• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide vakası

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Hanimlar benim bir arkadaşım var 1 hafta önce kına gecesi yapıldı ama kayınvalidesi çok uzaktı sadece avucuna altın koymak için geldi ve oturdu öylece çok suratsızdi kinadan 2 gün sonrada düğün yapıldı kendileri dindar oldukları için kız erkek ayrı salonlarda oldu. Kayinvalidesi hiç altın takmamis erkek tarafı kadına altın vermis onların adına taksin diye ama kadın takmamista vermemişte. Kiz 2 gündür ağladı beni mı istemiyorlar falan diyerek. Kadında cimrilik mı var yoksa istemediği için mı böyle yapmış olabilir ? Şuan tek bildiğim yine genç bir kizi kaynana sorunu bekliyor olmasi:olamaz:

Çok suratsızsa cimrilikten değil gibi geldi bana. Hoşlanmamış herhalde kızdan, altını da vermek istememiş o yüzden. Sinir oluyorum böyle insanlara, oğlun beğenmiş istemiş işte oğlunun mutluluğu senin mutluluğun olmalı.

Çok suratsızsa cimrilikten değil gibi geldi bana. Hoşlanmamış herhalde kızdan, altını da vermek istememiş o yüzden. Sinir oluyorum böyle insanlara, oğlun beğenmiş istemiş işte oğlunun mutluluğu senin mutluluğun olmalı.
İşte anlayana...

İstenmeyen gelin gibi duruyor buradan. Değişik bir kv.
Kv'nin istedği gelin adayı varmışta oğlu ille de bu kızı isterim diye tutturmuş gibi sezdim.
Uzak dursun arkadaşınız, üzüldüm. Herkese hakettiği değeri versin. Eskidenmiş "iyilik yap utansın karşı taraf" şimdi kimsede utanma duygusu yok.

Hanimlar benim bir arkadaşım var 1 hafta önce kına gecesi yapıldı ama kayınvalidesi çok uzaktı sadece avucuna altın koymak için geldi ve oturdu öylece çok suratsızdi kinadan 2 gün sonrada düğün yapıldı kendileri dindar oldukları için kız erkek ayrı salonlarda oldu. Kayinvalidesi hiç altın takmamis erkek tarafı kadına altın vermis onların adına taksin diye ama kadın takmamista vermemişte. Kiz 2 gündür ağladı beni mı istemiyorlar falan diyerek. Kadında cimrilik mı var yoksa istemediği için mı böyle yapmış olabilir ? Şuan tek bildiğim yine genç bir kizi kaynana sorunu bekliyor olmasi:olamaz:
Istenmeyen gelin arkadaşın. Cok takmasın kendimi sevdireyim diye uğraşmadan mesafeyi korusun yeter.

en icten geçmiş olsun dileklerimi iletirseniz sevinirim bu zamana kadar hiç mi bi şey farketmemis bu kadınla ilgili

Benim kayınvalidem de bizim düğünden sonra , düğüne gelemeyen kişiler altın para falan vermiş.aldığı paraları gitmiş harcamış. Sonradan çıktı ortaya. Kayınvalideme Para veren tanıdıklardan biriyle karşılaştığımız sırada. Kayınvalidem de vardı o sırada yanımda.aaaa x teyzen sana düğün hediyesi para yollamıştı ben onu harcadım dedi Bir de gülerek pişkin pişkin. Al 50 TL arttı deyip küfür eder gibi vermişti. Daha gelen neleri atmıştır cebe kimbilir.

Benim kayınvalidem de bizim düğünden sonra , düğüne gelemeyen kişiler altın para falan vermiş.aldığı paraları gitmiş harcamış. Sonradan çıktı ortaya. Kayınvalideme Para veren tanıdıklardan biriyle karşılaştığımız sırada. Kayınvalidem de vardı o sırada yanımda.aaaa x teyzen sana düğün hediyesi para yollamıştı ben onu harcadım dedi Bir de gülerek pişkin pişkin. Al 50 TL arttı deyip küfür eder gibi vermişti. Daha gelen neleri atmıştır cebe kimbilir.

Sizin yine kaynananız, benim teyzem kendi kızına yapmış. Ben evlendikten sonra anneme "sonradan altın getirirlerse o senin, sakın verme kızına, ben hiç vermedim" demiş. Biz annemle şok :D

Benimkide geldi aştı suratını kına da benden önce ağlamaya başladı. Sözümde bile ağladı hıçkıra hıçkıra. Tabiki istemediği için uzak durmuş cimrilikten değil. Ayrıca dindar diye vurgulamandan hoşlanmadım. Herkesin kendi tercihi .
Aşırı açıklar erkek kadın bir arada yapıyorlar denilince ne kadar rahatsız ediciyse bu söylediğin de o kadar rahatsız edici

Ay kiz niye ağliyor anlamadim oğlan seni istiyor seviyorsa birak kaynana o altinlari ne yaparsa yapsin düğün olmuş bitmiş ağlasan ne olacak ağliyacağina sor bakim niye böyle yapiyor

Kuzum sen daha 18 yaşındasın neden bu kadar gereksiz konularda zihin dünyanı meşgul ediyorsun
Ne yapıyorsun eğitim durumun ne aşamada bunlarla meşgul ol
Vay kaynana altın takı istiyormuş istemiyormuş kayınvalide yokmu işin gücün bırak konu ile ilgili olan düşünsün

dindar yerine tutucu diyoruz biz genelde. böyle daha naif bence.
sonuçta burada her dinden her görüşten insan var bunu bilerek konuşmak gerek diye düşünüyorum.
kayınvalidenin tutumunu tabi ki hoş bulmadım.
gelin kızımızda konuşarak derdini sıkıntısını dile getirebilmeli bence.
ağlayıp içimize attıkça karşı taraf nereden bilecek hatasını?
umarım tatlıya bağlanır.

altınları vermek istememiş . el koymuş . napcak ki kız . vermezse nolcak. zorla alamaz ki

Nişanlılık döneminde hiç bişey sezmemiş arkadaşınız eğer düğün altınlarını takmayacak kadar istemiyorsa arkadaşınızı muhakkak öncesinde de belli etmiştir tuhaf hem olan olmuş artık bi süre gözlemlesin eğer istenmediğini geç de olsa anlarsa o da ona göre davransın resmî olsun öyle çok gidip gelmesin oğluyla evli kv ile evli değil Ya

aaaa sizde hırsızlık hastalığı mı var ama neyse üzülmeyin tedavisi var annecim deseydin.Terbiyesiz kadın utanmamış birde kalan parayı veriyor.yuzune atsaydın parayı madem ihtiyacı varmış

Back
X