• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem beni istemiyo

Minik18

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
14
1
16
27
Arkadaslar merhaba. Ben bu sitede daha yeniyim size birsey danisacaktim. 3 yillik bi birlikteligim var ve sevgilimin ailesi beni istemiyo. Sevgilim evde baska birseye kizsa benden biliyolar benim yuzume oldgunu soluyolar ve iliskimiz devam ederse ya o ya biz diyolar. Sonucta aile et tirnaktan ayrilmaz bizde ayrilmayi denedik ama yok olmuyo seviyoruz birbirimizi. Sevgilimin eski sevgilisi msj atmis gecen ailesini aramis annesi tekrardan bi dene istersen demis halbunki onu hic sevmiyolardi surekli kavga ediyolarmis kiz patavatsizmis vs vs. Benim onlara ufak bir saygisizligim dahi olmadi evet sevgilimle kavga ediyoruz tartisiyoruz ama iyi gunlerimizde oluyo. Annesi beni arayip seninistemeye gelmivem falan dedi biz bu durumda ne yapabiliriz? Buna benzer seler yasayan birileri var mi? Tabi bu olanlarfan benim ailemin haberi yok soylemedim ama biz bi cozum yolu bulamiyoruz. Evlendijten sonra mecbur kalinca gorusme disinda zatwn artik bi gorusmemiz olmaz ama en azindan bu sureci nasil atlatabilriz fikir verir misiniz

Arkadaslar merhaba. Ben bu sitede daha yeniyim size birsey danisacaktim. 3 yillik bi birlikteligim var ve sevgilimin ailesi beni istemiyo. Sevgilim evde baska birseye kizsa benden biliyolar benim yuzume oldgunu soluyolar ve iliskimiz devam ederse ya o ya biz diyolar. Sonucta aile et tirnaktan ayrilmaz bizde ayrilmayi denedik ama yok olmuyo seviyoruz birbirimizi. Sevgilimin eski sevgilisi msj atmis gecen ailesini aramis annesi tekrardan bi dene istersen demis halbunki onu hic sevmiyolardi surekli kavga ediyolarmis kiz patavatsizmis vs vs. Benim onlara ufak bir saygisizligim dahi olmadi evet sevgilimle kavga ediyoruz tartisiyoruz ama iyi gunlerimizde oluyo. Annesi beni arayip seninistemeye gelmivem falan dedi biz bu durumda ne yapabiliriz? Buna benzer seler yasayan birileri var mi? Tabi bu olanlarfan benim ailemin haberi yok soylemedim ama biz bi cozum yolu bulamiyoruz. Evlendijten sonra mecbur kalinca gorusme disinda zatwn artik bi gorusmemiz olmaz ama en azindan bu sureci nasil atlatabilriz fikir verir misiniz
Evladını seven,ona değer veren ve onun kararlarına saygı duyan bir aile bu kızı istemiyorum şu kızı istemiyorum demez evladım sen ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle olsun der
İyi düşünün zira sonradan başınız çok ağrıyabilir.

İstememe sebepleri ne?
Sebep yok demeyin, kadın size "seni gelip istemeyeceğim" dediğinde neden diye sormuşsunuzdur. Cevap olarak ne dedi?
Ya da sebep olarak ne sundu?

Istememe sebebi nedir? Yol yakinken donun. Annesine simdi soz geciremeyen biri yarin hic geciremez.

İstememe sebepleri ne?
Sebep yok demeyin, kadın size "seni gelip istemeyeceğim" dediğinde neden diye sormuşsunuzdur. Cevap olarak ne dedi?
Ya da sebep olarak ne sundu?
Biz kavga edince sevgilim de cogu zaman evde oluyo bundan dolayi rahatsizlik duyulmasi. Ben hic birsey demedim dinledim sadece bizim kavgalarimizdan bikmislar

Evladını seven,ona değer veren ve onun kararlarına saygı duyan bir aile bu kızı istemiyorum şu kızı istemiyorum demez evladım sen ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle olsun der
İyi düşünün zira sonradan başınız çok ağrıyabilir.
Evet bende bundan endiseleniyorum

Aşkımdan ölsem, sevgilimin annesi beni arayıp ‘seni istemeye gelmeyeceğim’ diyemez.
Ha velev ki yaşandı, o adam sevgilim olamaz.
Herkes haddini ve yerini bilecek.
Ne münasebet kendinizi bu kadar eziriyorsunuz?

