Eşimin böyle bir bağımlılığı yok, emin olmasam zaten bu kadar üzülmezdimEşinizin bilmediğiniz bir çalma hastalığı, bir kumar bağımlılığı vs olmasın? Siz nasıl bu kadar eminsiniz? Belki ailesi biliyordur.
Annesi oğluna niçin böyle bir iftara suclamada bulunsun ki ? Evdekiler değilde niçin sizin eşiniz ,emin misiniz eşinizden ?Kayınvalidem geçen gün eşimi evine çağırdı, eşim eve döndüğünde yüzü asıktı sordum ağlayarak anlattı "annemin yaklaşık 25-30 bin tl si varmış bana sen aldın paramı çabuk paramı geri getir diyor" dedi. Çok sinirlendim, eşimi sakinleştirmeye çalıştım. 5 yıl önce de az bir miktar parası çalınmış yine eşimi suçlamış, o zaman evli değildik. Ben almadım deyince konu kapanmış. Bu sefer ertesi sabah yine aradı eşimi paramı getir diye. Eşim bu arada 4 aydır işsiz. Evde kayınpeder ve eşimin erkek kardeşi de var ama kayınvalidem onları değil eşimi suçluyor. Ben eşime her koşulda güveniyorum, asla böyle bir şey yapmaz. Kayınvalide ertesi gün tekrar eşimi arayınca ben iyice delirdim ve geri kayınvalidemi aradım. Ağzıma geleni saydım, yazıklar olsun size dedim eşim işsiz ve bizim şu an biraz borcumuz var diye nasıl böyle bir iftira atarsınız dedim. O zaman ne ben, ne eşim ne de çocuğum bir daha kapınıza gelmeyeceğiz evden bir şey kaybolsa bizden bileceksiniz demek yazıklar olsun dedim. Yok falan dedi sizle ilgili bir durum değil dedi ama ben çok kırıldığımı ifade ettim. Bu arada benim gayet iyi kazandığım bir işim var. Eşimin işleri kötü gitti bir süredir işsiz sadece. 10 gün oldu arayıp sormuyoruz, bir daha da gidip gelmeyi düşünmüyorum. Bana telefonda bak göreceksin o aldı çıkacak ortaya tarzında konuştu, kadında en ufak bir pişmanlık yok. Ben de dedim o kadar parayı ben eve getirse sormaz mıyım, biz bu kadar borçlanıp bankadan kredi çekermiydik hiç dedim. Bana diyor ki zamanında benden para aldı geri ödemedi ama. Eşime sordum biz evlenirken ondan 7-8 bin tl istemiş, söylediği para o, izinsiz falan almamış yani. Benim kendi ailem eşime işi için para desteğinde bulundu oğlum eline geçerse ödersin istersen ödeme dedi, bu kadın oğlu evlenirken verdiği paranın ardına düşmüş durumda. Çok para seven birisi. Eşim çok üzülüyor, böyle bir durum yaşadığımız için ben de çok üzgünüm. Her türlü görüş ve yorumlarınıza açığım hanımlar(
3,5 yıldır evliyiz, yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz ayrıca eşimle bir süre aynı şirkette çalıştık ve zaten iş yerinde tanışıp evlendikEşimin böyle bir bağımlılığı yok, emin olmasam zaten bu kadar üzülmezdim
Eşinizin böyle bir iftiraya karşılık kendisinin görüşmeyi kesmemesi de tuhaf geldi bana. Dediğiniz gibi iftiraysa görüşmeyin tabi. Çok çirkin bir suçlama.Eşimin böyle bir bağımlılığı yok, emin olmasam zaten bu kadar üzülmezdim
Eşimden eminimAnnesi oğluna niçin böyle bir iftara suclamada bulunsun ki ? Evdekiler değilde niçin sizin eşiniz ,emin misiniz eşinizden ?
