kayınvalidem bana fiziksel olarak saldırdı...

Bunca anlatılmışlıktan , sorunun sadece sigara içmek olduğunu mu çıkardınız ?
Ve salak kelimesi , sizce sadece sigara için mi patlanıp söylendi ?
Birikmişlik bu...

Fiziki saldiriya ugramasinin nerdeni sigara yuzunden cikan kavganin akabinde olmus

Saygi karsilikli tuketilmis, saldiriya ugradiginizda neden sasirdiniz anlamadim.. hakaretin sonucu ya hakarettir yada saldiri..

kusura bakmayin sizde cok saygisizsiniz , kayinvalidenizde size yakisan kisilikte biri olmus..

saygı kalmamış aranızda mesafeyi geç de olsa korumalısınız hakarete fiziksel şiddete izin vermeyin aynı şekilde siz de kötü bir söz söylemeyin yoksa her şey daha da kötüye gidebilir herkes yerini bilsin ne demekmiş tencereyle saldırmak !

yemın ederım ıçım şıştı oturdum bı sıgara yaktım
nasıl bı hayat bu
ıkınızde çalışıyorsunuz, çıkın ayrı bı eve
evın her yerı dökülsede, eşyalar ısterse 4.el olsun, yıne otururum o evde kaynananın yanına gıtmem

aslında ben en başından beri bunada karşıydım. şimdi diyeceksinizki sende karşıymışsın ama herşeyi yapmışsın. evet eşimin hatrına yaptım. benim annemin çocuğa bakması biraz daha zordu onun içi,n kabul edememişti en başta. hem yaşanan sorunlardan dolayı kiraya çıktık, bir yandan da yeni yapılan ev için birimizin maaşını kayınpedere verdiğimiz için bakıcıda tutamadık. ama inanın söyledim eşime, bak sigara içiliyor istemiyorum dedim. işten çıkmayıda teklif ettim ama zamanla alışırlar iyice başka öaremiz yok dedi. bebeğim hasta olana kadar bende sinirleniyordum evde sigara içmesine ama yine birşey dememiştim ama bebeğimimin gçğsündeki hırıltıyı her hissettiğimde artık böyle olmayacağını farkettim.

dediğin gibi direk karşılarına geçip siz sigara içti,ğinizden dolayı çocuğumu artık anneme bırakacağım deseydim emin ol olaylar şöyle gelişecekti. önce eşim ailesinin bunu kabul etmeyeceğini söyleyecekti. onu ikna edip istemedeğimizi söylesek onlar kavga çıkartacaktı. ve yine zorbalıkla bişey olmaz diyerek hem çocuğuma bakmaya hem sigara içmeye devam edeceklerdi. görümcem kendi kızı için evde içmeyin diye kaç keez güzellikle konuşmaya çalışmıştı ama sonuç aynıydı. demeye çalıştığım onlara güzellikle birşey anlatmanın bir yolu yok. kadın daha eşime "evet dövmek için özellikle öyle konuştum demiş." böyle bir art niyete ben ne diyeyim.

ki bu benim gerçekten son noktamdı.

zaten bu olaylar olmadan ben işe başlamadan önce bir çatı katına taşındık. inanın o çatı katı bana o kadar sıcak geliyorki anlatamam. bu olaylar olduğunda ben süt iznimde çocuğumu emzirmeye gitmiştim.

Saygi karsilikli tuketilmis, saldiriya ugradiginizda neden sasirdiniz anlamadim.. hakaretin sonucu ya hakarettir yada saldiri..

kusura bakmayin sizde cok saygisizsiniz , kayinvalidenizde size yakisan kisilikte biri olmus..

yani kayınvalidemin beni bu noktaya nasıl ne sözlerle anlatmak istiyorum ama nasıl anlatıcam bilmiyorum. ben salak dediğim için pişmanken , bana ağza alınmayacak şeyler söyleyen kayınvalidem ohhhh iyiki yapmışım diyor her seferinde. benim annemi arayıp ""senin kızın başkalarının yanında yatıp uykusunubenim oğlumun yanında tamamladı, a......a taş bağlayıp mı gezdi, - bebeğim için- nerden onun çocuğu oluyor benim soyumdan geliyor o çocuk," diyen kadına,

daha 2 saatlik anneyken isim yüzüden kavga çıkardı, bana laf çarptı bende cevap vermedim yüzümü döndün diye, benide eşimide evine istemeyen, gelmesinler diye haber gönderen kadına

annemin babamın karşısına geçip benim hakkımda edepsz terbiyesiz, kendini bize yamadı ve daha unuttuğum daha ağır sözler söyleen kadına