Aşkımdan ölsem, sevgilimin annesi beni arayıp ‘seni istemeye gelmeyeceğim’ diyemez.
Ha velev ki yaşandı, o adam sevgilim olamaz.
Herkes haddini ve yerini bilecek.
Ne münasebet kendinizi bu kadar eziriyorsunuz?
Yav gelmezse gelmesin ne diyeyim ben bu zamana kadar ki sevgilimin davranislarindan yola cikarak bu sekilde solenmesine musafe ettim. Bu yuzden cok tartistilar evden kovdu annesi sevgilimi ama tabi anne sonucta o sinirle oda kime saracagini sasirdi. Olmamasi gereken ve dediginiz gibi kimsenin haddi olmayan birseydi ama yasandi malesef ki

Yav gelmezse gelmesin ne diyeyim ben bu zamana kadar ki sevgilimin davranislarindan yola cikarak bu sekilde solenmesine musafe ettim. Bu yuzden cok tartistilar evden kovdu annesi sevgilimi ama tabi anne sonucta o sinirle oda kime saracagini sasirdi. Olmamasi gereken ve dediginiz gibi kimsenin haddi olmayan birseydi ama yasandi malesef ki
4 senelik evliyim.
Kayınvalidemle seviyeli bir ilişkim vardır.
Sever, sayarım o da beni aynı şekilde ama o kadar.
Eşimin annesi olsa da benim için el kadını ve ister istemez bu iyi ilişkime rağmen kızdığım, gerildiğim şeyler oluyor.

Aksini düşünemiyorum.
Asla böyle bir aileyle yola çıkmazdım.
Şimdi eğer sevgiliniz sizi seçse bile, aile vazgeçilmezdir.
Emin olun bu kadar cılkı çıkmış bir aile meselesinde evlenseniz bile mutlu olamazsınız.
Sizi bu saatten sonra sevseler bile en ufak bir imada sevgilinizle hır gür çıkar.

Ben zaten esim olacak adamdan eminim yoksa simdiye kadar zor da olsa biterdi en ufak bi guvenim olmasaydi mesela ama yok iste hem cok seviyorum hem de iyi bir es olacagina inancim sonsuz. Olmusa ne yazik ki bisey yapamayiz bundan sonra olabileceklwr icin bi oneri istiyorum sizlerden. Ne demisler el elden ustundur

4 senelik evliyim.
Kayınvalidemle seviyeli bir ilişkim vardır.
Sever, sayarım o da beni aynı şekilde ama o kadar.
Eşimin annesi olsa da benim için el kadını ve ister istemez bu iyi ilişkime rağmen kızdığım, gerildiğim şeyler oluyor.

Aksini düşünemiyorum.
Asla böyle bir aileyle yola çıkmazdım.
Şimdi eğer sevgiliniz sizi seçse bile, aile vazgeçilmezdir.
Emin olun bu kadar cılkı çıkmış bir aile meselesinde evlenseniz bile mutlu olamazsınız.
Sizi bu saatten sonra sevseler bile en ufak bir imada sevgilinizle hır gür çıkar.
Bende 3 yildir taniyorm ailesini hic beklemezdim bole bisey olcagini. Artik sevgi zor da bi ihtimal saygi belki ama iste desiginiz gibi en ufak seyde kurban zaten hazir

Bende 3 yildir taniyorm ailesini hic beklemezdim bole bisey olcagini. Artik sevgi zor da bi ihtimal saygi belki ama iste desiginiz gibi en ufak seyde kurban zaten hazir
Şuan maval okuyorum sizin için, biliyorum.
İlişkinizi ve sevgilinizi farklı sanıyorsunuz, aileler razı gelse bir ömür sevgi pıtırcığı olacaksınız.
Ama öyle bir dünya yok.
En ufak kavganızda ‘anamın bildiği varmış’ diyecek o çok güvendiğiniz adam.
Bu zamanlarda çekilen aile sıkıntılarını sizden evlenince çıkaracak.
Sonuçta annesiyle arasındaki tatsız durum sizsiniz ve beynine işleniyor adamın.
Haklı veya haksızlar, önemli değil ki bunlar.
Siz, genç bir kadın olarak bu muameleyi çekmeyecektiniz.
Bunu çektiğiniz için, sadece ön gösterim olduğunu söyleyeyim, film evlenince!
Ama şu da var, madem bu kadar eminsiniz niye habire kavga ediyorsunuz?
Ev ahalisi duyacak kadar hem de?

