Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı dertlerden hatta fazlasından şikayetcıyım ahh ahh ıgrenıyorum onlardan onun aılesınden hatta sulalesınden ...daha 1 sene bıle olmadı evlenelı evlendıgımın ılk gunu başladı dır dırları altınlarımı almaya kalktı ve bana yaptıgı tek sey 4 bılezık takmak okadar butun esyalarımı herseyımı aılem aldı hakkı varmıs gıbı butun takıları almaya kalktı ..şuanda ıse telefonla halledıyor herseyı sevgılı kayıvalde..yakında olsa naparım bılmem ...esımle bırbırımıze gırıyoıruz esıme sureklı yalanlar soyleyıp benı ve aılemı kotuluyor esımde gelıp bana catıyor onlar yuzunden ..uzuntuden bebegımı kaybettım 1 kez bıle aramadılar benı ..daha neler neler....
saglıgım bozuldu artık aglarken bayılmalarım başladı..suanda psıkolojık tedavı goruyorum ama hala ustume ustume gelıyolar ben numara yapıyormusum hersey onların elındeymıs benı bosandırırlarmıs...kayınvaldem kendı ıstedı aldı benı gorucu usulu evlendım neler yaptı alana kadar benı o sahte yuzune ınandırdı ....
uffff cok sıkıntılıyım tedavıde cvp vermıyor yıne basa donuyorum napıcam bılmıyorum esımıde cok sevıyorum oda benı cok sevıyor sevmesek bıtmıstı coktan ama olmuyor....
canım iyi hoş diyorsun da
empati tek taraflı olmaz ki
ben ne zaman tüm iyi niyetimle birşey yapsam pişman oluyorum
eltilerime beni bana eltilerimi anlatıyor
bana neyse de benimki annemi bile canından bezdirdi
düşün birlikte anneme gidiyoruz
eline bir bardak almış
bulaşık makinesinde su lekesi olmuş
bütün misafirlerin önünde bu pis diyor
annemin verdiği örtüler vardı
kadının yanında tozlu bunlar kullanma sakın dedi ya
kadını her defasında ağlatıyor