Kayinvalide sorunu esimle aramdaki sogukluk kizimin ismi :((

Psikoloğa beraber gitmeyi teklif etseniz eşinize?
Hatta bi aile terapistine. Eve dönmek için bunu şart koşun bence.
Hediye şu bu boş işler.
Gerçekten evliliğini kurtarmak isteyen erkek bunu yapar.

Kv sizinle mi kalıyor ve başından beri mi huzurunuzu kaciriyordu yoksa dogumdan sonra mi degisti

Psikologu teklif edecegim gidnce.. ise yarar belki gercektn.. bende anlamiyrum bu kayinvaldeleri. Kendisi de cok cekmis halbuki hep anlatir. Onceden gelir 3 ay kalip giderdi evlendiğimizdn.beri ama cocuk olunca temelliye dönüştü ve benim haberim.yoktu isin ilginci. Bana soran olmadi. Eskiden de huzurmu kacirdi ama gormezden gelirdim. Ama bebekten sonra bende tahammul edememeye basladim.

É iki ismi varmış niye dert ediyorsunuz hala o zaman.. çocuk sizin çocuğunuz siz dünyaya getirdiniz onu istediği isim ile de hitap edebilirsiniz.. eşiniz ile hemen barismayin biraz da o acı çeksin ko kiymetinizi bilsin

Doğum yaptığımda eşimle annesi sebebiyle(aslında sebep eşim, çünkü o istemese bu sorunlar yaşanmazdı)bir ton sorun yaşadım.Hayatı burnumdan getirdiler birlikte.Sezeryan olmuştum, daha eve çıktığım günün gecesi benimle ikisi birlik olup kavga ettiler, kv peteğin yanını kaptı, üşümekten mahfolduğumu gördüğü halde beni yaklaştırmadı, kafasını hiç kaldırmadan yattı, sadece komşuları gezmek ve yemek tuvalet için kalktı.Hatta yetmedi, şunu çek masayı ittir, eğil şunu al falan diye konuştu durdu.Tek bir bardak tezgahta kalmış olsa mutfaktan bağırıyordu, bu bardak yıkanmamış diye, zorla hareket ediyordum, mutfağın ışığı açık kalmış söndür gel diyordu.Eşimde hiç müdahale etmedi.Hatta onunla birlik olup kavga etti, kendimi yapayalnız hissettim.Sonrasında eşimi ve annesini evlerine postaladım.Bir hafta sonra eşim yalvarıyordu, tekrar denedim ama çok uzun bir zaman eşime ısınamadım, her an aklıma geldi en güzel anımda bana yaşattıkları.Hala annesini savunuyor olsaydı da zaten ayrılmıştım şimdiye kadar.Yaşadıklarınız çok ağır şeylerse, annesini gözü kapalı savunur durumdayken barışmayın, şartınız bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…