- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
-
Kayınvalidem demesen ,3-5 yaşında çocuk zannedecegim. .bu nasıl bir diyalog yahu :)Sen hep kayınpederini övüyorsun. Ben iyi değilmiyim beni hiç övmüyorsun dedi. Bende sende iyisin ikinizde iyisiniz dedim. Ne diyim.ama baban daha iyi demi dedi.
Düşündüm kendim gitmeyi. Ama kayınpeder evde olursa giderim belki oda görsün ki sonra işine geldiği gibi anlatmasın.Yani ille gidilecekse siz gidin,hakikatten devede kulak ama naparsiniz bazilari ne kadar yaş alsada cocuk ruhlu oluyor..
Eşimde aynısını düşünüyor. Ama her seferinde böyle yapıyor. Yok uyuyamıyorum sizin yüzünüzden ağlıyorum diyor. Suçlu psikolojisine sokuyor insanı. Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali nasıl davranacagımızı şaşırdık.Kendi haline birakin kayinvalideyi.ilgilenmeyi ustune dusmeyi birakirsaniz bu sacma davranislarindan vazgececektir.siz ustune dustukce kendini bi halt sanip devam edecek yaptiklarina cunku.
İnanın küçük bir ayrıntı anlattım sadece. Sürekli pohpohlanmak isteyen bir kadın.yahu beni bile deli etti bu tavırları. Eşini ikna et git ama tekrar edecektir bu hareketleri, oyüzden gidersen de mutlaka konuş bence böyle davranmaya devam etmesin zaten hamilesin. Gerekirse eşin konuşsun böyle yapma diye. Doğru düzgün yaşamak neden işlerine gelmiyo bazı annelerinde böyle fesatlık peşindeler ki..
Zaten eşimde bende istemiyorum almasınlar. Yok öyle hitap değilde burda nasıl anlaşılır olacaksa öyle yazmak istedim. Hep baba ve anne derim10 tane evim olsa alacağı o bir oda takımını birinden birine koymazdım, altı üstü 2-3bin liralık mobilya, neyin havası bu.
Getirip eve koysa küsünce geri ister bu sefer de.
Bir de alakasız ama dikkatimi çekti,babayı aradım, anneyi aradım..bu şekilde mi hitap ediyorsunuz
Birde benim psikolojimi anlasa. Ne zorluklarla hamile kaldım biliyor. Kendini her zaman haklı çıkarıyor. O zaman sizde beni üzmeyin diyor. Birde cocuk bakacaktı Allah korusun.Kayınvalidem demesen ,3-5 yaşında çocuk zannedecegim. .bu nasıl bir diyalog yahu :)
Tavrında sıkıntı yok ,almayacaksa almasın ,ne habire bununla tehdit ediyor ? Olgun bir insan gibi davranmıyor .boşver arada köprü olmana gerek yok . Hamile halinle kayınvalide mi pışpışlayacaksin bide ? Anne oğul halletsinler sorunlarını ..
Eşim zaten dedi alsa da sürekli bir sey oldugunda kafamıza kalkar. Aldım ettim beni üzüyorsunuz diye. Çevresinde bir tane insan bırakmadı böyle bencilliği yüzünden.Evet ara şöyle bence kaynanalar hep fena Allah sabır versin .ben olsam Konu açılınca da siz zahmet etmeyin almayın bişey biz hallederiz hiç yük olmayalım size derdim ben olsam durumum olmasa da onlara aldırmazdim. bugün bunu diyen bişeyyarın şimdiben bunu aldım diye başa da kakar .çocuk oynatıyor sanki bu ne ya rezillik alacağım almiyacagim hamile kadını uzuyorlar ne anlayissizmis boş verin hiç takmayin kafaniza
Eşin gitmek istemiyorsa boş ver seninde canına minnet gitme napacaksin o kadının çocukluğunu mu çekeceksin .
Yapar beklerim :)Birsey alsa da zaten kizinca geri alir takilmayin kendi haline birakin.
Aman , bakmasın ; bakıcılar ,kresler bunun için var . Ne o öyle küçük çocuk gibi tripler ? Sen de madem zor hamile kaldın ,neden uzak durmuyorsun bu kadından ? Ben hamileyken kaşımın üstündeki gözüm için bile ağlıyordum. Herşey batıyorDu çünkü hiç bana göre birşey değildi hamilelik .birde senin gibi kayınvalidem olsa ,alır başımı giderdim bilmediğim yollardan :)zorluklarla hamile kaldım biliyor. Kendini her zaman haklı çıkarıyor. O zaman sizde beni üzmeyin diyor. Birde cocuk bakacaktı Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?