Kayınvalidelerimizi Anlatıyoruz

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Haydi kızlar buyurun sohbete

Kayınvalidelerimizi anlatmak bazen çok çok zor olabiliyor.Biliyorum zor olacak ama ona "kendisini anlatsaniz" ,(ayna olsanız)yüzüne baka baka 3 kelime söyle içini dök deseler ne söylerdiniz?:rolleyes:

Iyisin hossun fakat hayatta memnun oldugun birsey gormedim. Yasam tarzi bu kadinin 😂😂

Ömrümde gördüğüm en rahat en vurdumduymaz ennn tembel kv olabilir yerinden kalk demeden abartmiyorm vc dışında kalkmaz yani eline bide telefon ver ohh dünya yansın kime ne😂😂😂

Benim ki :
1 - Yalancı
2- Sürekli hasta ( tabi buda yalandan sevdiği insanları görünce turp gibi olur )
3 - cimri

1) Şen şakrak (istediği zaman, istemediği zaman fazlasıyla somurtkan)
2) Beklentili (misafiri varsa, kocamla gezmeye gidiceksem, çağırılmayı bekler)
3) Acındırmayı sever bu da en sevmediğim yönü.

Benim kayınvalidem süper bir insan canım anam, kayınpedere bi şey yazabiliyoz mu :deli:

Su sayfada yazanların hepsi ve daha sonra sayfada olacakların hepsi nasıl tercüme ettiniz beni kızlar Allah razı olsun 🤣🤣🤣

Ben bu konuda acayip şanslıyım ağzı var dili yok, asla karışmaz, rahatsız etmiyim diye evime bile çook nadir gelir, gelirse çalışan kadın olduğum için yemek yapar vakti varsa biraz temizlik :rapci::KK71:

1- çıkarcı (para manyağı)
2- ilgi manyağı
3- fesat

İyi yönleri

1-eğlenceli ve konuşkan
2- aşırı becerikli
3- oğullarını cok güzel eğitmiş

Haydi kızlar buyurun sohbete

Kayınvalidelerimizi anlatmak bazen çok çok zor olabiliyor.Biliyorum zor olacak ama ona "kendisini anlatsaniz" ,(ayna olsanız)yüzüne baka baka 3 kelime söyle içini dök deseler ne söylerdiniz?:rolleyes:
Benim kv ile sorunum yok harika bi insandır üç kelime yetmez onun sıfatlarına

Çook iyiliğini gördüm.
Halen de görüyorum. Evlatlarından hiç ayırmaz.Hasta olurum,yemeğimi yapar gönderir. Doğum yaparım,kendi evinde bakar.Gittiği her yerden bana hediyeler getirir.Beni her konuda yetiştirir. Bildiğini aktarır.65 yaşında kadın pazarıma çıkar.
Konuşurken bile kelimelerini özenle seçer. Kaliteli bir kişiliktir.Hiç üzmez beni. Çok şeyler yazabilirim daha...Ha eli de fena lezzetlidir. Eşimle birlikte kazandığım bonustur.Annemdir,melektir. ❤

Çook iyiliğini gördüm.
Halen de görüyorum. Evlatlarından hiç ayırmaz.Hasta olurum,yemeğimi yapar gönderir. Doğum yaparım,kendi evinde bakar.Gittiği her yerden bana hediyeler getirir.Beni her konuda yetiştirir. Bildiğini aktarır.65 yaşında kadın pazarıma çıkar.
Konuşurken bile kelimelerini özenle seçer. Kaliteli bir kişiliktir.Hiç üzmez beni. Çok şeyler yazabilirim daha...Ha eli de fena lezzetlidir. Eşimle birlikte kazandığım bonustur.Annemdir,melektir. ❤
Bizede lazım bu model😁bizimkinede ders verse keske

Çook iyiliğini gördüm.
Ne güzel türün ilk ve son örneği :KK48:

Back
X