- Konu Sahibi oyledegilboyle
Merak etmeyin zamanla herşey durulur biraz akışına bırakın sizde kendi hayatınıza bakın zamanla barisirsiniz herşey daha güzel olur inanın kendinizi üzmeye deymez hele onlar umursamıyormus zaten sizde umursamayin zamanla nasılsa mecburen de olsa görüşür buzları eritirsinizÖncelikle merhaba.Uzum süredir takip ediyorum ama şimdi yazıyorum.Kısa kesmeye çalışacagım umarım basarırım.
1 senelik evliyim.Eşim evlenmeden 6 ay önce ev aldı evlenince birlikte oturmak için.(evi isteğimize göre düzdük) Bu evi almak için kayınvalide kişisi satılan tarladan kendi payına düşen 50 bini peşinat olarak verdi.7 yıl çok yuksek meblalı kredi ödeyecektik.Bu arada ne yazık ki kv ve görümcenin oturdugu siteden ev aldık.(çok iyi niyetli olduklarını düşündüğüm için sıkıntı yapmadım yeterki ev alınsındı)Düğünümüzde kv nin parası olmasına rağmen bana benim annemin taktığından daha az bir şey taktı.Neyse dedim gectim.Ama evlenince eşimin yüksek miktarda borcu olduğunu öğrendim.
Kv de öğrendi ve bu konuyu sallamadı diyelim.(Kendisi iyi bir işten emekli ve ciddi iyi para alıyor,eşinden de alıyor eşi ölmüş)
Neyse biz çok sıkışığız bu arada.Görümcem kendi sürekli tatillere gidiyor eşime de siz gitmiyor musunuz diye sürekli soruyormus.Eşim de paramız yok demeyi kendine asla yediremeyen bir insan.Ben bekarken biriktirdiğim para ve düğünde takılanları eşime verdim ve evin borcunu biraz kapatalım dedim.Eve ihtarlar geliyordu krediyi ödeyememekten çünkü.
Bir gün ben instada bir paylaşım yaptım.Aşko kuşko kızlar gibi olamadık minvalinde bir yazı.(hazır yazıydı) üstüne ben de kira ödemek de buna dahil yazdım.Kv kişisi bunu görmüş.Eyvaaah kıyametler koptu.Eşimi arayıp onun agzına edicem mi demeler neler neler.Eşim gidip konuştu önce.O gün gitmedim.Sonraki gün gittik evine konuşmak için.Surat beş karış tabi.Eşime de evi ben aldım sonra cevirip ben aldım sayılır şimdi sıkıyosa alsın (ev fiyatları çok arttığı için böyle diyor) Ben saygımı bozmadan işte siz bana bir şey takmadınız bile vs. dedim bana saçma sapan bahaneler iler sürdü haketmediğin için takmadım gibi(korona sürecinde evde yapılan kınaya 65 yasındaki teyzeyı cagırmadım diye haketmemişim) Bagıra bagıra konuşuyor ama.Tarla satılmasaydı düğün bile yapamıycaktınız diyor (sanki çıraganda evlendim.)Ben de naptınız ki sanki deyince bu evden kovdu bizi tabi bağıra bağıra.Evlilik sürecinde bir pijama takımı bile almayan insan bana ev aldiğim için tesekkür bile etmedin diyor bir de bu nezaket kuralıdır diyor.Neyse bizi evden kovdu bu benim ağrıma gitti çok.İki ay falan oldu bu olay olalı eşim görüşüyor hala aynı sitede oturuyoruz malesef.Eşim bu konuda tarafsız davranıyor sizin aranızdaki bir şeydi ben karışamam banane kafasında.Biz hiç görüşmüyoruz ama ben aşırı üzülüyorum.Eşim de sen onların umrunda bile değilsin kadın emekli geziyor hayatını yasıyor kac ay gecti yeter artık diyor.Biz bu süreçte boşanma aşamasına geldik ama bir şekilde vaz gectik.İleride çocuk olcak belki bu kadın hiçbirinde bulunmayacak.Bunlar çok üzüyor özür dilemek de istemiyorum Ne yapacagım kalakaldım öyle.