O da görüşmeyi kesti, koca adam ağlayarak anlattı zaten beni suçluyor ana ben almadım diye... Bu kadar sürede eşimi ağlarken çok nadir gördüm çok kırgın ve bana karşı mahcup hissetti kendiniEşinizin böyle bir iftiraya karşılık kendisinin görüşmeyi kesmemesi de tuhaf geldi bana. Dediğiniz gibi iftiraysa görüşmeyin tabi. Çok çirkin bir suçlama.
Kardeşi saçmalama evdedir anne falan demiş, hepsi birlikte eşim dahil evi aramaya başlamışlar... Kayınpeder de benzer şeyler demiş zaten ama onun da ağzı var dili yok gibi ya hiç konuşmaz, ya da ağzından 1-2 kelime zor çıkar. Eşim de şu para bulunsada üstümdeki zan kalksa diyor... Bu konuşmayı dediğiniz gibi eşim yapmalıydı annesi ile maalesef karakteri böyle asla kızdığı, kırıldığı bir şeyi söylemiyor küsüp kabuğuna çekiliyor... Kayınvalidem çok konuşan baskın bir karakter zaten çok sabit fikirli parayı bulsa da demez buldum diye... Ben de ona dedim bize bir özür borçlusunuz... O da konuşuruz falan dedi ama benim sizinle konuşacak bir şeyim yok artık, yazıklar olsun bir insana bu kadar kolay iftira atamazsınız falan dedim.. Çok uzattım kusura bakmayın lütfen ama içime sindiremiyorum, bir anne evladına nasıl bu kadar kolay iftira atar...Eşiniz ağlayarak eve geliyor da kardeşi babası birşey dememiş mi? Herkes anneye mi hak vermiş? Eşinin yapması gerekeni de siz yapmışsınız.. Suçsuz olup iftiraya uğraşam ortalığı ayağa kaldırırdım! Üzüldüğümden de değil, sinirden ağlardım...
Karısık bir durum ama nedense bana esinizin davranısı samimi gelmedi, siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bu suclamayı annesı ona yakıstırıyorsa kendını savunabılırdı yanı bılemedım ama aglaması bir bana mı tuhaf geldi birde siz calısıyormussunuz, kv de yaman biri gibi, belkide ogluna zamanında verdigi parayı sızden cıkarmak istiyor, aman neyse merak ettim takıbe alıyorum konuyu siz esinizden eminseniz gırusmeyın o zaman herseyi sizden bilmesinlerKayınvalidem geçen gün eşimi evine çağırdı, eşim eve döndüğünde yüzü asıktı sordum ağlayarak anlattı "annemin yaklaşık 25-30 bin tl si varmış bana sen aldın paramı çabuk paramı geri getir diyor" dedi. Çok sinirlendim, eşimi sakinleştirmeye çalıştım. 5 yıl önce de az bir miktar parası çalınmış yine eşimi suçlamış, o zaman evli değildik. Ben almadım deyince konu kapanmış. Bu sefer ertesi sabah yine aradı eşimi paramı getir diye. Eşim bu arada 4 aydır işsiz. Evde kayınpeder ve eşimin erkek kardeşi de var ama kayınvalidem onları değil eşimi suçluyor. Ben eşime her koşulda güveniyorum, asla böyle bir şey yapmaz. Kayınvalide ertesi gün tekrar eşimi arayınca ben iyice delirdim ve geri kayınvalidemi aradım. Ağzıma geleni saydım, yazıklar olsun size dedim eşim işsiz ve bizim şu an biraz borcumuz var diye nasıl böyle bir iftira atarsınız dedim. O zaman ne ben, ne eşim ne de çocuğum bir daha kapınıza gelmeyeceğiz evden bir şey kaybolsa bizden bileceksiniz demek yazıklar olsun dedim. Yok falan dedi sizle ilgili bir durum değil dedi ama ben çok kırıldığımı ifade ettim. Bu arada benim gayet iyi kazandığım bir işim var. Eşimin işleri kötü gitti bir süredir işsiz sadece. 