• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni istemiyo

Seni istemeyen aile için sevmek yetmez sevgilin ailesi ile senin aranda şuan çelişki yaşıyor sürekli huzursuz seçim yapmak zorunda hissediyor ve eminim bu stres onun bilinçaltına işliyor benimde benzer ilişkim oldu 2 yıllık sevgilimdi babası da üvey annesi de istemedi babası istemeyince büyükbabası oğlum babanın lafını dinle diye sürekli başını yedi ailesinin huzuru gitmesin diye bu sefer ablası en yakın arkadaşımdı biz bulusmayalım diye neler etti birden kötü bir kız oluverdi falan gizleyerek ilişkimizi yürütelim ben bir zaman sonra ikna ederim onları dedi bende bunu yediremedim fakat denedim ve sonunda bingo! AYRILDIK üstelik ağlayarak söyledi bana ayrıldığını çünkü artık sıkıldı baskıdan stresten ve ailesini seçti. O ailesini seçti senin sevgilinde aynısını bu baskı arttıkça yapmaya meyillenecek sevgiliyken yapmadı diyelim bu kadar yıpranmasının sonuçları evlendikten sonra çıkacak ortaya ki bu daha feci aile kötüyse ve seni istemiyorsa minnet etme sevmek yetmiyor inan bana yetmiyor kendini düşün geleceğini düşün onun seviyesiz ailesi yüzünden kendi aileni de zor durumda bırakma etrafımda bu konunun olumlu örneği yok mutlaka biryerlerden patlak veriyor aile sorunu aşılsa da mutlaka erkekte bir hasar bırakıyor bu süreç

Kızım can kız hemen kaç kurtul hayat kısa bak pişman olursun hadsiz karıya bak istemeye gelmiyormuş ... gitsin oğluna da yazıklar olsun ezdirtmiş seni ki bu kadar korkmadan hareket etmişler

Konu sahibi emeklerinden ötürü bu ilişkiye kendini kandırmak istiyor gibi bırakın kızlar madem öğüt dinlemiceksin kendini kandıracak olumlu şeyler söyleyeceksin ortada bir problem yoktur canım.... niye bizi ikna etmeye çabalıyorsun ki yazık... gerçekleri görün istenmeyen gelin olmak demek yarın öbür gün maddi manevi kötü gününüzde yalnız kalmanız demektir akıllı olun 3 yıl nedir ki koca ömürde!

Sen kendin söylüyorsun tartıştığını bir şeye kızsa senden biliyormuş seven insan karşısındakine değer verir.Ailesinde sana karşı saygılı olmasını ister. Seni istemeyebilirler ama saygı duymaları gerekir. Eğer saygı yoksa olmaz. Sonradan üzülen sen olursun.

Annesiyle kişisel ilişkiniz nasıl bu hale geldi? Detaylandırmadığınız için hiç anlayamadım. Sonuçta ruhsal dengesi yerinde bir insan makul sebep göstermeksizin oğlunun hayatındaki kişiye bu sözleri sarfetmez. Gerçekten anlaşılması zor bir durum.

Back