• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem bana fiziksel olarak saldırdı...

kızlar , eşim benden ayrılmak istiyor:((( ya o kadar kızgınımki ona. benim hala yüzümü görmek istemiyorlarmış ama yinede çocuğa onlar bakıcakmış, bende öğlenleri gidip odayı kilitleyip emzirecekmişim. eşimin görüşmesine bişey demiyorum, çocuğumu gönderirim istediğin zaman götür diyorum eşime. resmen biz boşanalım diye zorluyorlar. kabul etmedim tabiki...eşimde böyle iki arada kalıyorum,tamam %100 sen haklısın ama yapacak birşey yok inat etme diyor. ya neden anlamak istemiyorsun dedim defalarca kovulduğum dayak yediğim yere gitmek istemiyorum dedim.ayrıca inat eden onlar ben değilim, o kadar şeyi yapıp birde çocuğa bakma konusunda böyle inat etmeye hakları yok dedim. eşimde bende babamın annemin günde 10 kere aramsından sıkıldım diyor. rahat bırakmıyorlar bizi yaaa. eşimde resmen pes etti tamam boşanalım dedi geçen gece.

allah sana peygamber sabrı vermiş gerçekten , kesinlikle haklısın çocuguda verme sende bir daha yüzlerine bakma , Allah yardımcın olsun .

Kayınvalieniz haksız ama sizdede suç var.Ortamı hazırlamışsınız,bir kere sobalı evde yapamadınız diye onların sitesine taşınmışsınız,soğuktan donardın ama uzak olur huzurunu bozmazdın

ikincisi ev yaptırıyoruz para biriktirelim diye onların evine taşınmışsınız ,yemekten içmekten,gezmekten kısıp para biriktirirdin ve asla birlikte oturmayı kabul etmezdin,

üçüncüsü kayıvaliden gezmeye gidiyor sen onun evine babaanneye gidiyorsun,eşin yeni eve alışamadım demiş ama böyle yaparak evine hiç alışamaz,ne yaparsa yapsın ikna etmeliydin gitmemeliydin.

dördüncüsü eşim taviz vermedi,beni korudu diyorsun ama yanılıyorsun.Eşin senin yanında olsaydı bunlar başına gelmeyecekti,eşin malesef çok taviz vermiş ve senin yanında olmamış.Şimdide ailesini dinleyip boşanmak istemiyorsa tavizde haklıymışım.Senin yanında olup ailesine taviz vermeyen adam eşini çekip alır,onlardan uzaklaştırır ve tek laf söyletmez.

evet, yaptığım her fedakarlık benim hatamdı.

Back