Buradaki yorumları okuyunca hemcinslerimden tiksiniyorum resmen.Kendi anneniz gelip kalsa da artık gitsin yeter diyecekmisiniz acaba?Kendi anneniz 'canım annemken' neden eşinizin annelerine böyle düşünceler besliyorsunuz anlamış değilim.Kayınvalide düşmanlığı neden anlamıyorum.Birgün sizler de kayınvalide olacaksınız,size yapılmasını,böyle düşünülmesini istermisiniz?
Bunun illaha kayinvalide olmasiyla alakasi yok ki. Mesela biz kayinvalidemi ve kayinpederimi bizim eve getirdik. Bundanda hic pisman degilim. Allah razi olsun onlar bize destek oluyor, bizde onlara. Bir cok ailedeki temel fark ama be biliyormusun? Iki taraf da birbirinin yasamina saygi gösteriyor ve birbirini sıkbogaz etmiyor. Kayinvalidem destek olur istedigim yerde, ama beni "böyle yap, söyle yap' diye darlamaz. Yardim adi altinda gelip burnundan getirmez. Benim eksiklerim yok mu? Tabi ki var. Ama yüzüme vurmaz. Böyle kayinvalideyi al basinda gezdir. Ama cogunluk böyle degil iste. Konu sahibi kayinvalidenin yaninda rahat edebilse ve gereken destegi görse oda gitmesini istemezdi. Ve kim olursa olsun, kimsenin evine gidip kafaya göre kalinmali iki tarafin da rizasi yoksa.