Kayınvalidem bizi mahvetti..

tuanacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
34
0
36
İstanbul
:97:ŞUANNN size bunları yazarken inanınki içim alevv alevv yanıyor acıyor ya anlatamam öyle bişeyki sadece yaşanır anlatılamaz bir duygu kısa kesicem yoksa sabahlara kadar yazsam bitiremem İÇİMDEKİ ÖFKEYİDE ACIYIDA kızlar benim eşim çok efendi ve saf biri onu çokkkkk seviyorum birde kızımız oldu ama kaynanam aramızda hep kara kediydi kızım olduktan sonra kadın dahada azıttı ve yüzsüzlüğü ele aldı bana her lafı söylüyor beni aileme bile kötülüyor beni evine bile istemiyor v.s ama kendi benim evime geliyor yetmezmiş gibi yüzüme bakıp bakıp arkamdan gene konuşuyor resmen kendimi ezik gibi hissettiriyor bana benki özgüveni tam biriyİm ben ki kendini beğenen çokk güzel bir bayanım ama bu kadın hayatımı mahvetti eskişehirde oturuyor ben ist gelme diyorum huzurumuzu bozuyorsun oğlunla diyorum ama ısrar la geliyor dün kayınbabamada dedim annem gelmesin ama oda beni şaşıttı gelicez sende bize surat yapmayacaksın diyor bı ne gurursuzluk ya inanamıyorumm işte asıl canımı acıtan konu eşim bu olaylara çok pasif ben ayrılmak istedim dün ama o halen ailesine beni saydırmıyor sen görüş beni yan yana getirme diyorum eşim illa barışacak iyi olacaksınız diyor yıllardır denedik olmadı diyorum anlamıyor kızlar ben ne yapacağım maddi manevi bu kadın bizi mahvettiiiiiiiiiii fikir verinn ÇARESİ ZİMMMMMM

''Evime gelme'' diye apaçık söylemişsiniz
Eşiniz size herhangi bi tepki vermemiş
Öz anne babasına gelme nasıl derki

Gercekten zor bi durum acik acik gelme diyosunuz ve onlarda gelicez sende surat yapmicaksin diyolar pe yani bilsemki acelim geldi o eve gitmek care yine gitmem istenmedikleri yerde nail rahat ediyolar .onlar arsizligi ele almislar canim ama esine kesin bi dille konus tepkini sert bi sekilde belli et baktin oda pek yanasmiyor al basini annene git annen döndügündede haber ver eve ancak o zaman gelirim de.

canım benim öncelikle allah yardımcın olsun. işin gerçekten çok zor. psikolojin fena halde bozulmuş kıyamam kocamı çook seviyorum diyosun ama bi çirkef kaynana için kocandan mı vazgeçeceksin? şimdi şöyle bi durum var o ailesinide senide çok seviyor aranız düzgün olsun istiyor eşinin saf ve temiz olduğundandır bu istediğide. annesine karşı gelemeyişide bu sebepten. bence sen eşinin kıymetini bilmelisin onu çok sevmelisin. kadının her yaptığı şey biliyorum ki çok ağır geliyordur ama unutma bu hayat sen, kızın ve eşinden ibaret senin için. aileler hep dışarda kalır.hep karışsalar da bu böyle. bence tehdit amacıyla bile eşine asla ayrılmaktan vazgeçme bide onun açısından düşünsene olayı. yazık ya kimbilir nekadar üzülüyodur arada kaldığı için. bi tarafta annesi diğer tarafta en sevdiği insan sen varsın iki sevdiğininde mutlu olmasını ister o. bende nişanlıyım benimde çok sorunum var ve inanırmısın herşeyin üstesinden gelebilecek kadar çok seviyorum onu bnimde kaynanam sorunlu ama ypcak bişi yok o kadın sorunlu diye hayatımı paylaştığım insandan vazgeçemem. dediğim gibi yine de karar senin. mutlu olmak için hep fedakarlık yapmak gerekiyo seninde fedakarlığın kaynana yönündenmiş malesef

zor bir durum ama tam olarak neye fikir istiyorsunuz ben anlayamadım.