çocuğumun yanında sigara içme dedim, oda bana benim ömrüm balkondamı geçecek tarzında cevaplar verdiği için slaak dedim. evet yinede dememeliydim saygımı bozdum, onun seviyesine düştüm. ama yinede kişiliğiyle karşılaştırmayın lütfen

konu sahibi de cesaretli,kaynanaya salak diyor,kül tablasını fırlatıyor,gene bebeğine baktırıp evine gidiyor.bu kadar rahatsız olan bebeğini o evde bırakmaz.

o olayın ardındanda bebeğimi kucağıma aldım, eşimi aradım müdüre söyle ben gelemeyeceğim çocukla eve gidiyorum burada durmayacak dedim. eşim bekle geliyorum ben dedi.geldi hadi gidiyoruz dedi. bende çocukla yürüdüm kapıya, eşim çocuk dursun dedi. hayır dedim, tekrarladım hatta, kalacaksa bu evde sigara içilmeyecek dedim, tamam ben konuşucam halledicem dedi. aslında eşimede kızgınım, olayların bu noktaya geleceğini anlaması gerekiyordu o anda.

Bunca anlatılmışlıktan , sorunun sadece sigara içmek olduğunu mu çıkardınız ?
Ve salak kelimesi , sizce sadece sigara için mi patlanıp söylendi ?
Birikmişlik bu...

evet anlatmak istediğim bu

ve kadınları anlamıyorum, allah başınıza vermesin kesinlikle yaşatmasın, karşınıza böyle bir insan çıkarmasın, ama çıktığında , bu eşinizde olabilir belki hakkınızı korumak için cevap verip mücadele ettiğinizde - ki ben çocuğumun sağlığı için tartıştım- size fiziksel olarak saldırırsa siz suçlumu olacaksınız, yada o haklımı olacak.siz kendinizi cevap verdiğiniz için suçlarken , karşıdaki ohhh iyiki yapmışım derse ne hissedeceksiniz.

Son düzenleme:

ya bırakın artık allah aşkına ''yok k.validenize kullandığınız kelimeler hoş değil falan.

burda bari rahat bırakın bizide dökleim bi içimizi

hakediyorsa söylerim kardeşim söylerim

ben hep saygılı oldum.alttan aldım.ama kusura bakmayında sustukça tepemize s...lar.

bizde insan evladıyız bizimde sabrımızın bir sonu var.

ben o kadar şeye maruz kalcam topunu dikerim tavana.başlarım öyle k.v.ye de eninede sigarasınada

evet tüm bunların sorumlusu eşin,o kadar olydan sonr sizi o eve götürmemeliydi

Allahım sinir oldum yaaa, sen neden hala pişmansın kızım salak dediğin için, salak yetmez ona beyinsiz gerizekalı b.k kafalı karı.. burda bunca şey olmuşken k.v deye salak demesinden dolayı seni eleştirenleride anlamıyorum.. yahu kadın seni hiçe saymış olmadık terbiyesizlikler yapmış, en son sana fırlatıcakken yaşlı başlı çaresiz bi kadına tencere fırlatıp yere sermiş onu. tencere fırlatmak ne demek yaaa, şok geçiriyorum şuan. bebeğe gelse, sizin kafanıza gelse ölüm olsa nası vericek bunun hesabını. eşiniz ne cüretle hala onlara gitmekden söz ediyo. siz eşinize demiyomusunuz, tencere fırlattı diye, bana yada bebeğime yada büyükanneye gelse, kafamıza gelse ölürdük. annen canımıza kasdetti diye. inanamıyorum ya. keşke olayın hemen sonrasında hastaneye gidip darp raporu alsaydınız. o rapor elinizde olsaydı bgn herkes sizden korkardı çekinirdi başta o cani kaynana.

bak cnm eğer evladını bi damlacık seviyosan sakın ama sakın bidaha o kadının yanına gitme, sebep ne olursa olsun bidaha sizin yüzünüzü göremesin. eşinize bunu net bi şekilde söyleyin, bu işin şakası olmadığını, bunun basit yada affedilebilecek bi hata olmadığını anlasın. anlamasını sağlayın. gerekirse tehdit edin. boşanırım senden alırımda çocuğumu deyin. mahkeme bana ve bebeğime tencere fırlatarak saldıran bi kadına ve onun oğluna vermez velayeti deyin. oğlunun yüzünü anca h.sonları görebilirsin deyin. kararlı olun. eşinizin gözü korksun ki bidaha o cani ruh hastasının yanına götürmeye kalkmasın sizi..

valla arkadaşım kaynanan salak lafını haketmiş
hatta daha fazlasını haketmiş bence sen yine sadece salak demişsin
zaten insan olsaydı bebeğin yanında kendi sigara içmezdi, senin demene gerek olmazdı
mesela benim babam, kimin çocuğu olursa olsun yanlarında içmez.

