Kayinvalide ve altinlar ??

minicikedicik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
41
9
34
Dugunum olali bi hafta oluyor yarin balayidan donuyoruz kayinvalidem dugun gunu altinlari setleri kolumdan boynumdan aldi.
Ne toplanti ne etti hicbisey demediler
Yada benimmi sormam gerekir bilmiylrum hic bu konulari
Benim istemem mi gerekir ya da ne zaman istemeliyim ?
Utanirim boyle seylere..
Esim iki kere sormus hayirdir niye bu kdar soruyoun demis annesi benim sordurdumu zannedicekler dedi..
Ne yapnan gerek..

elbet geldignizde misafirler gelir yada sizi aileye gotururler el opturmeye benim bildigim o zaman cogu gelinler zaten altinlarini takiyor cicilerini giyiyorlar o zaman sorarsin annecim altinlari naptin onlarida takayim giderken o manaylada ogrenirsin :)

Nasıl yani ya,niye izin verdin öyle almasına...tabiki gidip soracaksın,onlar senin hakkın.ama böyle davranan bir kadının onları geri vereceğini de hiç sanmıyorum

aa tabi sorcaksın.öyle şey mi olur.bankaya yatırcaz hırlısı var hırsızı var diyin isteyin.gerçektende öyle.eve hırsız girip çalabilir.tabi eğer bozdurmadılarsa.

Ben de balayina giderken kendi anneme emanet etmistim doner donmez de annem cikardi verdi buyrun emanetleriniz diye sen de balayindan donuste kaynanana git oradayken de iste canim hic ayip degil o altinlar sana ve esine ait

dönünce şu altınlarımı verin de altın pahalıyken bozdurup altın hesabı açtırayım veya paraya cevireyim ne kadar ettiğini merak ettim falan filan deyin veyada düğün falan varsa yakınınızın düğüne giderken takıcam takılarımı falan da filan da yeterki eşin arkanda olsun o da dert mi

Evlenmeden önce eşinizle hiç konuşmadınız mı bu konuları kimde duracak ne kadarı bozdurulacak diye

Yazdığınızdan Kv ye emanet ettiğiniz sonucu çıkmıyor

Düğünde toplamış siz de akşam düğün çıkışı almamışsınız

Biz Kv deme bıraktık bankaya koy dedi balayından gelinceye al emanetini deyip elime verdi açmamıştır bile

Görümcem kimseye emanet edemeyip balayı öncesi bir kaç gün kalıp bankaya kasaya koydu

Ama sizinki emanet gibi olmamış gelince akşam oturmaya gidince açıkça sorun

al canım altınını ben 6 ay oldu evlenelı tek bir altınım yok üstüne 50 bin tl düğün borcunu yüklediler sırtıma eşimde kendıne araba aldı kredi ödüyor üstüme bir gömlek alamıyorum tek altınım yüzüklerim ben almıştım onuda haram olsun mehir bedelim.

bankadan bi kasa kirala ve gidip altınları kasaya koyacağım en güvenli yer orası deyip al.

Esimlemi istetsem bankya yatiracagiz duye ?
Ben hic yuz goz olmasammi pek aramiz yok..
bence sen iste. bilsinler hakkını kimsede bırakmayacağını söke söke alacağını.utanmana da gerek yok ayrıca unutma o altınlar senin.senin gönlün razı olmadan eşin bile harcayamaz onları.lütfen cesur ol ve iste altınlarını.

O altinlari hemen aldiniz aldiniz. Sonrasi icin uzerine bir bardak su icin. Bastan onemsemeyeceksiniz ama zamanla icinize oturacak. Kaynanaya olan kininiz esinize de bulasip huzurunuz bozulacak. Ayrica kendi malinizi istemeye cekinmeyin bence.

Peki buna nasil izin verebildiniz? Esiniz resmen araba almak icin evlenmis. Su erkeklere dunyada baska erkek yokmus muamelesi yapmayin. Araba alipta uste basa alamamak ne demek.

Butun gelinler altini şıkır şıkır uzerine taksin gezsin. Kime emanet edilse onda kaliyor. Disardaki hirsiz bile kayinvalidelerden daha insaflı.
Ne altın hırsiymis bu ogullarini takı töreni icin evlendiriyorlar.

Ben de balayına giderken kayinvalidem olduğu gibi geri vereceğim sana dedigi için ona bıraktım döndugumde yerinde yeller esiyordu. Her geçen gün aleyhine işliyor bunun ayıbı olmaz sen kendi malını isterken utanirsan onlar kendilerinin altını zannediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…