• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ve eşimin sorunlari biktimm:(ne yapmam lazım arkadaşlar

Allah sabır versin canım. Böyle ömür geçmez ki daha 4 aylık evlisin. Aman çocuk yapayım deme hemen . Zaten boşanacağım demişsin de evliliğine şans vermeyi düşünürsen biraz daha sabredeyim dersen diye söyledim . Ne insanlar var yahu . Koltukları mezara götüreceksin sanki tövbe tövbe
Umarim götürürler mezara mutlu olmak varken bunlarala uğraşıyorum işte:KK43:

Allah belalarini versin ya 2 3 kuruş için geberecek adamlar kurtulmaya bakiyorum bu saatten sora 4 aylık evliyim ya el insaf igrenç mahluklar
Ailene anlatmalısın artık. Ailen mutsuz olup anlatmadığını bilse daha çok üzülür...

Eşini bu kadar önemseme
Tavır yapıyor,bozuluyor,sinirleniyor falan
Bırak ne halt yerse yesin
Tınlama

Okurken içim şişti yeminle. Sizde iyi sabır varmış. Ailenize anlatın biran önce ve eşinize resti çekin. Ben ömrümü bu saçmalıklarla geçiremem sen de artık kimsenin başını yakma, annenin dizinin dibinde otur öyle de eşine.
Hazır çocuğun da yok boşan kurtul.

Çok aradınız mı bu adamı ve ailesini?
Hem para yok, hem çalışma.
Yarın ailenizin bir şeye ihtiyacı olsa uzaktan seyretmeye gönlünüz razı yani.
Evlilik bu değil. Nasıl kabul ediyorsunuz kafam basmıyor.
Maalesef size verebilecek bir fikrim yok.
Tek diyeceğim hayatınıza yazık.

Kızım sen olsan ve bana bu çektiklerini anlatmasa, anlatamadığı zamanlar için kahrolurum. Ellerinden çekip alamadığım için kahrolurum. Anlat annene. Kolay mı yetiştin? Ruh hastası insanlar gözünde yaş bırakmasın diye mi evlendin?
İki gün iyi beş gün kötü geçiyorsa o iki iyi günün ne anlamı var? Yetmez kuzum, o iyi davrandığı küçücük anlar için koca ömrünü heba etme. Anlat canım annene lütfen bir an önce.

Eşine duygularını olduğu gibi Anlat bilsin senin mutsuz olduğunu

Eşine duygularını olduğu gibi Anlat bilsin senin mutsuz olduğunu

Eşinle konuş baktın olmuyor boşa gitsin böyle aile çekilmez hayata bir kez geliyorsun ver avukata insanlar değişmez

Mrb arkadaslar ben daha 4 aylık evliyim bir çok sorun yaşıyorum ilk olarak kaynvalide herseye karisiyo evimin içine duzenime ayrı yeten evindeki hep eski esyalarini bana veriyo nefret ettim eşim bisey diyecek diye almak zorunda kalıyorum almassam eşim hemen bozuluyo bana tavır yapiyo bana hiç birsey aldirmiyo hiç bir şekilde evlendim evneli kendime bir çöp bile alamadim.zaten eşim babasiyla çalışıyo yani parasinida babasi veriyo vermiyo aslında bi kart veriyo eline 100 200 verirse bana zaten eşim ilk baslarda 50 veriyodu onuda kaynana olacak insan gördü daha onuda vermez oldu kendi ailemede bisey diyemiyorum öle beş kurussuz geziyorum kaynanm bize yer minderi verdi bunlara oturun diye kanapeye oturtmuyo eşim eskiycek kirlencek diye bisey de denmiyo hemen bağırmaya basliyo rezil gibi yaşıyorum resmen anneme bi kek yaptım götürdüm kv gördü ertesi güne eşim bidaha annelere bisey yapıp götürme durummz belli diyo ya bir kek durumlarida çok iyii ama hayatimda bunlar kadar görgüsüz ınsanlar görmedim annesi ne dese onu yapiyo bide annesi dini çok kullaniyo hocaymis işte okuyarak ederek banada surekli baski yapiyo namaz kil kuran oku tamm ben kilarim ama beni zorlamasina sınır oluyorum içimdeki herşeyi bitirdi kadin ya kayinpeder de beni kv kiyasliyo bizim kültürümuzde kadınlar çalışmaz bilmem ne bak kv o çalışıyormu ya beni onla nasıl kiyaslayabikirsnz bem ünv.mezunuyum iyi kötü caliztim bekarken ben böle cimri böle görgüsüz insanlar gormedim asla disarda yemek yemeyiz büyük bir olay o benmde calismami istemiyolar ama elimde beş kurusum yok eşimle bir çok skntilarmda var aşamadigm yani okadar mutsuzumkii arkadaslar hiç yüzüm gülmüyo okadar mutsuzumkii:KK43:keşke evlenmeseydim eşim beni anlamiyo herşeye sinirleniyo böle hizmetciden bi farkm yok nasl yapcam böle bilmiyorum:KK43:
Canimm boşan bırak hiç birşey olmaz bunlardan çocuğun olursa hepten burnundan getirir bunlar baya bii görüşmüşlermiş hersey anneden geçer senin o kv hiç bisey olmaz yine evlenirsin hiç de üzülme boşanmş olarak kalcam fln diye Bende boşanma asamasindayim yani tabiki sen bilirsin..ama degmezz

Gercekmi bu yazilanlar şoklardayım benim kaynanamda cok cimri ve titiz hastasida bana burnunu sokamaz malesef izin vermem

Bu tarz kaynanaların içine şeytan mı kaçıyo.5 yaşındaki cocuk gibi annesinin babasinin sözünden cikamayan bir koca ve Oglunun habire aklina giren,karinla cocuk işine şu gece başlarsınız diyebilecek potansiyele sahip bir kv modeli. işte bi boşanma sebebi daha.İnsan kari kocaligi pekistiremiyo ki boyleleri yüzünden.O da yetmiyo gibi namaza kurana davet etme biçimi bile hiç hoş değil.

Gercekmi bu yazilanlar şoklardayım benim kaynanamda cok cimri ve titiz hastasida bana burnunu sokamaz malesef izin vermem
Benim kv şeytan pislik nefret ediyorum ondan ilk başlarda severdim ama tanidiktan sora gerçek yüzünü gördüm benim her şeyime karisiyo oğlunu kullanarak aşalk kadinn

Bu tarz kaynanaların içine şeytan mı kaçıyo.5 yaşındaki cocuk gibi annesinin babasinin sözünden cikamayan bir koca ve Oglunun habire aklina giren,karinla cocuk işine şu gece başlarsınız diyebilecek potansiyele sahip bir kv modeli. işte bi boşanma sebebi daha.İnsan kari kocaligi pekistiremiyo ki boyleleri yüzünden.O da yetmiyo gibi namaza kurana davet etme biçimi bile hiç hoş değil.
Bana sormadan kuran kursuna yazdırmış bende gitmedim dahada israr etmedi uyuz kadin yaa

Canimm boşan bırak hiç birşey olmaz bunlardan çocuğun olursa hepten burnundan getirir bunlar baya bii görüşmüşlermiş hersey anneden geçer senin o kv hiç bisey olmaz yine evlenirsin hiç de üzülme boşanmş olarak kalcam fln diye Bende boşanma asamasindayim yani tabiki sen bilirsin..ama degmezz
Yapamiyorumki zatenn olmuyo yaa

Back
X