kayınvalidem bana fiziksel olarak saldırdı...

kesinlikle ama kesinlikle hiçbirşey dayağı haklı çıkarmaz..ama sizin de kadına salak demeniz,kültablasını falan fırlatmanız kışkırtıcı olmuş..şiddet sadece fiziksel değildir,sözel şiddet te vardır..ki bence fiziksel şiddetten aşağı kalır tarafı yok..şiddet gösterip şiddet görmüşsünüz..sadece tarzınız farklı olmuş..tabi bu kayınvalideyi masum yapmıyor..sizi de ...

Allah sabır versin .... zarar gelen yerden uzak duracaksın bence... Sırf size inat olsun diye mnik bir bedenin sağlığıyla oynayan bir kadın nekdr iyi niyetli olabilir ki....zorunluluğunuz yoksa bir araya gelmeyin derim...gerekirse işten çıkın ya da annenizden rica edin bebeğiniz için... sabır gösterin .. sanırım eşiniz anlayışlı ve sizin yanınızda , baskı yapıp illa görüştürecek biri değil sanırım bu konuda şanlsınız .. kendi düzeninizi ve huzurunuzu bozmayın ... evet büyüklere saygı gerektir ama büyüklüğünü bildiği sürece... fitne,fesatla vicdansızlıkla büyüklük olmaz....

büyük geçmiş olsun Allahtan ki kocan akıllı adammış sana sahip çıkmış annesine ezdirmemiş. o kaynana seni cennete sokacak haberi yok senin bu dünyadaki imtihanın da buymuş. Allah yardımcın olsun kolaylık versin. şu cümleni çok beğendim " eşimin hatrına karakola şikayet etmediğime sevinsin". istersen hemen gidip darp raporu alıp saklayabilirsin ilerde olacaklara karşı ama eşine yakalanırsan kötü olur. daha sonra şikayetçi olmak istesen de kanıtlayamazsın bunu bil illa darp raporu şart! eşine de bir daha teklif etme annen bu lohusa halimle bana saldırdı benim ailem beni el bebek büyütürken onun haddine mi düşmüş dersen yavaş bir ses tonuyla o da bir daha bunun teklifini yapmayacaktır. çok düzgün bir eşin varmış Allah huzurunuzu versin inşallah.

Benim anlamadığım kaynanamizfan nefret ediyosunuz Ama çocuğunuzu bırakıyorsunuz!!!
Bırakmayın sevmediğiniz tasvip etmediğiniz bir durum varsa bakıcı tutun baktirin cocuğunuza
Birde salak diyerek zaten ateşi fitilemissiniz eşinizin annesine nasil boyle bir kelime kullandınız
Burda oyle gelinler varki neler neler yapiyo kaynanaları ama kimse dönüp salak demiyo

Yani sizde suten çıkmış ak kasik değilsiniz kusura bakmayin kayınvalideniz haksız olabilir bazı yerlerde ama tavriniz cok yanlış

Arkadaşa "sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin, ne biçim laf demişsin kayınvalidene öyle" tarzı çıkışlar okudum.
İnsanların gerçekten tuhaf olduğuna emin olmaya başladım yani.
Kayınvalidenin , kıza yapmadığı kalmamış.
Kız en sonunda cinnet geçirip, "salak" dediği için birden bire lekelendi öyle mi ?
Kusura bakmayın ama, sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin diyenlerin çoğu aynı durumu yaşasalar kim bilir ne kadar delirirlerdi ?
Ayıp yani ...
Ne demek dövmeye kalkmak ?
Kusura bakmayın da, insanın sabrı bir yere kadar... Konu sahibi iyi bile dayanmış...
Hani derler ya, söyleyene değil söyletene bak diye...
Hah bu konu işte öyle olmuş !

Zaten kaynana akıllı olsaydı minicik bir yavruya nekadar zarar verdiğini bilirdi!

Yani ... İçmeyiversin , balkonda içsin nolacak ... !