Şuan maval okuyorum sizin için, biliyorum.
İlişkinizi ve sevgilinizi farklı sanıyorsunuz, aileler razı gelse bir ömür sevgi pıtırcığı olacaksınız.
Ama öyle bir dünya yok.
En ufak kavganızda ‘anamın bildiği varmış’ diyecek o çok güvendiğiniz adam.
Bu zamanlarda çekilen aile sıkıntılarını sizden evlenince çıkaracak.
Sonuçta annesiyle arasındaki tatsız durum sizsiniz ve beynine işleniyor adamın.
Haklı veya haksızlar, önemli değil ki bunlar.
Siz, genç bir kadın olarak bu muameleyi çekmeyecektiniz.
Bunu çektiğiniz için, sadece ön gösterim olduğunu söyleyeyim, film evlenince!
Ama şu da var, madem bu kadar eminsiniz niye habire kavga ediyorsunuz?
Ev ahalisi duyacak kadar hem de?
Yeri geliyor ailemizlede kavga ediyoruz. Yeri geliyo komsumuzu bile tersleyebiliyoruz bizi sikan bi hareketinden veya akliniza ne gelirse. Evwt ben her msja kavga diye belirttim fakat tabi ki gun asiri bi kavga etmiyoruz. Ya da ole hafta bir gbi vs. Sadece aileler olmasi gerekendsn cok daha fazla takiyolar herseyi o izledikleri dizilerdeki gbi saniyolar. Ve biliyorum evlendigim zaman suan ki gibi ya da en basinda ki gibi canim cicim olmcak hic birsey en nihayetinde kendi anne ve babamin iliskisinden goruyorum cogu seyi. Evet eminim cunku gonul almasini biliyo, evine bakar , cok evli cift taniyorum yarisi ilgiye ac. Sevgiliyiende ac olan cok vardi. Ama ben degilim mesela cunku bunlari sagliyo. Tabi bunlar en kicuk ornek bakildigi zaman. Ayrica Telefonda dert anlatamayinca ses yukselebili tabi ki ama ustesinden geliyoruz zaten gelemeseydik eminim ki sogurduk birbirimizden. Ama aile olunca ustesinden gelemiyoruz napcagmizi bilmiyoruz

Yeri geliyor ailemizlede kavga ediyoruz. Yeri geliyo komsumuzu bile tersleyebiliyoruz bizi sikan bi hareketinden veya akliniza ne gelirse. Evwt ben her msja kavga diye belirttim fakat tabi ki gun asiri bi kavga etmiyoruz. Ya da ole hafta bir gbi vs. Sadece aileler olmasi gerekendsn cok daha fazla takiyolar herseyi o izledikleri dizilerdeki gbi saniyolar. Ve biliyorum evlendigim zaman suan ki gibi ya da en basinda ki gibi canim cicim olmcak hic birsey en nihayetinde kendi anne ve babamin iliskisinden goruyorum cogu seyi. Evet eminim cunku gonul almasini biliyo, evine bakar , cok evli cift taniyorum yarisi ilgiye ac. Sevgiliyiende ac olan cok vardi. Ama ben degilim mesela cunku bunlari sagliyo. Tabi bunlar en kicuk ornek bakildigi zaman. Ayrica Telefonda dert anlatamayinca ses yukselebili tabi ki ama ustesinden geliyoruz zaten gelemeseydik eminim ki sogurduk birbirimizden. Ama aile olunca ustesinden gelemiyoruz napcagmizi bilmiyoruz
Benim tek bir tecrübem var bu hayatta, aile!
Ailesine söz geçiremeyen, daha doğrusu durması gerektiği yere sınır çizemeyen ve kendi hayatına bir şekilde müdahale ettiren kadın ya da erkek mutlu olamaz.
Çünkü benlik algısından çok aile algısı vardır ve değiştiremiyor.
Evlense bile karar mercii ailesi oluyor.
Benim annem hiçbir sevgilimi arama cesaretini gösteremez mesela, bırakın beni kovmayı ben evi terkederm zaten.
Farkı anlatabildim mi?
Dik duruş, birey olmak, aile ve eş dengesi vs.
Bunlar evliliğin temeli, gönül almaydı ilgiydi onlar 20. basamak önem sırasına girer.
Ben bu işin olamayacağı ve zaten olmaması gerektiği kanısındayım, o sebeple düzeltmek için önerim yok.
Yine de mutluluklar dilerim, yanılan ben olayım.

