- Konu Sahibi sendemibrutus
Kızlar merhaba, Daha önceki konularımda da belirtmiştim eşimin sülalesi ile birlikte yaşıyoruz.Özel bir hayatımız maalesef yok.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz.Haftasonu annem bizdeydi.. Kv de saat 11 gibi geldi. İçeri girdi napıyorsunuz kahvaltı yaptık dedi eşim de daha yeni mi yapıyorsunuz dedi manidarca.Pardon kaçta yapmalıyız? Sen sabahın 7'sinde kalkıyorsun diye biz çalışan insanlarda mı 7'de kalkmalıyız ? Mutfağa yöneldiler Eee yavrum şu masanın üstüne bir nuşamba kestiremediniz işte örtüleriniz kirleniyor. Oturdu hoşgeldi anne buyur dedim. Ben de mutfağı topluyordum.Fırının tutamağında kv bana evlenirken hediye ettiği örgülü havlu asılı idi.Vay efendim bakıyorum da sendemibrutus örgülü havlularını kullanıyorsun bende dedim anne kullanayım diye yapmadın mı ee ilerde doğumun olacak ne yani gelen dantele mi bakacak ? Bunun gibi yeri mi demeden bir ton saçma sapan hareketleri tavırları var.Diyelim perdem kirlensin sendemibrutus perden kirlenmiş. Burası niye böyle.Şurası niye böyle ??? Herşeye herşeye herşeye karışıyor En nefret ettiğim şey evime karışılması.Ben hep sabrediyorum susuyorum bir şey demiyorum ama bu ufak tefek şeyler birikiyor birikiyor birikiyor.Yani biz onlardan onaysız evimizi bile boyatamıyoruz neymiş doğalgaz yanıyormuş gerek yokmuş silersem temizlenirmiş. Eltim evlendikten 7 yıl sonra boya badana yaptırdı yani ev onların ya biz kiracıyız sanki. Arkadaşlar eşimle az yüksek tonda konuşamıyorum bile kapıya geliyor kavgamı ediyorsunuz diyor. Ben evlendim ilk dedim ki anne halı silkeleme günü hangi gün vay efendim biz halı silkelemiyoruz dedi üstümde ki hala hergün cam açık kapalı demiyor silkeliyor ya?? Ya çok sinirliyim şimdi doğum yapacağım yahu ben kv ile evde ne yapacağım, ben çıldırırım kafayı yerim. Herşeye karışıyor herşeye..