Sevgilimin annesi beni istemiyo mu ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Sevgilimle evlilik düşünüyoruz . Benim annem abim biliyo onunda annesi biliyo . Annesi ve babasindan cok cekinir otoriterler . Sevgilimin annesi benim hakkimda hic konusmuyo bildigim kadariyla bi meraki yok biz abimin sevgilisini hep dinleriz abimden yani annem merak eder oglum kimle geziyo . Yada konusuyolar sevgilim anlatmiyo Sevgilim bana cok vakit ayirir zaten calisma saatleri de uzun ailesiyle pek gorusme firsati olmuyo ama bunu kendi istiyo .
Gecen hafta sevgilimle bulustuk . Annesini de aramis aksam benle olcagini gec gelcegini soylemis . Annesi aradi aksaam ablanlar geldi eve erken gel dedi . Sevgilim telefonun sesini kisti ve biranda yuzu dustu gelemem dedi ama cevaplari oyle.tuhaftıki evet malesef kisa kisa annesinin sesi de baya geliyodu ama anlamadin neyse biz yarim saat sonra kalktik biraz erkenden ben dedim . Eve gittiklerinde ablasigil tam kalkmislar . Ve annesi bunun icin 1 haftadir küsmüs sevgilime evde durmuyosun fln demis . Senle bulusmam degil sorun enistemgil geldiginde hic gitmemem flb dedi . Ama ben ustume alindim sizce bu kadin beni istemiyomu .

Genel olarak kapalı bi aile ama sevgilim tam zitti kapanmani istemem diyo tabi ailesine bu tavri sergiliyomu bilmiyorum . Ben açigim belki ogluna begendigi biri vardir .yada oglunun benimle boyle vakit geçirmesini kiskaniyodur
Triptonik anne, kocasına yapacağı nazi, oğluna yapıyor.
Seni tanımıyor sanırım, neye göre isteyip istemeyecek ki..

Genel olarak kapalı bi aile ama sevgilim tam zitti kapanmani istemem diyo tabi ailesine bu tavri sergiliyomu bilmiyorum . Ben açigim belki ogluna begendigi biri vardir .yada oglunun benimle boyle vakit geçirmesini kiskaniyodur
Hepsi muhtemel..
Olabilir..
Sen erkek arkadaşınla görüşmeye devam et, ailesiyle de işler ciddiye binene kadar sakin görüşüp yüz göz olma..

Sevgilimle evlilik düşünüyoruz . Benim annem abim biliyo onunda annesi biliyo . Annesi ve babasindan cok cekinir otoriterler . Sevgilimin annesi benim hakkimda hic konusmuyo bildigim kadariyla bi meraki yok biz abimin sevgilisini hep dinleriz abimden yani annem merak eder oglum kimle geziyo . Yada konusuyolar sevgilim anlatmiyo Sevgilim bana cok vakit ayirir zaten calisma saatleri de uzun ailesiyle pek gorusme firsati olmuyo ama bunu kendi istiyo .
Gecen hafta sevgilimle bulustuk . Annesini de aramis aksam benle olcagini gec gelcegini soylemis . Annesi aradi aksaam ablanlar geldi eve erken gel dedi . Sevgilim telefonun sesini kisti ve biranda yuzu dustu gelemem dedi ama cevaplari oyle.tuhaftıki evet malesef kisa kisa annesinin sesi de baya geliyodu ama anlamadin neyse biz yarim saat sonra kalktik biraz erkenden ben dedim . Eve gittiklerinde ablasigil tam kalkmislar . Ve annesi bunun icin 1 haftadir küsmüs sevgilime evde durmuyosun fln demis . Senle bulusmam degil sorun enistemgil geldiginde hic gitmemem flb dedi . Ama ben ustume alindim sizce bu kadin beni istemiyomu .
her kayınvalidenin hayalinde bir gelin adayı vardır...

Öyle bir düşüncem zaten yok kadinin da niyeti yok bence :)
Hepsi muhtemel..
Olabilir..
Sen erkek arkadaşınla görüşmeye devam et, ailesiyle de işler ciddiye binene kadar sakin görüşüp yüz göz olma..

Israrla eevleneceksiniz yani bu adamla, siz birçok şeyi gözardı ettiniz bu ilişki için zaten, annesi velev ki istemese ne olur? Sizin için ne değişir hicbirsey. Bir önemi yok o yüzden bence bu durumun.

Annesinin hiç merak etmenesi cidden bana da ilginç geldi.
Ama ben şahsi olarak istenmediğinizi düşünmedim.
Kadın genel olarak istemiyor bence.
Ayrıca neden kalkıp gitti ki ? Sizde haftada bir buluşuyormuşsunuz.
Kaç yaşında bu beyfendi ?

Bence gitsin o anasının beğendiğini bulsun zira kapalılarda oglan kapalı hanım istemiyorum dese bile evlenince anlarsın baskıları bunaltıları ruhun daralır. Kadın sevgililik durumuna bile kıl oluyodur ve evde sözü geçen o gibi herşeyi geçtim evlilik adımı düşünen erkek anasıyla konuşunca yüzü düşüyosa sen bu sevdadan vazgeç anası yarın evlendiğinizde bişi yapacak cocuk sana yansıtacak bence pürüzler var bunlarda ve seni mutsuz ederler.

Anaerkil bir aile.
Daha öncede küserek dediğini yaptırmış olsa gerek oğluşuna..
Oğluşu bugün yüzü düşerek kem küm eder yarın "tamam annecimmm hemen geliyorum" der!
Anakuzusu erkek pişmanlıktır.
Tecrübeyle sabit!!

Back
X