10 gün oldu arayıp sormuyoruz, bir daha da gidip gelmeyi düşünmüyorum. Bana telefonda bak göreceksin o aldı çıkacak ortaya tarzında konuştu, kadında en ufak bir pişmanlık yok. Ben de dedim o kadar parayı ben eve getirse sormaz mıyım, biz bu kadar borçlanıp bankadan kredi çekermiydik hiç dedim. Bana diyor ki zamanında benden para aldı geri ödemedi ama. Eşime sordum biz evlenirken ondan 7-8 bin tl istemiş, söylediği para o, izinsiz falan almamış yani. Benim kendi ailem eşime işi için para desteğinde bulundu oğlum eline geçerse ödersin istersen ödeme dedi, bu kadın oğlu evlenirken verdiği paranın ardına düşmüş durumda. Çok para seven birisi. Eşim çok üzülüyor, böyle bir durum yaşadığımız için ben de çok üzgünüm. Her türlü görüş ve yorumlarınıza açığım hanımlar(
Aslında eşim ben çok zorladığım için anlattı, sanırım onlara bir şey diyememiş çok sıkmış kendini ben üsteleyince sinir ve kırgınlıkla ağladı zaten çok ağlayabilen birisi değil, ben onu ilk defa bu kadar üzgün gördüm ve samimiyetine inandım. Kayınvalideme gelince evini komple yaptırmanın derdinde zaten o parayı da o yüzden biriktiriyordum falan dedi... Parasının bir kısmı duruyormuş söylediğim miktar kadarını almışlar... Dediğiniz gibi eşimin daha önceden borç aldığı para ile birlikte hepsini bana ödetmek istiyor da olabilir. Yani üstü kapalı parasını istedi bir taraftan aslında... Zaten çok sever parayı... Bilmiyorum kafam çok karışık o kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorumKarısık bir durum ama nedense bana esinizin davranısı samimi gelmedi, siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bu suclamayı annesı ona yakıstırıyorsa kendını savunabılırdı yanı bılemedım ama aglaması bir bana mı tuhaf geldi birde siz calısıyormussunuz, kv de yaman biri gibi, belkide ogluna zamanında verdigi parayı sızden cıkarmak istiyor, aman neyse merak ettim takıbe alıyorum konuyu siz esinizden eminseniz gırusmeyın o zaman herseyi sizden bilmesinler
Ne paragöz ınsanlar var yahu, huzuru dusunen yok, para huzur getirmiyor, siz asla bu para işine karışmayın eşinizde kendini hiç üzmesin görüşmeyin uzun bi müddet, annesi babası tabiki yardım edicekler ogullarına boyle sacmalık mı olur durumları olmasa anlıcamda.Aslında eşim ben çok zorladığım için anlattı, sanırım onlara bir şey diyememiş çok sıkmış kendini ben üsteleyince sinir ve kırgınlıkla ağladı zaten çok ağlayabilen birisi değil, ben onu ilk defa bu kadar üzgün gördüm ve samimiyetine inandım. Kayınvalideme gelince evini komple yaptırmanın derdinde zaten o parayı da o yüzden biriktiriyordum falan dedi... Parasının bir kısmı duruyormuş söylediğim miktar kadarını almışlar... Dediğiniz gibi eşimin daha önceden borç aldığı para ile birlikte hepsini bana ödetmek istiyor da olabilir. Yani üstü kapalı parasını istedi bir taraftan aslında... Zaten çok sever parayı... Bilmiyorum kafam çok karışık o kadar kötü olabileceğini düşünmek istemiyorum
Vakti zamanında eşim arabasını alırken de destek olmuş, eşim kredi çekip almıştı arabayı hatta biz sevgili iken taksitlerini ödedi hep... Ama kayınvalide araba için de hak iddia ediyor biz evlenince verdiği parayı istedi falan... Ben kendi ailemde böyle para ile ilgili senin benim mevzusu hiç yaşamadım o yüzden garibime gidiyor