- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
-
- Konu Sahibi minicikedicik
Dugunum olali bi hafta oluyor yarin balayidan donuyoruz kayinvalidem dugun gunu altinlari setleri kolumdan boynumdan aldi.
Ne toplanti ne etti hicbisey demediler
Yada benimmi sormam gerekir bilmiylrum hic bu konulari
Benim istemem mi gerekir ya da ne zaman istemeliyim ?
Utanirim boyle seylere..
Esim iki kere sormus hayirdir niye bu kdar soruyoun demis annesi benim sordurdumu zannedicekler dedi..
Ne yapnan gerek..
Yüzde ol Gözde. Senin olan bişeyi istemek için neden utanasın?
Emanetlerimi alabilirim artık de bitsin.
Offfff ne diye kendinizi bu kadar ezdirirsiniz anlamıyorum karşıdaki kadın altınları alacak kadar yüzsüz bir kadın ve eşinizin annesi diye bu kadar çekinmeye gerek yok. Resmen hırsızlık yapmış. Kaynanan altınları bir yerinemi sokacakmış hemen almış. Ondan sonra yok erkek annesiyim yok saygı gösterin. Sen böyle kara kara düşündükçe daha çok ezilirsin gayet saygısız olacaksın ve dan diye altınlarım nerede altınlarımı ver diyeceksinDugunum olali bi hafta oluyor yarin balayidan donuyoruz kayinvalidem dugun gunu altinlari setleri kolumdan boynumdan aldi.
Ne toplanti ne etti hicbisey demediler
Yada benimmi sormam gerekir bilmiylrum hic bu konulari
Benim istemem mi gerekir ya da ne zaman istemeliyim ?
Utanirim boyle seylere..
Esim iki kere sormus hayirdir niye bu kdar soruyoun demis annesi benim sordurdumu zannedicekler dedi..
Ne yapnan gerek..
aynen bahane bulmana gerek yok, emanetimi alabilirim cümlesini çok beğendim. ne öyle ağız eğmeler annecim misafirliğe giderken koluma takıcam veya bankaya yatırcam falan, hesap vermek zorunda değilsin sana ait onlar zaten.