:97:ŞUANNN size bunları yazarken inanınki içim alevv alevv yanıyor acıyor ya anlatamam öyle bişeyki sadece yaşanır anlatılamaz bir duygu kısa kesicem yoksa sabahlara kadar yazsam bitiremem İÇİMDEKİ ÖFKEYİDE ACIYIDA kızlar benim eşim çok efendi ve saf biri onu çokkkkk seviyorum birde kızımız oldu ama kaynanam aramızda hep kara kediydi kızım olduktan sonra kadın dahada azıttı ve yüzsüzlüğü ele aldı bana her lafı söylüyor beni aileme bile kötülüyor beni evine bile istemiyor v.s ama kendi benim evime geliyor yetmezmiş gibi yüzüme bakıp bakıp arkamdan gene konuşuyor resmen kendimi ezik gibi hissettiriyor bana benki özgüveni tam biriyİm ben ki kendini beğenen çokk güzel bir bayanım ama bu kadın hayatımı mahvetti eskişehirde oturuyor ben ist gelme diyorum huzurumuzu bozuyorsun oğlunla diyorum ama ısrar la geliyor dün kayınbabamada dedim annem gelmesin ama oda beni şaşıttı gelicez sende bize surat yapmayacaksın diyor bı ne gurursuzluk ya inanamıyorumm işte asıl canımı acıtan konu eşim bu olaylara çok pasif ben ayrılmak istedim dün ama o halen ailesine beni saydırmıyor sen görüş beni yan yana getirme diyorum eşim illa barışacak iyi olacaksınız diyor yıllardır denedik olmadı diyorum anlamıyor kızlar ben ne yapacağım maddi manevi bu kadın bizi mahvettiiiiiiiiiii fikir verinn ÇARESİ ZİMMMMMM![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)