Kayinvalide ve altinlar ??

En sıkıntılı konu takı konusu sanırım .Kaynananiz aklı başında insan ise o Takıları cikarip sana verecektir .Baktın vermiyor lafını açmıyor .Utanma sıkılma yok direk yüzüne karşı dugun takilarimizi verin demeLisin. Çünkü karşında ki kişi anlayisli cümleleri hakedecek biri değildir etse zaten direk kendi düşünür verir .

Dugunum olali bi hafta oluyor yarin balayidan donuyoruz kayinvalidem dugun gunu altinlari setleri kolumdan boynumdan aldi.
Ne toplanti ne etti hicbisey demediler
Yada benimmi sormam gerekir bilmiylrum hic bu konulari
Benim istemem mi gerekir ya da ne zaman istemeliyim ?
Utanirim boyle seylere..
Esim iki kere sormus hayirdir niye bu kdar soruyoun demis annesi benim sordurdumu zannedicekler dedi..
Ne yapnan gerek..
1) Niye verdin
2)Tabiki isteyeceksin.Onlar senin

yüz göz olmak istemiyorsan kuş öldü baby...
biz gidip arkadasin altinlarini ver diyemeyecegimize gore ya sen ya esin gidin isteyin altinlarinizi..
Baktin kv uzerine yatmissa ve esinizde buna olur vermisse kendi tarafimdan ne varsa istiyorum deyin..
Azicik cesaretli olun hakkinizi savunun ..

İstiyceksin bacım . Ama kendi hakkını bile isterken adın çingeneye , çirkefe , saygısıza , hertürlü şeye çıkabilir yani :KK53:
Ama zerre umursama ve iste .

kayınvalidenizin alması bile absürd bence benim kayınvalidem aman aman bana vermeyin gidin hemen banka kasasına koyun demişti canımcım yaa...bence siz sormayın eşiniz sorsun öyle kesin sorsun ama anne biz kasa tuttuk oraya yatıralım altınları yada altın hesabı açtım oraya yatıracağız desin ama siz yaparsanız kayınvalideniz size takabilir ki bence takmaya yer arıyor...

Ne bicim insanlar var ya? Ben altin kesemi, kolumdaki bilezikleri, boynumdakileri falan dugun ortasinda cikartip teyzeme teslim etmistim. Aksamda annemler goturdu eve ve sonra hepbirlikte kim ne getirmis not ettik konu kapandi gitti. Kv m hic demedi bile nerede sakliyorsunuz diye..Ben olsam gider soylerim altinlari bankaya yatircam faha guvenli lutfen alabilirmiyim diye. Esimle tabiki

Allahim yarabbim hayirdir niye bukadar soruyon ne ya manyakmidir nedir. Bu kadin altinlarin ustune yattigini dusunuyo su an, el falan opme varsa sizde sonrasinda iste altinlarini deli etmeyin o senin hakkin mecbur verecek. Yok isini garantiye aliyosa gelin zaten gidici bende kalsin altinlarda gider diye bi dusunce varsa bilemem her seyi beklerim insanlardan ben

ben de balayına giderken bütün takılarımı kv me bıraktım.daha doğrusu anlamadığım bi şekilde onda kaldı düğün gecesi.rtesi gün sabah erkenden balayına çıktık düğünden de bi otele gitmiştik.balayı dönüşü hemn bize geri verdi biz de bi bankanın kasasına koyduk.senin söylemene gerek kalmadan o verir zaten.baktın ses yok bankada kasa hesabı açın biz altınlar için kasa kiraladık dersin.

X