kayınvalıdelerıne hala anne dıyemeyenler biz ne yapacağizzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk zamanlar elbette kolay diil alışmak çünkü teyze amca die tanıştım ilk zmnlar ondan dilimde o kalmıştı ama az bi süre sonra alıştım yane ve ben o kadar katı bakmıyorum elin kadını adamına nie anne diyim gibi bi düşüncem yok sevdiğim insanın annesi babası onlar sayesinde şuan benim hayatımın insanı o yüzden severek diyorum allah bozmasın ilerde nolur bilinmez tabe sevgi ayrı bişi ama saygı duymak zorundayım kendi adıma böleee düşünüyorum

bende 1,5 yıl nişanlı kaldım 2 aylıkta evliyim ama hala anne diyemedim.eşimde benim anneme demez..eşim çekiniyor sanırım utanıyodaa halaa.belkide onunda içinden gelmiyor.hiç sorgulamadım o da bana sormadı...ama ben açıkcası pek içimden gelmiyo.bi problemde yaşamadım.hala teyze diyorumm.zaten anne deyip dememek çok önemli değil bence önemli olan saygı.ha bundan sonrada anne diyebileceğimi pek sanmıyorum..

valla ben sözlendiğimin ertesi günü hem anne dedim hem baba.çok çekindim tereddüt ettim ama bir kaç gün sonra çok daha rahat demeye başladım.ama benim rahatsız olduğum şey ben anne baba diyorumda onlar kzım yavrum demiyolar :umursamaz:
sevmediklerinden değil biliyorum ama niye demiyolar merak ediyorum CADIARZU

boşver söyleme söylesende asla senin annen gibi olmayacak

yaa bence dünyanın en saçma ve en yalaka davranışı bu hayatımıza sonradan pat die giren insanlara anne baba demek...anneliğin ve babalığın içi bu kadar mı boş?kendi anne ve babalarımız gibi olabilir ne kadar iyi olsalar da????
haa bu arada ben sanki demiyormuyum diyorum tabii ama onlar ( kaynana,kayınpeder ) tarafından bakarsam olaya cok yalakaca geliyor bana....
bu olay kaldırılmalı toptan...
ilerde ben gelinimin ya da damadımın bana anne demesini pek istemem...
düşünsenize karsınızdaki kişi hiç de öyle olduğunu düşünmeden size anne diyorr....

valla canım bende sana katılıyorum banada çok açma gelyo anen ve baban olmayan birine anne baba demek sanki kendi anne babanı siliyormuşsun gb ama işte yıllardan beri gelen saçma bi gelenek eşimde bende ailelerimize anne baba dioruz ama ben başkasına eşimin anne babasından bahsederken amca teyze diyorum nedense ya tuhaf geliyo ben ilerde teklif edersin gelinime ya da damadıma bana teyze de istersen die o ne isterse artık ona bırakırım

eşimin ailesiyle resmi olduğum için sizli bizli konuşuyorum.

eşimin anneside zaten kendisine asla anne demeyeceğimi biliyordur.

çünkü evlenmeden önce hakkımda çok atıp tuttu. neyseki eşim gereken cevapları verdi.

ama kendisini asla sevmediğimi , sadece eşimin hatrına gördüğüm zaman nasılsınız,

sağolun filan diye muhabbet oluyor. babam 13 sene önce vefat etti. babamdan sonra

kimseye baba demeyeceğimi eşim bildiğinden o konudada sorun yok. yani eşimin

resmi bir ilişki içindeyim. yalnız eşim benim anneme ilk günden beri anne diyor ve

buda benim çok hoşuma gidiyor

..3 gün önce sözüm oldu benimki hemen anne baba basladı yıllardır anne babası gibi cekinmeden kaynastı..benim dil sürçe sürçe alışmaya calısıorruum..ama diorum kendimi zorlayaraktan ..rahat diermiorum..ane babamın yanında neden diemediğimide bilmiorum.

Aynı şey bende de var bi türlü nişanlımın annesine anne diyemiyorum çekiniyorum anne demeye çekincek utancak ne varsa.Üstelik düğüne kısa bi süre kaldı.mafoldumben

3.yıllık evliyim,6 ay nişanlılığımda 3-4 defa gördüm kendinisi aynı şehirde olmamıza rağmen.o da resmi nişan düğün konuşmalarında bir araya gelme oldu.evlendim İst geldim.1 aylık evliyim veya daha az bilemiyorum.eşimi aryıp ''bana neden anne demiyor'' demiş ağlayarak :SSS
genellikle duygularını eşime ağlayarak belirtir.
sevgi ilgi yakınlık görmedim ki.düğünle ilgili katkıları sadece eimin anne-baba olmalarıydı.yabancı insanlardı benim için
şimdi diyorum ama telefonda eşimin gönlü olsun diye.üstelik eşim de diyemezdi.sen demedikçe demicem eğe kolay bir şeyse sen de bakalım dedim.çoookk zor onun için de çünkü zaten çekingen biridir.fena oldu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…