Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyisin hossun fakat hayatta memnun oldugun birsey gormedim. Yasam tarzi bu kadinin![]()
Ayni benimki....hic mutlu olmuyor hiccc
Benim kv ile sorunum yok harika bi insandır üç kelime yetmez onun sıfatlarınaHaydi kızlar buyurun sohbete
Kayınvalidelerimizi anlatmak bazen çok çok zor olabiliyor.Biliyorum zor olacak ama ona "kendisini anlatsaniz" ,(ayna olsanız)yüzüne baka baka 3 kelime söyle içini dök deseler ne söylerdiniz?![]()
Bizede lazım bu modelÇook iyiliğini gördüm.
Halen de görüyorum. Evlatlarından hiç ayırmaz.Hasta olurum,yemeğimi yapar gönderir. Doğum yaparım,kendi evinde bakar.Gittiği her yerden bana hediyeler getirir.Beni her konuda yetiştirir. Bildiğini aktarır.65 yaşında kadın pazarıma çıkar.
Konuşurken bile kelimelerini özenle seçer. Kaliteli bir kişiliktir.Hiç üzmez beni. Çok şeyler yazabilirim daha...Ha eli de fena lezzetlidir. Eşimle birlikte kazandığım bonustur.Annemdir,melektir. ❤
Ne güzel türün ilk ve son örneğiÇook iyiliğini gördüm.
Halen de görüyorum. Evlatlarından hiç ayırmaz.Hasta olurum,yemeğimi yapar gönderir. Doğum yaparım,kendi evinde bakar.Gittiği her yerden bana hediyeler getirir.Beni her konuda yetiştirir. Bildiğini aktarır.65 yaşında kadın pazarıma çıkar.
Konuşurken bile kelimelerini özenle seçer. Kaliteli bir kişiliktir.Hiç üzmez beni. Çok şeyler yazabilirim daha...Ha eli de fena lezzetlidir. Eşimle birlikte kazandığım bonustur.Annemdir,melektir. ❤