konuylan alakası yok, üniv. bitirmedi diye kaliteli bir insan olamazmı sence?
annen yerine koymaya çalışmaktanda vazgeç
senin kendi annen sana yeter kayinvaldeni niye anne olarak görmek istiyorsun
o seni kızı olarak görmüyor sende anne olarak görmeyiver çokmu zor?
eşinlen aranızı bozmasına izin verme
böyle böyle dedi diyede kendini yiyip bitirme
bırak konussun ya belki oda öyle rahatlıyordur
sen bunları kafana taktıkca asıl ozaman eşinlen aran bozulur başka türlü bozulmaz
hiiiiç kaaleye bile alma kayinvaldeni dediğim gibi birak konuşsun sen hiç duyma
görümcenin yaptığı terbiyesizlik o ayrı konu ama oda onun kendi seviyesini gösterir
sana öyle dediğinde sen daha güzelini yapta ben yiyeyim deseydin keşke
yaranmak adına yalakalık yapmasan daha güzel olur bence
yeri gedliğinde lafnı koy sessiz kalma
kendini savunki karşındakini saf zannetmesinler

şimdi arkadaşım
kayinvalden sana ütün güzelmiş dese nolur demese nolur
o gelini öve öve bitiremiyorsa bilki seni sinir etmek için yapiyordur eee sende sinir oldukça emeline ulaşmış oluyor
bırak hiç dinleme kulak asma zaten o kişinin üniv. mezunu olmaması konuylan alakası yok, üniv. bitirmedi diye kaliteli bir insan olamazmı sence?
annen yerine koymaya çalışmaktanda vazgeç
senin kendi annen sana yeter kayinvaldeni niye anne olarak görmek istiyorsun
o seni kızı olarak görmüyor sende anne olarak görmeyiver çokmu zor?
eşinlen aranızı bozmasına izin verme
böyle böyle dedi diyede kendini yiyip bitirme
bırak konussun ya belki oda öyle rahatlıyordur
sen bunları kafana taktıkca asıl ozaman eşinlen aran bozulur başka türlü bozulmaz
hiiiiç kaaleye bile alma kayinvaldeni dediğim gibi birak konuşsun sen hiç duyma
görümcenin yaptığı terbiyesizlik o ayrı konu ama oda onun kendi seviyesini gösterir
sana öyle dediğinde sen daha güzelini yapta ben yiyeyim deseydin keşke
yaranmak adına yalakalık yapmasan daha güzel olur bence
yeri gedliğinde lafnı koy sessiz kalma
kendini savunki karşındakini saf zannetmesinler

öncelikle hepinize teşekkür ederim enazından vakit ayırp okuduğunuz içn.gerçekten hepiniz çok doğru şeyler söylemişssiniz tabiki anne yerine koymaya çalışmak hataymış.mesela o benim ütüme güzelş dese tabiki artan yada eksilen bişeyim olmayacak fakat demek istediğim beni çok sevdiğini söylüyo oğluna öle gösteriyo ama başkalarıyla kıyaslayarak çimi acıtıyo.ve benim üniv.mezunu olmam hayatımdaki önceliğim anlamında deildi tabiki öyle oumamaışlar varki ben dersler alıyorum onların yaşantılarından.zaten ben o gelinlerini gerçktende seviyorum fakat şuyu anlatmaya çalıştım.aslında o kız onlara kötü davaranıyo saygusuzlıkda ediyo adam yerinede koymuyo.ben onlara saygıda kusur etmezken neden böyle demekistedim.ama haklısnız hayatta biraz vurdumduymaz olacaksın önemsemeyeceksin beklentin olmayacak.bunları yapmak için çok uğraşıcam ama yapmalıyım eşim için kendim için.teşekkürler tekrardan.

slm asifirtina,öncelikle annen yerine koymana gerek yokki senin bi annen var o sadece eşinin annesi lütfen yanlış anlaşılmasın anne yerine koymak için kayınvaldenin sana kendi kızı gibi davranması gerekir böyle ise tabbii anne yerine koyabiliriz.Ama kayınvaliden seni bırak kızının yerine diğer gelinle bile kıyaslıyor.Sen bi gelin olarak yapmam gerekeni,saygını yeterince göstermişsinsadece sana şöyle bi önerim olabilir: eşin yanındayken kayınvaldene sıcak ve ilgili davran eşin yokken takma kısasa kısas eşinin yanında ona koz verme hiç.böyle davranınca eşine bişeyler söylese bile inandıramaz Siz mutlu olduktan sonra boşver

teşekkür ederim nescafem.gerçekten haklısn yanında iyi olunca eminim eşimlede çok şeyi aşcaz.çünkü kayınvalidemin taktiği bu.onun yanında övgüler iltifatlar ama yokken başkalrının övgüleri.bilmiyorum niye böyleler bu kayınvalideler.fisfisfis

amaan hiç muhattap bile olma
ne derse desin
bi kulağından girsin öbüründen cıksın
kendini sakın onun seviyesine düşürme
sadece eşinin annesi die saygı göster o kadar
sevgiyi hakeden bi kadın değil

