Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E konuşmasın işte ne güzel, uzak dur sende eşinin başının etini yeme ..Arkadaşlar kayınvalidem hala konuşmuyor benimle bugünkü yazdığım konu ile ilgili mutlu değilim huzursuzum. Eşim bana kafayı yedireceksiniz sizi bırakıp uzağa çalışmaya gidecem diyor bu kayinvalidem beni istemiyor sevmiyor
Ayni evde yasiyoruzOf benimkide küsse keşke. Bulunmaz nimeti bulmuşsunuz. Sevinmeniz lazım
Hamileyim ne yaparımBoşanmayı düşünüyordunuz sanırım siz? Noldu o iş?
Ben konusmadikca konuşmuyor aynı evin içinde daraliyorum birde şuan köydeyimKonuşmasın. Sizde konuşmayın. Özür bekliyordur büyük ihtimalle. Büyüğe saygı diye birseye inanmıyorum ben. Saygı alınmaz verilir. Siz cahillik etmiş olabilirsiniz karşısına alıp kızım neden böyle yaptın doğru değildi vs demek yerine küsmek. Eşiniz de sorarsa hem yanlış anladı hem babana söyledi cok üzüldüm deyin. Barışmak isteyen o olsun ki bir daha sıkıntı çıkarmasın.
Bugünkü yazdığım konu yeni üye oldum bugün yazdımKonu ne ?![]()
konunu okumuştum haklısın eltin de biraz doldurmuş galiba aynı evde oturmak böyle dert bişiy işteBugünkü yazdığım konu yeni üye oldum bugün yazdım
Ayni konuya yazsaydiniz,Arkadaşlar kayınvalidem hala konuşmuyor benimle bugünkü yazdığım konu ile ilgili mutlu değilim huzursuzum. Eşim bana kafayı yedireceksiniz sizi bırakıp uzağa çalışmaya gidecem diyor bu kayinvalidem beni istemiyor sevmiyor