eşiniz anne babasına nasıl gelme desin?sakin bir yapıya da sahipse aranızda kaldıysa bir şey diyemiyordur iki tarafada. karışmayacaksın annem babam gelir dese bir tane de çaksa size daha kötü değil mi? yani her erkeğe bu durumu kabul ettirmek kolay değil.hele ki şehirler ayrı,sizden ayrı görüşme şansı yok,doğal olarak gelecekler evinize.ama aranızdaki problem ne tam olarak neden kaynaklanıyor acaba? yani bukadar öfke nefret bir sebebi vardır mutlaka.hem anlatırsanız sakinleşirsiniz belki.
mesele tam olarak ne,sebepleriniz neler,eşiniz bu duruma ne tepki veriyor,size tepki gösteriyor mu? vs.

birde kayınpederiniz geleceğiz sende surat yapmayacaksın derken sert bir ifade ile mi söyledi bunu acaba yoksa hani böyle orta yolu bulmak ister gibi bir tavırla mı? belki aradaki soğukluğu giderme ümidi vardır. tepkili olarak mı söyledi size bunu.

''Evime gelme'' diye apaçık söylemişsiniz
Eşiniz size herhangi bi tepki vermemiş
Öz anne babasına gelme nasıl derki
empati kursaydın vicdanın bu sözleri yazdıramazdı sen tek taraflı bakmışsın evet eşime yazık oda çaresiz ama ya ben benim suçum ne? erkek yeri geldimi annesine söz geçirecek ucunda yuvası var
o böyle susarsa anneside tepemizde yuva yapar yani tepemize çıkarrrr canım kardeşim bu sözlerde sana kapak olsun emiii

bence terbiyenizi bozmadan cevap verin.arkadaş size bir hakarette bulunmamış ki?kendi fikrini söylemiş.bukadar basit bir mesaja bile kapak-tabak hesabına giriyorsanız az sonra ve ilerleyen günlerde yazılacak tüm yorumlara hazırlıklı olun derim.

canım ya aşk olsun anlaşılan sen evli değilsin herkez yaşadığını bilir nedemek bir tanede çaksa ? bu da lafmı bide öldürsün bari kadınlar bukadrmı ezik ya eskide kaldı o senin dediğin devirler kimse kimsenin kahrını çekmiyor ya ben fikir istedim ne yapabilirim diye bende isterdim aramız iyi olsun kaynanamla kavgadan kime ne fayda gelmiş ama olmayıncada olmuyor yani ben hassas biriyim çok ağır konuşuyor kaynanam herşeye karışıyor ufak bir örnek vereyim ufacık yani yeni doğum yaptım loğusayım kızımın yüzünde doğum lekesi vardı doktor geçer dedi 2 ay sonrada geçti zaten kaynanam bana diyorduki sen çilek yemişsin çocukta leke var yok sen üşütmüşsün çocuğun kakası kokuyor ya hepmi ben suşluyum zaten doğum sendromundaydım dahada berbat etti beni kadın yok senin sütünmü acı bebek emmiyor vs. amannnnnn yaşayan bilir tabi ben asla kişiliğimden ödün vermedim hep savundum kendimi ama eşim hep susmamı istedi eşimlede bu yüzden sorun yaşadık ya

Son düzenleme:
ben terbiyemi bozmadım ama sizi neden bukadar ilgilendirdi onuda anlamadım o sadece şakaydı oraya zaten simgede koydum anlayamadıysanız o sizin sorununuz

bence sen beni yanlış anladın canım.ayrıca evliyim ve elbette benimde ufak tefek sorunlarım var kayınvalidemle. benim sana demeye çalıştığım eşine kızıyorsun ya sakin diye ve ayrılmaya kalkıyorsun ya,o sakin kalmayıp böyle yapsa daha mı iyi, bu duruma birde onun tepkisi eklense daha kötü olmaz mı bunu demeye çalıştım ama yanlış anlattım sanırım.
ayrıca evet kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil.sende istemiyorsan haklı sebeplerin vardır muhakkak bende örnek ver demiştim hatta buyüzden,seni daha iyi anlamak için.sana demeye çalıştığım böyle bir şey için sakin tavrını koruyan eşinden ayrılmak yerine ona derdini anlatmaya çalışmak ve orta bir yol bulmaya ikna etmek.

anne ve babasının hatalarının faturasını eşine kesmemelisin çok iyi ve temiz biri olduğundan ve sevdiğinden bahsettin boşanmak çok gereksiz. tavrını sert ve tavizsiz koyarsan belki bir işe yarar.Benimde eşim çok iyi ve temiz biridir annesinin bana yaptıklarının faturasını bende ona zamanında ödetmeye kalkmıştım bir durdum düşündüm ben ne yapıyorum bu çekişmeler yüzünden eşimi ve kurduğum yuvamı kaybedeceğim eşimi hoş tuttum ve konuştum açık açık onun annesinin evliliğimize zarar verdiğini tatlı bir dille anlattım,o da bana hak verdi .eşimin ailesine sert bir set çektim şimdi evime gelmeye cesaret edemiyorlar.

