Kayınvalide Takıntısı

Konuyu açan arkadaş böyle yapamadığını anlatmış zaten . sizin yaptığınız doğru diye bir şey yok . Karakteri kaldırmıyor demek benim de kaldırmazdı annem de yapsa rahatsız olurum mesela .
Kesinlikle öyle karakterim ve yetişme tarzım izin vermiyor. Tek isteğim eşimle mutlu olmak. Annem beni çok iyi tanıdığı sınırlarıma hayatıma saygısı olduğu için yapamaz zaten. Kayınvalideme de rahatsızlıklarımı belirtmeme saygılı bir şekilde konuşmama rağmen yapmaya devam ediyor. Evet çok azaldı. Ama elimi verince kolumu kaptırıyorum. Kişinin dediği gibi gitsem yemekler yense otursak kalksak huzurlu bir ortam olmuyor hiç durmadan bir şeylere takılıyor

Bizleri fedakar yetiştiren analarımızın kalıbından çıkamıyoruz maalesef. Siz görmezden gelmeyi başarmışsınız :) ben kavga ederim mesela doğru mu değil ama tahammül seviyem sizin kadar yüksek değil

Bu dediğinizi de yaşadım. Sonra çok pişman oldum. Buraya yazmamın nedeni kafamda nasıl sorun etmeyeceğimi bulamıyorum. Tek bir kelimesi bile beni darma duman ediyor.
Ben en son kavga edince rahatlamıştım kavga derken içimdekileri söyledim o da bana söyledi bitti ama şuan eşimle de boşanma aşamasındayım

Kafamda kavgalar bitmiyor ki çok takıyorum. Karşımdaki insan kavga edilecek bir insan değil, öyle kavga gürültüden de anlamaz kavga edemezsiniz. Rahatsızlığımı açık açık beliriyorum yüzüme bakıp konuyu değiştiriyor ciddiye bile almıyor

Ben en son kavga edince rahatlamıştım kavga derken içimdekileri söyledim o da bana söyledi bitti ama şuan eşimle de boşanma aşamasındayım
Eşimle sayesnde 3 kez boşanma aşamasına geldik. 1 sene önceye kadar. Ama onun için asla elimi üzmem asla da boşanmam eşime yansıttığım için çok pişmanım. Çünkü asla değişmeyecek bir insan için hayatımı mahvetmiş olurum

Al eline telefonu otur o zaman kocan annesiyle sohbet etsin anladığım kadarıyla kaçarın yok

Evimi evim olarak gördüğüm için kullanılmış bir kelime. Ama haklısınız eşimle evimiz onunla ortak kararlarımız olmalı. Kendisi bana bir gün çağıralım demedi benim de işime geldi. Dediğinde de asla çağırmamazlık yapmadım. Ama kendisi de ailesini davet etmiyor.

Sizden çekinmiştir büyük ihtimalle.

konu sahibi cok bunalmissin, cok dolmussun, sakin olmaya calis bence.. takintini aza indirirsen, rutine binmis ev ziyaretlerini azaltirsan, arada gorussen bile cok takmazsin bence. ama once sakinles biraz, gerekirse yardim al. bu sekilde hasta olursun.

Terk edilme.korkusu mu var?
Sizden çekinmiştir büyük ihtimalle.
Evet bu durumda üzüyor beni. Eşim büyük ihtimalle çekiniyor benim tavrımdan. Annesinin yapacaklarından. Güzel bir şekilde arada çağırmak, ağırlamak istiyorum ama bir sözüne takılıp yapamıyorum. Aslında istediğim hiç görüşmemek, çağırmamak değil. Güzellikle bir şeyleri yapmak. Ama bir türlü yapamıyorum bir kez iyi olsam karşılığı zorbalık ve baskı oluyor

Su sitede kv cok seven bir ben varım galiba suan esim yok ben kvde kalacagim bir hafta gule eglene vakit gecryorum normaldede haftada en az uc gun beraberiz. Ya fazla icli disli olmayi seviyor siz sevmiyorsunuz bu yuzden sizde icinizde mecburluk diye kafanizda kura kura huzursuzlanmaya baslamissiniz. Siz boyle olmak istemiyorsunuz -bazi seyleri abartmis- ama bu yastan sonra onu degistiremezsiniz. Siz mesafeyi uzatacaksaniz ayda bir gorusun mesela ne bileyim istemiyorsaniz gittignzde bi kenara cekilip baska seyle ilgilenin sohpet etmeyin esinizle konussunlar. ama kadinin baska kotulugu yoksa sizinle beraber vakit gecirmek istiyor diye bu kadar kinlenmeyin bence ya uzak durun en iyisi hem sizin icin hem bu konu esinizle aranizda problem olmamasi icin tartisma falan yasamayin.

Aynı şehirde annem olsun öz anneme her hafta gitmem hem sevmiyorum diyorsunuz hem mesafe diyorsunuz hemde her hafta gidiyorsunuz bazı haftalar gitmemek size güzel geliyor da bu normal değil bence , oğlu gitmek istiyorsa gitsin 5 yıldır görev gibi gitmek nedir ya

Siz esinizle gitmek zorunda degilsiniz birinde o tek gitsin digerinde sizde gidin yemek veriyorsa kapidan cikarken almayin vs gibi biraz daha laftan anlama seviyesine getirebilirsiniz ayrica zor ama takmamaya calisin benide cagirin desin ne olacak siz cagirmadan gelemedigine gore konussun dursun sorun yok

Kendiniz içinde üzgün olun gerçekten kimse değişmiyor olan size oluyır boşverin onu

Biraz siz de abartmasanız mı? Eve çağırmamak falan biraz kötü bence. Tamam hayatınıza müdahale etmeye hakkı yok ancak oğluna belli ölçülerde karışabilir ama sanki sizinle yakın olmak istiyor. bu haftalık görüşmelere siz dahil olmasanız olmaz mı? Eşiniz haftada iki kere gitsin. Siz arada gidin.
Ne biliyim acıdım ben biraz kadına. Sizi bunaltmış ama yemek yedirmesi kötü mü mesela? Alın verdiği yemeği siz yemeyin eşiniz yesin

Bu bilgileri ilk mesaja yazmalısınız çünkü orada yazdıklarınız ile bunlar çok farklı. Bu şekilde biriysr haklısınız siz üzüleceğinize biraz da eşiniz üzülsün siz görüşmeyin

Haklı sebepleriniz var ama eşinizin annesi mesafe ve umursamama disinda yapabilecek fazla biseyiniz yok malesef ve sizi emin olun çok iyi anladım benim esimde tek çocuk ve şuan kayinvalidemle yaşıyorum kayınpederimi kaybettik kötü ve ani bir şekilde ama öncesinde de 6 yıl beraber oturduk ama benim kayınvalidem hicbirseye karışmaz ne evime ne gezmeme ne başka şeye zaten bisey diyecek olsa lafi agzina tıkarım sizde şimdiden kendinizi yıpratmayin bunların daha yaşlılığı var ve tek çocuk oldukları için iş başa düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…