kayınvalidem bana fiziksel olarak saldırdı...

Canım ne güzel yazdın yüreğine sağlık aynı kaynana bendede var ( oğlunu hiç paylaşamıyor oğlum ben al dersem alır bıra dersem bırakır diyor allahım böyle kaynanası olanlara yardım etsin...

işten cıkın cocugunuza bakın..
bır muddet sonra eşinız ıyıce sıkılacak aılenızın yanında..

Bol keseden atıp savuranlara, 'aaaaaa kaynanaya öyle salak denirmi' diyen, altın günlerinde, kek börek tarifi almakdan başka meziyetleri olmayanlara aldırış etme..!!!!

HERKESİN ANLAYACAĞI BİR DİL VARDIR !!
HER DİLDEN KONUŞMAYI BİLMEK GEREK !!
Sende kv için uygun dili bulmuşsun, bu dilden anlıyormuş demekki..

Küçücük bebeğin yanında sigara içmek KÜFÜRLERİN EN AĞIRIDIR,
Sen en hafifiyle karşılık vermişsin..

Ya, bide bu tip insanların ömrüde uzun olur, sevimsizliklerinden..

Kocan olacak adam ergeç o kadının yanına gitmeni isteyecek..ne mantıkla?
Cenazesine bile gitmem, cenazeme de gelmesin, de..anlasın ne kadar tepkili olduğunu..

El kadar çocuğa insafı olmayanın, el kızına insafı olmaz..
O kuzey kutbundaysa, sen güney kutbunda ol..

Kv, bilmemne ziyanı, israfı !!!

daha ağır konuşacağım ama,,,, neyse !!!

Son düzenleme:

madem öyle,konu sahipleri not düşsünler;

altın günlerinde, kek börek tarifi almakdan başka meziyetleri olmayanlar,yorum yazmasın desinler

gerçekten ne güzel yazmışsınız... yalnız alemi ervah'ın anlamını bilmiyorum yazarmısın, dediğin gibi bende başucuma koyup gelinime aynı şeyleri yaşatmamayı düşünüyorum inşallah

bir insanın içinde insan sevgisi olacak, merhamet olacak. yoksa kırk takla atsanda yok yok. loğusalığımdada aynı şeyleri bende yaşadım malesef. "ekmek elden su gölden yaşıyorsunuz " gibi. ben insan evladıyım, gönderdim çocuğumu, gönderirimde bundan sonra ama nolur kimse benden beklemesin yaaa ((

insan başına gelmeden malesef anlamıyor, insanın zihniyetini değiştiriyorlar zorla, 3 sene önce sorsan bende aaaa denir mi hiç öyle derdim belki - gerçi yaşananların ardından söylenmiş laflardı-

kendi ailenizin yakınına taşınma imkanınız varsa oraya taşının
aynı evde oturmaya devam ederseniz bu seferde eşiniz sizle veya ailenizle ilgili bir problem çıkarabilir

çok fena bir kadına çatmışsın kardeşim Allah sabır versin. eşinizle anlaşabildikten sonra sorun yok. o istediği kadar çıldırsın.

Okurken tuylerim diken diken oldu :S zor isin. Ne olursa olsun azicik asim kaygisiz basim demisler…para biriktirmek vs bunlar icin keske baska bir eve tasinmasaydiniz. iyi olmus bana kalirsa oyle demen, 1-2-3 derken insanin psikolojisi alt ust oluyor, heleki evladinin sagligi soz konusuysa. Yetirebiliyorsan esin calissin sende kendi evinde cocuguna bak derim. Allah yardimciniz olsun.

herkes haddini bilecek nedemek eşimin hatrına gitmedim karakoıla bal gibi gideceksin böyle yaparsan o ş...siz kadın anlar mı zannediyorsun sana bebeğine yazık git darp raporu al en azından ve onu sımsıkı sakla yarın birgün lazm olur bari bunu yap ileride ne demek ,stediğim anlayacaksın daha şimdiden eşin senin yanında olmayı bırakmaya başlamışken ileride daha çok hiddetlenecek o kadın olan sana ve çocuğuna olacak git en azından darp raporu al ileride çokkkk pişmann olacak sın çokkkkkkkkkk

keşke sadece darp raporu almasaydımda polis de şikayet etseydim diyeceksin....

kendi ailenizin yakınına taşınma imkanınız varsa oraya taşının
aynı evde oturmaya devam ederseniz bu seferde eşiniz sizle veya ailenizle ilgili bir problem çıkarabilir

son olaylar olmadan önce taşınmıştık zaten. süt iznimde bebeğimin yanına gidince oldu bu yazdıklarım.

umarım olmaz diyebiliyorum şu an sadece...

