Kayinvalidem 40 gündür bizde

Aynen o tarz vallaha. Yani ciddi sekilde bir iliski yok zaten aramizda, o anliyor beni yani. Bir de hicbir duygumu saklayamayan bir insanim, neyden sikilmissam, istemiyorsam pat diye soylerim ben.
En guzeli bu ya, rol yapmaya ne gerek var. Gitmesi gereken gitmeli, dusuncesizse ben neden kendimi uzeyim. Yok o kirilir, yok bu buzulur, su ezilir.. ben de kendimi cevreme tanittim, beni biliyorlar ve uzmuyorlar. Uzeni uzerim cunku.

Konu sahibi sen simdiye kadar cooktan gondermeliydin bana gore. Hayatta kayinvalideye 40 gun bakmam, o kadar buyuk konusuyorum. Giderim evden oglu baksin. Benimki hastalandi, hic aramiz yoktur, hic sevmem, yillarca konusmadik, sonra bi ara gonlum oldu e hadi konusayim dedim. Yani cok yuzeysel bir iliskimiz var. 3 kizi var, benim de bakmami istediler donusumlu, konusuyor olmamdan yuz buldular galiba, halbuki taniyorlar beni, kocayi bosarim yine bakmam. hemen esime dedim sen gidiyosun, nerede istiyosan annene bakiyorsun, istersen yillarca gelme hadi hazirlan dedim. Tabi hemen geri vites. Beni mutsuz eden hicbir seyi yapmiyorum ozel hayatimda. İs hayatinda zorundayiz tamam, ama ozel hayatim bana ait.

İnsan olan başkasının evinde 40 gün kalmaz. Anneyse kaynanalık yapmayacak. Empati yapacak. Kendine hizmet ettirmekten zevk alıyor kaynanalar. Ben evlenmeden önce ön yargım yoktu. Dışarıdan melek gibi görünür kaynanam. Ama oglunu çok kıskanıyor.

Yorum yaptığınız yer BDV yani derdi olan yazıyor. Ne bulmayı bekliyordunuz forumun bu bölümünde ?

Birşey diyemiyor sanırım yani elalem ne der olayi var bı de gelmeden herkese Diğer oglan gelene kadar kalacam demiş şimdi erken götürmüyor o yüzden.
Peki, kayınvalideniz elden ayaktan düşdüğünde ne yapacaksıniz? Mutlaka birinizde kalacak. Bu arada kaç yaşında kayınvalideniz?

Peki, kayınvalideniz elden ayaktan düşdüğünde ne yapacaksıniz? Mutlaka birinizde kalacak. Bu arada kaç yaşında kayınvalideniz?
Benim anneannem 90 yaşında alzheimer hastası. Bakımı gerçekten çok zor. Başta kendileri ilgilenmeye çalıştılar ancak çok zorlandılar ve bakıcı tuttular. Bu da bir seçenek bence. Çünkü Anneannemin bütün her şeyiyle bakıcısı ilgileniyor ve güzel bakılıyor. Artan zamanlarında değil de tam zamanlı ilgileniyor. Açıkçası ben yaşlansam çocuklarım bana baksın istemem kimseye yük olmak istemem. İnsan yükü gerçekten çok ağır

Sen de hiç diş gostermediginin farkında mısın acaba ? Bişey deyince hayır ben öyle uygun bulmuyorum diyeceksin. Ben uygun bulduklarima bile tam tersini yapıyorum ki onlar yaptırdı olmasın diye.

Çok iyi yapmışsınız.Peki anneanneniz nerde yaşıyor kendi evinde mi? İnsan yükü çok ağır haklısınız. Mecbur kalınca ne yapılacak? Herkes tam zamanlı bakıcı tutamaz buna da bütçe lazım.

Yanlış anlamayın ama nedense buraya hep kaynana ve görümceyle ilgili konular açılıyor neden kaynanalar ve gorumcelerde konu açmıyor birde onları dinlesekdik konu sahibi yanlış anlamayın genelleme yapıyorumhamileyim bebek harekleriyle ilgili konular ararken hep kaynana görümce konularına denk geliyorum

Görümceler de konu açıyor. Forumun yaş aralığı çoğunlukla 20-50 arasıdır. Kayınvalideler facebookta.

Kaynınız askerden gelince kayınvalidenizi alın gidin. Hem kaynı görün hem kv bırakın.

Kendi annenizide çağırın en güzeli annenizede anlatın durumu.

Ben kayınvalidemle olan huzursuzluğumu eşime belirtirdim. Bı yol bulmazsackendi annemi de uzun bir misafirlik için çağırirdim.

Ablacım sen olayı çok yanlış anlamışsın ya.

Ben de dogum yaptinız ondan sizde sandım.Ne mana sizde 40 gün kalmasi ya misafirlik dedigin 3 gün olur 4 gün olur.Eşini anacıgıyla beraber memleketine gönder.Ayrıca ben kendi annemin bile o kadar kalmasını istemem esimin rahatsız olabileceğini düsünürüm sayin hemcinslerinden tiksinen hanimcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…