- 16 Mayıs 2015
- 41
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi minicikedicik
dönünce şu altınlarımı verin de altın pahalıyken bozdurup altın hesabı açtırayım veya paraya cevireyim ne kadar ettiğini merak ettim falan filan deyin veyada düğün falan varsa yakınınızın düğüne giderken takıcam takılarımı falan da filan da yeterki eşin arkanda olsun o da dert miDugunum olali bi hafta oluyor yarin balayidan donuyoruz kayinvalidem dugun gunu altinlari setleri kolumdan boynumdan aldi.
Ne toplanti ne etti hicbisey demediler
Yada benimmi sormam gerekir bilmiylrum hic bu konulari
Benim istemem mi gerekir ya da ne zaman istemeliyim ?
Utanirim boyle seylere..
Esim iki kere sormus hayirdir niye bu kdar soruyoun demis annesi benim sordurdumu zannedicekler dedi..
Ne yapnan gerek..
bankadan bi kasa kirala ve gidip altınları kasaya koyacağım en güvenli yer orası deyip al.Dugunum olali bi hafta oluyor yarin balayidan donuyoruz kayinvalidem dugun gunu altinlari setleri kolumdan boynumdan aldi.
Ne toplanti ne etti hicbisey demediler
Yada benimmi sormam gerekir bilmiylrum hic bu konulari
Benim istemem mi gerekir ya da ne zaman istemeliyim ?
Utanirim boyle seylere..
Esim iki kere sormus hayirdir niye bu kdar soruyoun demis annesi benim sordurdumu zannedicekler dedi..
Ne yapnan gerek..
bence sen iste. bilsinler hakkını kimsede bırakmayacağını söke söke alacağını.utanmana da gerek yok ayrıca unutma o altınlar senin.senin gönlün razı olmadan eşin bile harcayamaz onları.lütfen cesur ol ve iste altınlarını.Esimlemi istetsem bankya yatiracagiz duye ?
Ben hic yuz goz olmasammi pek aramiz yok..
al canım altınını ben 6 ay oldu evlenelı tek bir altınım yok üstüne 50 bin tl düğün borcunu yüklediler sırtıma eşimde kendıne araba aldı kredi ödüyor üstüme bir gömlek alamıyorum tek altınım yüzüklerim ben almıştım onuda haram olsun mehir bedelim.