Cehenemem giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür derler. sizinkide aynı durum. Taviz vermeyin artık kendinizden. Eşiniz de ille annem diyorsa buyursun gitsin. Hayret birşey. Taşının ve uzak durun bu insanlardan

kayınvaliden değişik bir kadın, tam bir huysuz edepsiz bir kadın...

ama ne olursa olsun senin ona kültablası fırlatmanı salak vs. demen haklı değil... bu benim kanaatim. kimse kimsenin çoçuğuna bakmak zorunda değil... eğer iyi bakamıyorsa yani, hem edeben hemde sağlık açısından kötü koşullarda çoçuğunuza bakıyorsa baktırmassın. benim iki tane çoçuğum var ikisinide kreşlerde büyüttüm. ne kendi anneme ne de kayınvalideme bırakmadım.

eğer çoçuğunun senin istediğn şartlarda edepte ve kişilikte büyümesini, seninde bunlara rahatlıkça müdahale etmeni istiyorsan... ya çalışmayacaksın. yada başkasına baktırmayacaaksın. yada suyuna giderek çözüm üreteceksin.

ne münasebet onun sana vurmasın, senin ona vurman, kültaplası atman, salak vs. demen, aynı şekilde onunda sana demesi...
ha bu arada eşin bunları duyup ne diye müdahale etmez...

Kisirdongu oldugunu biliyorum.arkadas kultablasini firlatmisa kadar geldi olay.ole bise yapmamis bayanlar ya allah allah sert bir sekilde koymus.ha ben olsam firlatirdim o ayri

bu kadar olay yasıcam hemde calısıcam ayrılırım ordan baska yere gecerim gemesemde bşle paramla bakıcı tutarım
baktırmam onada lşaf ettirmem..
yada mecbursa idare ederim...

kızlar , eşim benden ayrılmak istiyor(( ya o kadar kızgınımki ona. benim hala yüzümü görmek istemiyorlarmış ama yinede çocuğa onlar bakıcakmış, bende öğlenleri gidip odayı kilitleyip emzirecekmişim. eşimin görüşmesine bişey demiyorum, çocuğumu gönderirim istediğin zaman götür diyorum eşime. resmen biz boşanalım diye zorluyorlar. kabul etmedim tabiki...eşimde böyle iki arada kalıyorum,tamam %100 sen haklısın ama yapacak birşey yok inat etme diyor. ya neden anlamak istemiyorsun dedim defalarca kovulduğum dayak yediğim yere gitmek istemiyorum dedim.ayrıca inat eden onlar ben değilim, o kadar şeyi yapıp birde çocuğa bakma konusunda böyle inat etmeye hakları yok dedim. eşimde bende babamın annemin günde 10 kere aramsından sıkıldım diyor. rahat bırakmıyorlar bizi yaaa. eşimde resmen pes etti tamam boşanalım dedi geçen gece.

o kadar karışıkki kafam bir yandan çok kızıyorum eşime biterse bitsin diyesim geliyor, herşeyi kurup çözüyorum kafamda tamam bitti diyorum çocuğum geliyor aklıma, yarabbim onun ne suçu var bunları yaşamaya mecbur kalıyor, neden babasından ayrı büyüsün benim yavrum. eşim şimdi boşanalım, seni daha fazla mutsuz etmek istemiyorum -kendisiylede başka konulardan sorunlarımız olmuştu- seni çok üzdüm artık mutlu edicem diyordum bu seferde bunlar çıktı. hep bişeyler engel oluyor diyor.severek ayrılıyorm diyor. ya neden neden?

Kayınvalieniz haksız ama sizdede suç var.Ortamı hazırlamışsınız,bir kere sobalı evde yapamadınız diye onların sitesine taşınmışsınız,soğuktan donardın ama uzak olur huzurunu bozmazdın

ikincisi ev yaptırıyoruz para biriktirelim diye onların evine taşınmışsınız ,yemekten içmekten,gezmekten kısıp para biriktirirdin ve asla birlikte oturmayı kabul etmezdin,

üçüncüsü kayıvaliden gezmeye gidiyor sen onun evine babaanneye gidiyorsun,eşin yeni eve alışamadım demiş ama böyle yaparak evine hiç alışamaz,ne yaparsa yapsın ikna etmeliydin gitmemeliydin.

dördüncüsü eşim taviz vermedi,beni korudu diyorsun ama yanılıyorsun.Eşin senin yanında olsaydı bunlar başına gelmeyecekti,eşin malesef çok taviz vermiş ve senin yanında olmamış.Şimdide ailesini dinleyip boşanmak istemiyorsa tavizde haklıymışım.Senin yanında olup ailesine taviz vermeyen adam eşini çekip alır,onlardan uzaklaştırır ve tek laf söyletmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…