• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide sorunu

Fatsam52

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
42
-18
16
25
Arkadaşlar kayınvalidem hala konuşmuyor benimle bugünkü yazdığım konu ile ilgili mutlu değilim huzursuzum. Eşim bana kafayı yedireceksiniz sizi bırakıp uzağa çalışmaya gidecem diyor bu kayinvalidem beni istemiyor sevmiyor

Yani neden konuşmuyor ?
Buraya yazdıklarınızi mi okumuş ?
KV gelin aynı foruma mi uyesiniz ?
Olaya gel..
Kaynana gelin,kadınlar klubune gelin 🤣

Abuk subuk konuşmasındansa hiç konuşmaması daha iyi değil mi🙄

Ben senin yerinde olsam o kocayı da kaynanayı da boşardım

Konuşmasın. Sizde konuşmayın. Özür bekliyordur büyük ihtimalle. Büyüğe saygı diye birseye inanmıyorum ben. Saygı alınmaz verilir. Siz cahillik etmiş olabilirsiniz karşısına alıp kızım neden böyle yaptın doğru değildi vs demek yerine küsmek. Eşiniz de sorarsa hem yanlış anladı hem babana söyledi cok üzüldüm deyin. Barışmak isteyen o olsun ki bir daha sıkıntı çıkarmasın.

Arkadaşlar kayınvalidem hala konuşmuyor benimle bugünkü yazdığım konu ile ilgili mutlu değilim huzursuzum. Eşim bana kafayı yedireceksiniz sizi bırakıp uzağa çalışmaya gidecem diyor bu kayinvalidem beni istemiyor sevmiyor
E konuşmasın işte ne güzel, uzak dur sende eşinin başının etini yeme ..

Konuşmasın. Sizde konuşmayın. Özür bekliyordur büyük ihtimalle. Büyüğe saygı diye birseye inanmıyorum ben. Saygı alınmaz verilir. Siz cahillik etmiş olabilirsiniz karşısına alıp kızım neden böyle yaptın doğru değildi vs demek yerine küsmek. Eşiniz de sorarsa hem yanlış anladı hem babana söyledi cok üzüldüm deyin. Barışmak isteyen o olsun ki bir daha sıkıntı çıkarmasın.
Ben konusmadikca konuşmuyor aynı evin içinde daraliyorum birde şuan köydeyim

Bugünkü yazdığım konu yeni üye oldum bugün yazdım
konunu okumuştum haklısın eltin de biraz doldurmuş galiba aynı evde oturmak böyle dert bişiy işte
ya ayrı eve çık bunu fırsat bilip eşini ikna et ya boşan ki hamileyim diyosun onu da yapmazsın ozaman bırak akışına gitsin çok yüz göz olmadan diycem ama olmuşsunuz bile...

Ayni konuya yazsaydiniz,
farkli bir dert degil,
bu meseleyle ilgili her seferinde yeni konu acmayin ki insanlar da ne oldugunu bilip, ona gore yorum yapsinlar.

Back