Merhaba arkadaşlar ben evleneli 1 buçuk sene oldu severek evlendik ve eşim bana aşırı düşkün ailesi Konya'da yaşıyor evimize 2 saatlik mesafede eşimin ailesiyle zamanında çok çok iyi anlaşırdım kayınpederimle hala öyle çok anlayışlıdır ama kayınvalidem hep tatlı tatlı yönetmeye çalışır kırmadan yapar eşim hissetmez annesi olduğu için ama ben hissediyorum oturduğumuz ev onların üstüne hatta kendilerine ait odaları var evlenene yakın yataklarını değiştirdiler bi de ölüm kalım var diye yedek anahtar bizde dursun dedi kaynanam şimdi arada geliyo kayınvalidem biz çalışırken takılıyor çevresinde hep akrabaları var hep gezmelerde akşama yemek bile yapmıyor çalışıyorum bi de yemek hazırlanıyor annesini çağırıyoruz akşam insan düşünmez mi gelin çalışıyor bi tencere yemek yapayım yan gelip yatıyor. Bi arada bize geleceklerde biz de tatil planı yapmıştık biz yokken gelmezler diye düşündük geldiler evde kaldılar evim kirli üstelik yemeğidir çayıdır kendimi hamal gibi hissediyorum ben de inadına eşime misafir geldiğinde hep yardım edeceksin sofrayı kurmama kaldırmama önüne çay beklemeyeceksin misafir varken bana destek çıkacaksın dedim dinliyor. Karakter olarakta bir yanlış gördüm mü kendi anneme babama bile hayır diye bilen bi insanım ama böyle evde odaları olması anahtarın olması kayınvalidem bi ayağını burda tutmak istiyor. Üstelik daha yeni gidiyor ama her konuştuğumuzda özledim özledim daraldım burda yani gittiğini bile hissetmiyorum psikolojik olarak kayınpederim akşam 8 de işi bitiyor yemeğini yiyip gece birlere kadar her gün kahvede kayınvalidemin de tek kalıyor can sıkıntısından kuruyor habire arıyor ve sürekli negatif hep hastalıktan konuşuyor hastalık hastası enerjimi alıyor eşimi de beni de sürekli arayıp daha 55 yaşında bana yaşlandığımda bakar mısınız bakmak evladın görevi tarzında cümleler kurup negatif enerji veriyor zamanı gelince zaten öyle olacak ama daha yeni evlendim şimdeden böyle şeyleri kafasında kurması çok rahatsız ediyor bi de evlat doğurdum onlar mecbur bakacak kafasında yani gıcık oluyorum senin bu kadar yaşayacağın biizm bu kadar yaşayacağımız garanti mi bi de eşim beni sevdiğini çok gösterir yanlarında sarılır yüzümü gözümü sever alnımdan öper öper yaptığım yemeklerden bahseder bi gün kayınvalidem aradı eşimi gece o kadar saçma bi konuşma yaptı ki canım oğlum sen hep benim küçük çocuğumsun hiç büyümeyeceksin annen seni çok seviyor annelikle alakalı bişey gönderdim niye cevap vermedin olum annen seni çok seviyor sen de seviyor musun bildiğin kıskanmış aramış daha önce de bi kaç olay olmuştu kendi geldiğinde kalmaya değil ama oturmaya kardeşini çağırıyor haber vermiyor etmiyor yani evin ağası gibi ama işleri tatlı dille yapıyor şimdide yarın geleceklermiş kayınvalidem 2 gün önceden gelecekmiş otobüsle kayınpederim haftasonu yani kayınvalidem 4 gün kalacak derdim aslında günahı bilen namaz kılan allahı seven bi insan bu kıskançlıkla ben evde yokken bişey yapabilir mi büyü tarzı bir de diyor ben perşembeden gelir teyzemin bahçesine geçerim teyzesine bi sokak aşağıda aslında yemekten kaçıyor perşembe yol yorgunu bişey demem haftasonu da ben evdeyken yaparım ama cuma günü için anne ben çalışırken yemek konusunda yardımcı olur musun hem yemeklerini de özledik desem mi aslında bunu ilerisini için yapıyorum ben çaılışırken yardım etmeyi bilsin diye bir de kayınvalidem üşengeç bir insan bundan sonra bize gelmeden önce yemekleri yapacağını bilirse çok gelmeye can atmaz diyorum. Bir de bi bahane bulup hep gelme derdinde kayınpederimin araba sıkıntısı var hedi gidelim işte istanbula hastalık oluyor hadi gidelim işte istanbul delisi mi bizi mi rahat bırakmak istemiyor kıskançlık mı anlamadım şimdi yarın gelecek ama çok huzursuzum mutsuzum eşimde hissediyor mutsuzluğumu yansıtıyorun aslında konuşmamız güllük gülistanlık ama sinsilik yapması ağa gibi davranması gıcığıma gidiyor geçene sene de ilk bayramımız ramazan da onlara gittik kurbana yakında annesi aradı oğlum geliyonuz dimi bayramda diye eşimde ramazanda ilk size geldik şimdi diğer annemlere gider ordan ağrı geliriz dedi kayınvalidemin sesi geliyor ah oğlum vah oğlum öyla nasıl dayanırım ilk gün gözlerim yollarda kalır falan içten içe gıcık oluyorum böyle yaptıkça benim anam ana değil mi bi sen mi anasın gittik mi 2 gün kalıyoruz bir de uzak diye işte böyle şirin sinsilikleri var o yüzden mutsuzum
Son düzenleyen: Moderatör: