Kayinvalide ve altinlar ??

canım o altınları unut sen ya da eşin sert konuşsun alsın kendi evladı yapınca batmaz sen ne desen el kızı modunda hep suçl olursun sana tavsiyem ailene söyle kavga et ama al altınlarını bırakma .
ablam da biz ablamdan alıp gelinlikle aldıgımız keseye koymuştuk hep elinde tuttu sonrada anneme vermişti ya daa aileniz söylesin bizde çocuklara verilir vs desin eger nişandakileri siin aileniz aldıysa o yüzden de vermiyor olabilir benim başıma gelmez inş. ilerde :)

kayınvalidenizi en iyi siz tanırsınız ama bu konuda pek güvenmemek lazım. sizinki direk almış. benim bir arkadaşmın da başına gelmişti maalesef.balayı dönüşü kayınvalidesi hiç bir altınını geri vermedi.

bu devırde evde düğün altınları mı saklanırmıs? ya hırsız gırse?
banka kasasını bahane et ve gercekten de acın
evde öyle seyler saklanmaz

valla ben balayina giderken goturmustum otel odalarinda artik kasalar var sifre olusturup koyuyorsun ne geregi var ona buna agiz egmeye.....

ya nedemek donunce tabı kı gerı ıstıceksın...hakkı yok kaynananın esının dahı yok eger gonul rızası yoksa esıne bıle vermemeye hakkın var...gerı aldın aldın almazsan unut....en azından suan ellerınde...

ayyy canım kusura bakma cok ofkelendım sankı benım altınlarım gtmıs gbı....sen acık acık ıste...kayınvalıdenı tanımıyorum belkı donunce hemen verır...sakın utanma...hakkın var guzel bır dılle...annecıgım altınlarımı verırmısın de...donderıp hıcb ırsey demeye hakkıda yok..............takamak ıstersın degıtırp baska altın almak ıstersın...sonucta yenı gelınsın konuyu acmak ıcın hıcbırsey olmazsa b ıle sonucta o altınlar senın sana takılıyor

tatilden dönüp akşamı çay içmeye gidiyorsun ve laf arasında,anne altınları alayım lütfen de...sakın korkma çekinme utanma...eğer şimdi geri planda kalırsan ömür boyu geri planda kalmaya mahkumsun..sinirlendim yaww..hakkın onlar senin..

Ben de düğünden sonra balayına giderken çıkarıp verdim kayınvalideye. Sakladı,hatta eltiminkiler de onda. Ben istemedim o da vermedi,iyiki vermemiş yoksa bizde olsaydı borç öderken çoktan bozdururduk.1 Sene sonra araba aldık o altınlarla. Bence isteyip bankaya koyun ya da bizim gibi yapabilirsiniz

canım bence sen o altınları unut.baya baya elinden kapmış kaynana..
soran olursa kaynananm aldı dersin bitti gitti. daha alıpta geri vereni görmedim

Yeni gelinsiniz diye hic suklum puklum olmayin, hrpimiz ayni hatayi yaptik, bunlara yaramiyor hanimefendilik..

yuzunu kizart acikca takilarimi alabilirmiyim de..

Ben oyle bir olay yasamadim cok sukur ama kayinvaliden altinlari sana sormadan cikarip kendi aldiysa verme niyetinde olacagini pek sanmiyorum. Ha sen ona anne gelene kadar sende dursun demis olsan olaya daha ilimli bakılabilirdi ama maalesef durm vahim gibi. Sen balyindan doner donmez iste altinlarini. Belki suan bile altin falan kalmamistir. Yukseldi diye bozdurmus olabilirler.

Yüzde ol Gözde. Senin olan bişeyi istemek için neden utanasın?
Emanetlerimi alabilirim artık de bitsin.

aynen bahane bulmana gerek yok, emanetimi alabilirim cümlesini çok beğendim. ne öyle ağız eğmeler annecim misafirliğe giderken koluma takıcam veya bankaya yatırcam falan, hesap vermek zorunda değilsin sana ait onlar zaten.

Bi kere konuyu netleştirmeniz gerekli.. Ne kadar altınınız var bilmeniz, Kimin ne taktığını hesap etmeniz düğün dernek vakti ona göre de iade etmeniz gerekli.Sizin olan bişeyi istemeye utanmayın.

Gıder gıtmez sınız arayıp takıları almaya gelıyorum / gelıyoruz desın olsun bıtsın. Bır haftadır ne kadar paranız oldugunu soylememlerı zaten ayrı tuhaf

Offfff ne diye kendinizi bu kadar ezdirirsiniz anlamıyorum karşıdaki kadın altınları alacak kadar yüzsüz bir kadın ve eşinizin annesi diye bu kadar çekinmeye gerek yok. Resmen hırsızlık yapmış. Kaynanan altınları bir yerinemi sokacakmış hemen almış. Ondan sonra yok erkek annesiyim yok saygı gösterin. Sen böyle kara kara düşündükçe daha çok ezilirsin gayet saygısız olacaksın ve dan diye altınlarım nerede altınlarımı ver diyeceksin

Benim düğünde görümcem topladı hepsini çantaya koydu düğünden sonra da bize verdi gitti. Size de müsait olduğunuz an vermesi gerek sizin istemenize fırsat kalmadan.

Giymesi için verilmiş Gömlek değil ki işin bittiyse alabilirim desin yada geri almakiçin bahane arasın.

siz sormadan onların söylemesi gerekir ne kadar altın olduğunu.
geldiğiniz zaman da hemen verilmesi icap eder.
istemenizde bir sakınca yok bence onlar sizin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…