Benim tek bir tecrübem var bı hayatta, aile!
Ailesine söz geçiremeyen, daha doğrusu durması gerektiği yere sınır çizemeyem ve kendi hayatıma bir şekilde müdahale ettiren kadın ya da erkek mutlu olamaz.
Çünkü benlik algısından çok aile algısı vardır ve değiştiremiyor.
Evlense bile karar mercii ailesi oluyor.
Benim annem hiçbir sevgilimi arama cesaretini gösteremez mesela, bırakın beni kovmayı ben evi terkederm zaten.
Farkı anlatabildim mi?
Dik duruş, birey olmak, aile ve eş dengesi vs.
Bunlar evliliğin temeli, gönül almaydı ilgiydi onlar 20. basamak önem sırasına girer.
Ben bu işin olamayacağı ve zaten olmaması gerektiği kanısındayım, o sebeple düzeltmek için önerim yok.
Yine de mutluluklar dilerim, yanılan ben olayım.
Tabi ki oyle. Cok dogru soyluyosunuz .

Oğlunu seven anne oğlunun sevdiği herkesi çok sever... Net!
seni neden istemiyorlar?

ayy sanki sende oglana huzur vermıyorsun gibi bir tavrın var

valla ben olsam bende istemem ,

ne bu böyle devamlı kavga devamlı kavga ,

Seni istemeyen aile için sevmek yetmez sevgilin ailesi ile senin aranda şuan çelişki yaşıyor sürekli huzursuz seçim yapmak zorunda hissediyor ve eminim bu stres onun bilinçaltına işliyor benimde benzer ilişkim oldu 2 yıllık sevgilimdi babası da üvey annesi de istemedi babası istemeyince büyükbabası oğlum babanın lafını dinle diye sürekli başını yedi ailesinin huzuru gitmesin diye bu sefer ablası en yakın arkadaşımdı biz bulusmayalım diye neler etti birden kötü bir kız oluverdi falan gizleyerek ilişkimizi yürütelim ben bir zaman sonra ikna ederim onları dedi bende bunu yediremedim fakat denedim ve sonunda bingo! AYRILDIK üstelik ağlayarak söyledi bana ayrıldığını çünkü artık sıkıldı baskıdan stresten ve ailesini seçti. O ailesini seçti senin sevgilinde aynısını bu baskı arttıkça yapmaya meyillenecek sevgiliyken yapmadı diyelim bu kadar yıpranmasının sonuçları evlendikten sonra çıkacak ortaya ki bu daha feci aile kötüyse ve seni istemiyorsa minnet etme sevmek yetmiyor inan bana yetmiyor kendini düşün geleceğini düşün onun seviyesiz ailesi yüzünden kendi aileni de zor durumda bırakma etrafımda bu konunun olumlu örneği yok mutlaka biryerlerden patlak veriyor aile sorunu aşılsa da mutlaka erkekte bir hasar bırakıyor bu süreç

ayy sanki sende oglana huzur vermıyorsun gibi bir tavrın var

valla ben olsam bende istemem ,

ne bu böyle devamlı kavga devamlı kavga ,
Tabi öncelikle ön yargılarımızı bir kenara bırakmamız gerek. Kimin kime huzur verip vermediği değil konu böle insanlarla kalp kırmadan aynı seviyeye düşmeden derdini anlatabilmek. Buna varsa eğer bir çözüm bulabilmek. Bazı insanlar patavatsız ve kendini bile sevmeyi beceremeyen türden olunca sen istersen pasa kızı ya da oğlu ol fark etmiyor. Yani konumuz karsımızda ki insana önce kendi sorunlarını kendiyle ve aile çevresi içinde çözmeyi öğretip sonra baska insanlara bulaşmaması gerektiği bilincini aşılamak.

Back