- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 36
- Konu Sahibi Gelincik88
-
O surati kim cekecek??Bunları yüzüne de söylerseniz sorun ortadan kalkar bence.
Kötü olsa bile kimse veya cok nadir itiraf eden olur... onlara göre onlar haklikayınvalidelerden de konuları dinlemek isterdim keşke k.k da onlar da olsa fazlaca inanmıyorum ben nedense herkezinkinin bu kadar kötü olduğuna
Biliyomusun aynenkayınvalidelerden de konuları dinlemek isterdim keşke k.k da onlar da olsa fazlaca inanmıyorum ben nedense herkezinkinin bu kadar kötü olduğuna
Bazen kayınvalideme aktarıyorum buradaki konuları, inanamıyor :)kayınvalidelerden de konuları dinlemek isterdim keşke k.k da onlar da olsa fazlaca inanmıyorum ben nedense herkezinkinin bu kadar kötü olduğuna
Öğlenleri şu kanal d’de oynayan bi program var gelinim mutfakta diye. İzlediniz mi hiç bilmiyorum ama izledikçe deliye dönüyorum. Gelinlerle kayınvalideleri iyice birbirine düşürüyorlar. Saçmasapan sorular sorup sürekli gelinlerin alttan alması gerektiği, kayınvalideye hizmet edilmesi gerektiği, son sözün onda olduğu izlenimi yaratıyorlar . Şaka gibi ya. Gelinim hizmet etmeli. Gelinim bayramda ilk bana gelmeli. Gelinim bana sormadan kardeşine borç veremez. Oğlum iş için şehir dışına çıkacaksa gelinim tek kalamaz bende kalır. Ya siz oğlunuzu mu evlendiriyorsunuz yoksa kendinize ego tatmin edecek köle mi alıyorsunuz? Bu kızın anası babası yok mu sahipsiz mi? Siz anasınız da o kızın anası ana değil mi? Farkında mısınız gelinlerin annesi de birer kayınvalide ama kayınvalide denince akla hep damadın annesi gelir. Çok acı ya saçmalıktan başka bir şey değil
Ah ah benimkiyle kavgalı oldugumuz halde eşimin zoruyla çıktım evine. Elini öptüm tokalasırken çaktırmadan alttan ittirdi beni. Nası bozuldum ya bayram günü yaptıgı harekete bak.
Bide 2/80 uzandığı kanepeden doğrulma gereği bile duymadı bayramlasırken.
10 dk durdum suratta asmadım ama yüzünede hiç bakmadım.
Ay sanki çok meraklıyım eşim için gittim sırf.
Gitmesem de bi karını getiremedin bak bayramda bile gelmedi birsürü sey söylerdi eşimi doldurmak için
Dahada yarın felanda çıkmam isterse 40 misafir gelsin haksız mıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?