Ben de kayınvalidemle görümcelerimle çok sorunlar yaşadım
Ama ben yine de eşimin ailesine gelmeyin evime falan demedim.
Birde benim kayınvalidemler yakınlar her hafta hatta bazen haftada 2-3 kez ya onlar bizde ya biz onlardayız bir de böyle düşün.
En azından ayrı şehirlerdesiniz.
Ve ben kayınvalidemin bana her yaptığı kötü harekete rağmen kendi annemi düşünürüm. Benim yengem her ne kadar haklı bile olsa anneme karşılık verse çok üzülürüm.
Benim anneminde eşime karşı bazı hoş olmayan davranışları oluyor eşim anneme sonsuz saygılı herşey karşılıklı.
İyi düşünün sizin eşinizde ailenize evime gelmeyin dese ne hissedersiniz.
Her ne kadar eşiniz haklı olsa bile. Susarmısınız? Hiç sanmam...
Sanırım temellide kalmıycaklar her ne kadar sizin evinizse onların da oğullarının evi bence gelmeye hakları var. Ayrıca anlattıklarınız çokta evime gelmesinler diyebilecek şeyler değil daha büyük olaylar yoksa tabi...

K.valide ve k.pederiniz çok olgun ve anlayışlıymış, bravo..
Eşinizde dediğiniz gibi saf herhalde, yoksa hangi erkek tepkisiz kalır anasına babasına "evime gelme" diyen kadına..hem de sudan sebeplerle..
Konunuza yorum yazan üyelere bile "kapak olsun" demeniz, böyle kolay ve sebepsiz öfkelenmeniz normal değil.
Troitlerinize baktırın ve k.validenizin kıymetini bilin.

Siz hiç tanımadığınız yardım istediğiniz fikir edinme amacıyla actığınız konuya yorum yapan üyelere bile saldırı modundasınız.

'' kapak olsun '' ne çirkin bir tabir,uslubunuz normal hayattada böyledir eminim ki rahatlıkla buraya yazabildiniz...

yüzlerine karşı evime gelmeyin diyebilecek kadar yüz göz olmuşsunuz,cesaret etmişsiniz.

Neyapacağınızıda pekala iyi bilirsiniz.

Eşiniz sessiz saf biriymiş ailesine ses çıkarmıyormuş ya hani sizi savunmuyormuş.

Görüyoruz ki eşiniz yalnız ailesine karşı değil size karşıda sessiz ve saf davranıyor,yani bir ayrımcılık yok.

Kayınvalideniz sütten çıkma akkaşık değil belki ama bana göre sizde öyle çok masum sayılmazsınız.

bende aynı sorunları yasıom gelmesin die ama ben oğlumdan dünya yıkılsa gecmem kaynanam nasıl gecsin oda emekle büyüttü ben nefret ediom ama gene gelio yapcak bişi yok geberene kadar gelcek pespaye

Haklı mısınız haksız mı bilemem ama normalde erkek yeri geldimi karısına söz geçirecek derler eskiler,annesine söz geçirmeyip orta tarafı bulacak ..

eşinin ailesinden dertli ne kadar çok insan var Allahım
hep benzer şeyler. bu da benim konum:)

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/472950-esimle-aileler-yuzunden-kavga-ediyoruz.html

walla ben size fikir verecek yorum yazacak durumda değilim, benim de eşimin ailesiyle ilgili sorunlarım var malesef
ama eşinizle boşanmayı düşünmek hem de minicik bir yavrunuz varken yuvanızı yıkmanız ne kadar doğru. bu o insanların ekmeğine yağ sürmenize neden olur.
Allah yardımcınız olsun.

bu yorumu yazan sevgili hayatbanagüzel sizi takdir ettim gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…