• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

Dusunuyorum9695

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
5
0
1
28
Yeni nişanlanıcam ev olarak iki seçeceğim var ya kayınvalidemin altına 2+1 eve giricem istediğim gibi düzcekler yada uzakta 1+1 eve giricem çok küçük ileride çocuk olunca destek olucaz diyorlar yeni ev alınır deniliyor karar veremiyorum fikir verirmisiniz

Son düzenleme:
Yeni nişanlanıcam ev olarak iki seçeceğim var ya kayınvalidemin altına 2+1 eve giricem yada uzakta 1+1 eve giricem ileride çocuk olunca destek olucaklar yeni ev alınacak karar veremiyorum fikir verirmisiniz
Kayinvalidenin altında oturan biri olarak sakın derim. Valla benimki gibiyse deli olur sinirden kudurursun. Girip çıktığın gelenin gidenin hep bi gözetlenir. Başta bu kadının böyle biri olduğunu bilseydim oturmazdım burada. En kısa zamanda çıkmayı düşünüyorum evim kocaman ve çok güzel olduğu halde nefret ediyorum artık

Kayinvalidenin altında oturan biri olarak sakın derim. Valla benimki gibiyse deli olur sinirden kudurursun. Girip çıktığın gelenin gidenin hep bi gözetlenir. Başta bu kadının böyle biri olduğunu bilseydim oturmazdım burada. En kısa zamanda çıkmayı düşünüyorum evim kocaman ve çok güzel olduğu halde nefret ediyorum artık
İleride destek olmazlarsa diyorum 1+1 de çok küçük kendi altına oturmakta beni çok korkutuyor alıngan sinirli bir insanım nişanıcağım kişi de çok anneci aynı zamanda

Düzenli bi iş sahibi değilim yani şehir dışına evlenicem iş bulana kadar ne kadar zaman geçer ve çocuk istiyorum ozaman uzağa mı yani

Calisma olayin kesinse esin calismani istiyorsa meslegin filan varsa calisirsin cocuk istiyosan kayinvalide cok yardimci olur.. Ama calismayacaksan uzaga tasin. Cunki calismadiginda gozleri kapida olacak girdimi ciktimi ne yalti gibi

İleride destek olmazlarsa diyorum 1+1 de çok küçük kendi altına oturmakta beni çok korkutuyor alıngan sinirli bir insanım nişanıcağım kişi de çok anneci aynı zamanda
Olmasınlar boşverin anneciyse bir de arkanıza bakmadan kaçın pişman olursunuz sakın oturmayın. Benim eşim annesini çok sevmez hiç bir şeye karıştırmaz yine de ben deli oluyorum düşünün. Aklınız varsa oturmayın bide anneciymiș

Uzak oturup iyi olmayı tavsiye ederim. Kendi ailemle bile aynı binayı istemem. Kavgan olur gürültün olur. Kahkahan olur. Özelin kalsın herşey. Onları istemediğinden olmasın bu kararın herkesle iyi kalmak için olsun. Aynı binaya gidersen kötü olmazsın. Ama sende onlarda beklentiye girme ihtimaliniz yüksek.

Bence kayınvalidenin nasıl bi insan olduğuna bağlı. Bende evlenmeden önce ne kadar uzak o kadar iyi diyodum öyle de oldu eşimin işi dolayısıyla hem kendi ailemden hem de onun ailesinden uzağız . Çok zor geliyo bana uzak eşim işteyken çok yalnız hissediyorum. Kayınvalidem de çok iyi bi kadın . o yüzden keşke yakın olsalar diyorum hep

Bence kayınvalidenin nasıl bi insan olduğuna bağlı. Bende evlenmeden önce ne kadar uzak o kadar iyi diyodum öyle de oldu eşimin işi dolayısıyla hem kendi ailemden hem de onun ailesinden uzağız . Çok zor geliyo bana uzak eşim işteyken çok yalnız hissediyorum. Kayınvalidem de çok iyi bi kadın . o yüzden keşke yakın olsalar diyorum hep
Tam olarak tanımıyorum ki içlerine tam olarak girmedim şimdilik çok iyiler Allah razı olsun

Yeni nişanlanıcam ev olarak iki seçeceğim var ya kayınvalidemin altına 2+1 eve giricem istediğim gibi düzcekler yada uzakta 1+1 eve giricem çok küçük ileride çocuk olunca destek olucaz diyorlar yeni ev alınır deniliyor karar veremiyorum fikir verirmisiniz
Uzak olsun eğer kendi hayatını kuracağım diyorsan oazamanda işte çabalayacak destek filan istemeyeceksin kafan dinç olacak ama 😍😎yok ben sıkıya gelemem destek olsunlar diyorsan alta oturup kafayı yiyeceksin 😃😄 17 senem geçti dahada devam ediyor

Ben kendi ailemin alt katını bile tercih etmedim. (istanbulda iyi bir semt ve ev güzeldi) diğer yakada işe yakın bir semtte kiraladık evi. Benim ailem de cok verici insanlar ama ne gerek var ki. Tartıssak bile sesimizi duyarlar kaldı ki hayatlarımızdan kopup birey oldugumuz için evleniyoruz sonuc olarak.

sakın...kac kacabildiğin kadar uzaga.babaannem derdi ki yakındaki sogan uzaktaki dogan oluyor....yakın olursanız sorunlar bitmez..

Aman aman ne kadat uzak okadar iyi srn yakın olsan hergün çıkmak zorunda olacan eşinle ozelin olmuyacak tam bişi planlarken kaynana arar gel der veya kapıyı çalar içeri dalarlar 😂😂

Back