Son düzenleme:
Canım kendinizi bu tür şeyler için asla üzmeyim. Bende aynılarını yaşadım fazlasını bile yaptılar. Hemde yatak odasının en kalitesini almışken, 8 adet bileziğim varken herşeyim 2şer takımken söylendi bana o laflar. bende keşke olmasaydıda bu lafları işitseydim dedim hep. onlara yaranılmaz canım. artı bütün düğün masraflarınıda bize ödettiler. düğün borçlarını ödememek için mahsus kavga çıkarttılar hemde o biçim kavga. benim ailem herşeyi yapıyorken hep hakaret ettiler. ama azmettik eşimle borcumuzu bitirdik arabamızı aldık onu ödedik şimdide mevlam nasip ettti evimizi aldık onu ödüyoruz. ama ne hala yaramıyoruz onlara. ilk evlendiğimizde kayınvalidem bana oğlumun ekmeğini yiyip yiyip azıyorsun demişti. bende oğlunun ekmeği kursağımdan geçmedi daha sizin yapmanız gereken borçları ödüyoruz demiştim. en başlarda cevap vermiyoruz bunlara konuşmaya devam ediyorlar. en iyisi başta bir laf söyledimi cevap vereceksin. birde çok yüz göz olmayacaksın.
sakın ha eşinle ikinizde bunları dert etmeyin borçtur ödeniyor. dert edipte bizim gibi hasta olmayın hastalık girdimi vücuda çıkmıyor inan. gününüzü gün edin boşverin herkesi.

çok teşekkür ederim canım.gerçekten yaranmak zor olsa gerek.tabiki haklarını yemek istemem yapmadıkalrı şey kadar yaptıklar çok ii şeylerde oldu ama.bu borç konusu sıktı canımı.dediğin gibi borç ödenir.kayınvalidemin dediği bi laf vardı hep HERŞEY BORÇ OLSUN YETERKİ TEK SORUN PARA OLSUN.BORÇ ÖDENİR PARA BULUNUR AMA KIRILAN KALP YERİNE GELMEZ işte isyanım buna.ama kendisi beni kaybettiben henüz ilk geliniyim.bi kayınbiraderim daha var ve çok asabi annesine karşı ve hep beni haklı bulur bu konularda.onun evlendiği kızdan çekmez inş.inş çünkü kayınbiraderimi seviyorum.ama ah alanların ahları yerde kalmıyo.beddua etmeden gidip yakasına yapışıyo.ne diyim allahım herkesi iyilerle karşılaştırsın.DİNLERSENİZ BEKAR ARKADAŞALR BENDEN TAVSİYE SİZE ; kendi emeğimle evimi kurmak istiyorum demeyin çünkü üzülüyosunuz görmezden geiniyo hakların....

canım boşver saygısız bir kayınvaldeymiş
onun seviyesine sakın düşme
ayrıca hiç kimse insanın kendi annesi gibi olamaz
ve senin annenin seni düşündüğü kadar kayınvaldeler o kadar düşünmez...

eşin yokken de eviniz de kal canım bence
ne gidiyorsun kendi evin dururken oraya
eşin gelince onunla gidersinz, hem laf da sokmaz o zaman

eşimin ailesini gördüm birden :1shok:
onları anlattın resmen yahu mirmirmirmir
aynı dertten muzdaribim :delphin:
eşin tanıdımı ailesini gerisini boşver yerimseniben
şu an üzülüyor olabilirsin ama zamanla inan takmayacaksın

canım zor bir durum öncelikle allah yardımcın olsun, söyleyeceğim şey hiç boş yere kendi sinirlerini yıpratma bırak kendi terbiyesizlikleriyle kendileri boğuşsun sen hiç malzeme verme onlara, diğer gelinin sevilme sebebi de ne biliyormusun insanoğluna iyilik batar illa dik başlı olacaksın lafın altında kalmayacaksın ancak o zaman sayılırsın bu insanda sesiz üstüne gitmeyelim demezler sen sessizsin diye lafları söylerler ama ona söyleyemezler bilirlerki onlar bir söyleyince o 10 söyleyecektir susarlar bu yüzden her alanda bu geçerlidir okul oratamında iş ortamında sesizler her zaman ezilir maalesef bu yüzden saygısızlık etmeyecek akdar savun hakkını ezdirme kendini ve kendini onlara sevdirmek zorunda değilsin ve senin ailen 2 kişilik eşin ve sensin onlar sadece eşinin annesi babası ellerini öp geç otur ve dua et aynı evde yaşamadığınıza.