Bizim çok samimi bir komşumuz var. Kadın evimizde sigara içilmediğini bildiği halde ağzında sigarayla bütün odaları dolaşıyor. Kardeşimin hastalığı yüzünden evde içilmesini istemiyoruz. Birgün dayanamadım hem gülerek hem yüksek sesle bağırdım kadına 'sigarayla dolaşma heryer leş gibi kokuyor sonra' diye, ondan beri dışarda yakıyor. Birazcık anlayış olcak insanda sadece bu.

Her şeyi geçtim de

Benim anladıgım,
size hamileyken deger vermemişler,
kaldı ki dogurdugunuz bebege verecekler!

Ne olursa olsun o minicik bebegi zehirlemeye hakkı yok!

Ben olsam yüzüne bile bakmaz,
torununu bile göstermezdim böylesine.

Madem biliyorsunuz huyunu,
keşke hiç baktırmasaydınız.

eşinize de tavrınızı kesin ve net olarak koyun.
Asla görüşmeyin!

Son düzenleme:
Vallahi kayınvalidem benim bebegime böyle zarar verecek,
ben ona salak demekle kalmaz,
bugüne kadar agzıma bir kelime küfür almamış bir insan olarak,
bütün küfürleri söylerdim.

O derece yani!
Hiç bir şeyi görmezdi gözüm!!!

İnsanlar bazen gerçekten her lafı , her şekilde hak ediyorlar.
Böyle yaranıyorsun onlara.
Bazıları güzellikten anlamaz, böyle çirkef olmak gerek...

Eger bu yazdiginla béni kastediyosan ki bu kelimeyi ben kulandim ozaman cocugunu birakmasin canim ben kayinvalide Hakli gelin haksiz demedim ama ilk once fizik olarak konu sahibi kul tablasini firlatmis negerek var eger cocugunun sagligini bozacak seyler oluyosa ne kultablasi firlatirim nede salak derim cocugumu birakmam bukadar!!

Bunca anlatılmışlıktan , sorunun sadece sigara içmek olduğunu mu çıkardınız ?
Ve salak kelimesi , sizce sadece sigara için mi patlanıp söylendi ?
Birikmişlik bu...

konu sahibi de cesaretli,kaynanaya salak diyor,kül tablasını fırlatıyor,gene bebeğine baktırıp evine gidiyor.bu kadar rahatsız olan bebeğini o evde bırakmaz.

Kültablasını çarptım demiş kayınvalidemin üzerine fırlattım dememiş ki. Hen belki mecburiyetten bırakıyordur çocuğunu ona, kendi annesi uzak olduğu için. Böyle bir insana evladını isteyerek emanet ettiğini sanmıyorum. Bilemeyiz yani...Birtek 'salak' dedi diye konu sahibini haksız durumuna düşürmen çok acımasız bence. Salak dedi diye tencereyle dövülmeyi hak ediyor der gibi...

Yani var ya illa kayınvalide haklı çıkarılacak ya.
bir tek kelime şeçiliyor onun üzerinde duruluyor.

Ben bu olayda en çok kafasına tencere isabet eden o yaşlı babaanneydi sanırım,
ona ve bebege üzüldüm...

Konu sahibi bir şekilde aramız düzeldi vs demiş,
sonra şahit olmamış sigara içtiğine
bir kaç gün sonra kendisi sormuş,
en sonunda da bu olay patlak vermiş elinde sigara ile yakalamış.

Bebek de hastaymış ve bence elbette ki sigaranın bagışıklık sistemini zayıflatmasından kaynaklı hasta olmuştur.
Eminim!!!

Anne de dayanamamıştır tabi
ben olsam bin beterini yapardım.

Son düzenleme:

Ben hakediyosun diye birsey yazmadim!!!
Bu zamana kadar hepkavga hep gurultu ilk Bastan o cocuk o evde birakilmicakti ozaman bakiciya biraksin cocugunu sagligindan endise ediyosa ama herseyi karsilikli yasamislar yani konu Sahibi birseyin altinda kalmamiski ikiside suclu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…