Kayınvalidem bebeğimi sahiplendi

Bence siz tekrar bir gen taramasına girin böyle birşey dünya sağlık örgütü dahi olmak üzere hiç bir kuruluş da yer almamakda ama bilemedim hangi bölümde kontrol oldunuz acaba
Gen taraması ne alaka, anne üzülse bile bebegi etkilerken sigaranın etkilemeyecegini mi düşünüyorsunuz gerçekten, o, kapkara katranı bebeginize nasıl layık gördünüz, Allahım ya, delirmelik

Yorumları okursan ben bu kelimeleri bir başkasına kullanmışım ve sizde tek tek kullanmiycam sen her okudun makele sandın şeyleri okumaya devam et bana burda carliycagina lütfen düzgün bir doktorla
İnan çok şey yazarım ama anlatacak gücüm kalmadı lütfen her okuduğunuzu gerçek sanmayın evet bazı bilgiler doğru ki asa hayır siz bilmiyorsunuz demiyorum ama yinede siz bilmiyorsunuzdur kesin bu şey gibi her sakalliyi dedeniz sanmaniz gibi lütfen biraz daha araştırmacı olun

Sorun su ki cocugunun da degeri yok bence yoksa benim degerimin olmamadi normal, cocugunun degeri olsa hem hamilelikte hem simdi sigara icip bi yandan da cocugu kayinvalideye kitlemezsin bi de baska kiyafetle iciyormus…
Valla o benim sorunum sen bunu ağlayarak başkasına anlatabilirsin bak bana ben nasıl gelip anlatmisim bide üstüne senin gibi insalarla uğraşıyorum ben bu kadar ağlamadım sende ağlama

Yapılan bilimsel araştırmaları mı doğru sanmayayım, peki. Sanki ekşi sözlük linki attım size :)) dsö dediniz dsö linki attım, bilim insanlarının makalelerini attım. İlginçsiniz gerçekten ne diyeyim.

Bagımlıyım demek zor gelince bin derenin suyu

Gen taraması ne alaka, anne üzülse bile bebegi etkilerken sigaranın etkilemeyecegini mi düşünüyorsunuz gerçekten, o, kapkara katranı bebeginize nasıl layık gördünüz, Allahım ya, delirmelik
O Kadar haklısın ki tam delirmelik ama şuan hiç anlatacak halim yok teşekkürler desem yeterli mi

Valla bilim insanları korona asisinida buldu ama değil sigara yasaklı maddeden daha zararlı ekşi sözlük bunu yazmış mi yada neden sağlık personellerin korona aşısı olmadığıni aaaa ama tabi herkes oldu falan filan boşver sen biliyorsun ben cahil insanım beni eş gec

Estağfurullah siz için sigaranızı

Valla o benim sorunum sen bunu ağlayarak başkasına anlatabilirsin bak bana ben nasıl gelip anlatmisim bide üstüne senin gibi insalarla uğraşıyorum ben bu kadar ağlamadım sende ağlama
Hanimefendi ben neden aglayim cevap cermek icin bildiginiz tum kelimeleri ardi ardina mantikli mantiksiz siralamaniza ne gerek var insanlar burda sizin icin degil bir bebek icin bildiklerini soyluyor cunku bebek savunmasiz yoksa siz de kayinvalideniz de kimsenin umrunda degil. Bu kadar cok biliyorsaniz bu enerjinizi kendi eviniz olup kendi bebeginiz hayatiniz icin harcayin. Aslinda bence bebegin babaanne ile kalmasi daha iyi cunku sizin psikolojiniz iyi degil esiniz de bu yuzden memnun demek ki durumdan. I

O Kadar haklısın ki tam delirmelik ama şuan hiç anlatacak halim yok teşekkürler desem yeterli mi
Belki aynı evdesiniz sigarayı teselli sandınız, fakat o sizin kararınızdı,bebek sorumlu imiş gibi ona yasatmanız hiç dogru degil. Belki kolayla halledemeyeceksiniz, belki eşiniz ayrı oturmayı kabul etmeyecek, belkı cok caba vereceksiniz, bu süreçte bebek hep bunlara mı maruz kalacak Keske sorunlarınızı cözmeden bebek yapmasaydınız :/

Çok dedim hep diyorum ama vermiyor eşime diyorum ben bu durumdan mutluyum diyo bende bende sorun var o zaman tedavi mi olsam diyorum
Sorun sende değil onlarda. Eşine demeyeceksin. Sen yemeğini yap, ben çocuğuma bakarım anne diyeceksin. Alacaksın. Eğer bana göstermeyip vermeyeceksen sen doğursaydın bir tane daha diyeceksin.

Henüz çok sağlıklı olabilir evet ama bu ileride sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor şuan çocuk duman soluyor yapmayın lütfen kimse size içmeyin diyemez belki ama en azından azaltın ne bileyim günde bir iki tane falan sigarayı bıraktırma polikliniğine gidin gerçekten oraya gidenler bırakıyor bunu bebeğiniz için yapın odada da mı içiyorsunuz yoksa balkonda falan mı?

Benide şuan bebek yanında ve yatağında aşka yatmıyor huysuzlasiyor
Kapını kilitle bebeğinin altında sadece bezi kalsın, seninde üstünde birşey olmasın üstünüze üşümeyecek bir örtü örtün ve öyle emzir. Ten teması yap. Seninle ten teması kurdukça sana alışacak. Babaannesiyle yattığı için ona alışmış olabilir ama sen sakin olmaya çalış. Ten teması mutlaka yapp.

Benim kızım da altını değiştirirken çok ağlardı, kv gelir hemen altını değiştirirken ağlıyo diye kucağına alıp susturmaya çalışırdı. Ben de bir süre sonra sinirlenmiştim. Eşimde annesine, anne altını alırken hep ağlıyor çocuğu sürekli kucağına alma, börte herşeyini kendisi yapmak istiyor vs demişti.

O da içiyormuş ya, Allah bilir baba da içiyor, vah vavruya vah yavruya:/

Bebeğini koruyamayacak kadar aciz kadınlar anne olmasın yaaaa, pesss sana , kedi bile yavrusunu pençelerini çıkarıp koruyor, bu nasıl bir vurdumduymazlık, kendine gel!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…