slm arkadaşım öncelikle sana şunu sölıyım tabi zor cok zor yaşadıkların ama kendini birilerine ispatlama çaban bana yanlış geldi bırak ne deerseler desinler seni eşin bilsin senin için o onun içinde sen olmalısın .Şimdi gelelim senin yanlışlarına.diyosunki eltim ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum peki canım sence insanlar okullara göre mi değerlendirilmeli bi sor kendine neden onu daha çok seviyolar,belki o daha fedekar ya da daha samimi belki de gerçekten sana haksızlık yapılıyo bilemiyorum ama eltine karşı bu haksız görüşün senin hakkında şöyle bi önyargıya kapılmama sebeb oldu acaba sende insanları sınıflandırıyomusun...?? gelelim senin ne yapabileceğine bence öncelikle sevmelisinn.Ama önyargısız.He bunu yaptım başarılı olamadım diyosan ki gerçekten sevdiğin zaman değer verdiğin zaman bunun karşılıksız kalabileceğine inanmıyorum en azından görüştüğün zamanlarda onların eleştirilerine aldırmadan,hayatını sürdürebilirsin bence.Ama kültür meselelrine girersen şayet kırıcı olursun ve kaybadersin.

slm arkadaşım öncelikle sana şunu sölıyım tabi zor cok zor yaşadıkların ama kendini birilerine ispatlama çaban bana yanlış geldi bırak ne deerseler desinler seni eşin bilsin senin için o onun içinde sen olmalısın .Şimdi gelelim senin yanlışlarına.diyosunki eltim ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum peki canım sence insanlar okullara göre mi değerlendirilmeli bi sor kendine neden onu daha çok seviyolar,belki o daha fedekar ya da daha samimi belki de gerçekten sana haksızlık yapılıyo bilemiyorum ama eltine karşı bu haksız görüşün senin hakkında şöyle bi önyargıya kapılmama sebeb oldu acaba sende insanları sınıflandırıyomusun...?? gelelim senin ne yapabileceğine bence öncelikle sevmelisinn.Ama önyargısız.He bunu yaptım başarılı olamadım diyosan ki gerçekten sevdiğin zaman değer verdiğin zaman bunun karşılıksız kalabileceğine inanmıyorum en azından görüştüğün zamanlarda onların eleştirilerine aldırmadan,hayatını sürdürebilirsin bence.Ama kültür meselelrine girersen şayet kırıcı olursun ve kaybadersin.

sanırım siz beni yalnış anlamışsınız.öncelikle ben insanları asla ve asla sınıflandormam ilkokul mezunu üniv.mezunu die.sadece bahsettiğim kişinin benim kadar saygılı olmadığından ve basit davranarak kendisini onlardan üstün tutma çabasından bahsediyorum.ve ayrıca o kişi benim eltim dahyi değil.anlatmak istediğim şuydu o benim eşimin teyzesinin gelini.eltiyle kıyaslanmak tabiki kabulümdür ama bunlar bana fazlasıyla karşımaya çalıştılar.hergün teyzesi onlardadır.herşeyime karışmaya çalışır.çabuk evlenin der,hadi çocuk yapın der.annnesi üzerime salar.yani benim ailem dahi karışamadığı konuya teyzesi ve ailesi karışmaya çaılışır.hangi kayınvalide kardeşinin gelininden yararb görmüşki.ve sizce sevgi karşılıksız kalmayabilir fakat eşim hep der sen benim ailemi çok çekiyosun hep idare ediyosun.onlar sana çok cahilce davranışlarda bulunuyıo.bizler böbürlenmeyi sevmeyiz zaten.inanki bunu herkes görüyo.kültür farkımız tabiki var ama ben onları aşağalamk adın a hiçbir davranışta bulunmadım.kayınvalidemin yeğenlerinede işi bulan benim eşimin bir devlet dairesinde çalışmasına vesile olanda.eşime kalsaydı çoktan pes ederdi.eşim hep der keşke herkes senin kadar ağırlığını koruyabilse.çok iyi bi gelinsin annem sana dua etmeli die.
ve bende üniv. mezunu olmayabilirdim tabiki bunlar birazda şanstır.fakat benim kayınvalidem onun lise mezunu olduğunu söyledi kız ise ilkokul.benim annemde ilkokul mezunu bi gelinimizde ben asla böyle şeyleri aşağılamam.yalnış anlamışsınız.belirtmek isterim.

Back