Arkadaslar merhaba. Ben bu sitede daha yeniyim size birsey danisacaktim. 3 yillik bi birlikteligim var ve sevgilimin ailesi beni istemiyo. Sevgilim evde baska birseye kizsa benden biliyolar benim yuzume oldgunu soluyolar ve iliskimiz devam ederse ya o ya biz diyolar. Sonucta aile et tirnaktan ayrilmaz bizde ayrilmayi denedik ama yok olmuyo seviyoruz birbirimizi. Sevgilimin eski sevgilisi msj atmis gecen ailesini aramis annesi tekrardan bi dene istersen demis halbunki onu hic sevmiyolardi surekli kavga ediyolarmis kiz patavatsizmis vs vs. Benim onlara ufak bir saygisizligim dahi olmadi evet sevgilimle kavga ediyoruz tartisiyoruz ama iyi gunlerimizde oluyo. Annesi beni arayip seninistemeye gelmivem falan dedi biz bu durumda ne yapabiliriz? Buna benzer seler yasayan birileri var mi? Tabi bu olanlarfan benim ailemin haberi yok soylemedim ama biz bi cozum yolu bulamiyoruz. Evlendijten sonra mecbur kalinca gorusme disinda zatwn artik bi gorusmemiz olmaz ama en azindan bu sureci nasil atlatabilriz fikir verir misiniz