ayrıca mesele sadece sigara değil, kaynananın terbiyesizliği
insan olsaymış kadını çıldırtmazmış.
zaten ne olursa olsun, konu sahibine saldırmasını hiç mi hiç haklı göstermez.

ertesi günü kavga ett,k eşimle zaten ve dediğini o anda yaptım. giyindim çocuğumu aldım. ben uğraşamam , ben baş edemem sizinle, sen her onların yanına gittiğinde seni dolduracak, üstüme salacak , rahat vermeyecek huzurumuz olmayacak, ben yoruldum gidicem dedim ama bırakmadı. ben bugüne kadar hiç dolduruşlarına geldimmi seni bırakmam asla dedi. ama yine gidelim derse alacağı cevap yine aynı, ama çevremden duyduğum eninde sonunda görüşmek zorunda kalacaksın diyorlar.

Son düzenleme:

laffff bunlar bebeğim
cevreye bakma öz annennmi sanki sana emekmi harcamış yok..eeeeeniye illa görüşmek zorunda kalasınki.
ha şuda var tabi illaki görüşürsen en azından birkaç yıl geçsin hatta yıllar geçsin sonra görüş.
bide senin kocan olacak o taş kafalıyıda adam edemessin canım.
bunca olatın perde arkasında olan kişi senin kocan.O erkek olsa kimse sana gıg diyemez..kocanı lafın dinleyecek duruma getir
yoksa devamlı laf gezdirip anasına ayrı sana ayrı seneryo yazıp sizi düşman edecek

madem aynı şehirdesiniz bi saat uzaklıkta olsun annen baksın eşinde başka eve taşınsın.tabi hakaret etmen biraz hoş olmamış ama dediğin gibi annelik seni aklının almayacağı kadar çok iyi anlıyorum.çok iyi yapmışsın.k.v beni çıldırtmıştı.psikolojim bozuldu ilaç kullanıyorum resmen aklım gidip geliyor bi de stresten reflü oldum ama şimdi çok iyiyim.en güzel günlerim zehir oldu artık istesemde söküp atamam.

ayrıca eşya falan demişsin 2. el getirmişler vs.göndermekle iyi etmişsin.ben üzüldüm acıdımda fazla masraf yaptırmamıştım bikaç ay önce doğuma gitmiştim aptal gibi memleketime annemin yanına gitmedim.k.p bana kalkıp hamile halimle ne dese beğenirsin.sen bedavaya geldin dimi?bi allah razı olsun fazla masraf yaptırmadın diyeceğine beynimden vurulmuşa döndüm.daha neler neler hele o k.v demediğim bi laf dedin diye söyledi ben yine de affet dedim. affetmiyorum affeetmiyorum dedi kahroldum ama eşim hatrına on gün kaldım doğumdan sonra ama sağlığımdan oldum.sığıntı gibi muamele yaptı.iyi ki uzaktayım onlardan.

en iyisini yapmışsın arkadaşım oğullarına eş olduk diye el kızıyız ya hak ediyor muyuz acaba ?
ben kaynanamı annemden ayırt etmemiştim o yüzden hazmedemiyorum acaba ben ne yaptım diyorum.yaptığım şey doğum için oraya gitmem onları mükafatlandırmam oldu resmen ama yaranamadım.binlerce kere pişmanım.tek avantajım onları tanımam oldu ama sağlığımdan oldum.

ayrıca görüşmek zorunda da değilsiniz.torunlarını oğullarını görmek isterlerse gönderirsiniz görsünler.sizi görmek için can atmıyorlardır.

insanlar çıldırmış olmalı (( arkadaşım cinnet geçirene kadar neden bekledin? madem sorunlu ilişkiniz vardı neden aynı evde oturdun? ki sorunlu olmasa bile, aynı evde yaşayınca iki taraf melek de olsa sorun çıkar. laçkalaşmış ilişkileri gerçekten anlamıyorum ne diyeyim allah şimdiden sonra evinize huzur versin

Neden erkek annelri kendilerini ogullariyla evli zannediyor anlamis degilim.erkek olsun kiz olsun emanet olduklarinin neden farkinda degiller mükafatini Rab den beklemek yerine oguldan bekliyorlar hep.kaynanam daha biz nisanliyken bi kafede otururken,esim wcye gitmisti,erkek cocugu anne cok zor verir demisti.güc oluyor anne icin babaya karsi hem kanindan hem erkek.bu nasi bi hastalikli tutkudur oglum dogmadi daha ama ben bir arkadasin dedigi sozu butup basima astim.
Bu evlat sana emanet verildi senin degil,alemi ervah dah esi icin yaratildi senin degil,mukafatini alacaksin elbet ama RAbbinden,evlattan degil.

Bu hastalikli tutkuya baglanmamamiz tarihi tekerrur ettirmememiz dilegiyle..size de gecmis olsun gercekten korkunc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…