• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kayınvalide ile tanışıldı kızlar buyrun ayrıntılaraaa :)

Canımm maşallah ne güzel geçmiş, Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere:):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

.İki tarafta orta halli aile ama inanın gönüller çok zengin.

İşte olayın özeti budur.

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah, adına çok sevindim.

Böyle hikayeler görünce çok mutlu oluyorum. :16: Düşüncelerini de çok beğendim.

Huzurunuz olsun da... sonra ne isterseniz olur zaten. :)

Ha bu arada erkek arkadaşınla tanışma olayınıza da ağzım açık kalmadı değil. :52:

Son düzenleme:
.İki tarafta orta halli aile ama inanın gönüller çok zengin.

İşte olayın özeti budur.

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah, adına çok sevindim.

Böyle hikayeler görünce çok mutlu oluyorum. :16: Düşüncelerini de çok beğendim.

Huzurunuz olsun da... sonra ne isterseniz olur zaten. :)

Ha bu arada erkek arkadaşınla tanışma olayınıza da ağzım açık kalmadı değil. :52:

Sağolun çok teşekkürler :) :16:

çok güzel bi tanışma olmuş. toplum halinde bir "kaynana" sendromu yaşıyoruz hep. bana kalırsa ilk kaynana demek ten başlıyor zaten olumsuzluklar. bende senin gibi kayınvalide diyorum. erkek arkadaşımla konuşurken annem diyorum. hatta kendi annemle konuşurken de anne diye bahsediyorum. bizde tanışma oldu ama söz vs. daha var. ben biraz daha zaman istedim. benim aklıma takılan şu ki benim kayınvalidem biraz soğuk gelmişti bana. sarılamadım yani bu karşı tarafla da ilgili sonuçta. yanağından öptüm merhaba nasılsınız dedim iyiyim siz nasılsınız dedi :) sen demesini beklemiştim halbuki :) biraz resmi oldu yani. ben hep sıcak ilişkimiz olsun istiyorum ama bakalım. inşallah benim de senin gibi sarılabileceğim günler gelir. Allah mutlu etsin tamamına erdirsin inşallah hepimizi :)

çok güzel bi tanışma olmuş. toplum halinde bir "kaynana" sendromu yaşıyoruz hep. bana kalırsa ilk kaynana demek ten başlıyor zaten olumsuzluklar. bende senin gibi kayınvalide diyorum. erkek arkadaşımla konuşurken annem diyorum. hatta kendi annemle konuşurken de anne diye bahsediyorum. bizde tanışma oldu ama söz vs. daha var. ben biraz daha zaman istedim. benim aklıma takılan şu ki benim kayınvalidem biraz soğuk gelmişti bana. sarılamadım yani bu karşı tarafla da ilgili sonuçta. yanağından öptüm merhaba nasılsınız dedim iyiyim siz nasılsınız dedi :) sen demesini beklemiştim halbuki :) biraz resmi oldu yani. ben hep sıcak ilişkimiz olsun istiyorum ama bakalım. inşallah benim de senin gibi sarılabileceğim günler gelir. Allah mutlu etsin tamamına erdirsin inşallah hepimizi :)

Kesinlikle toplumda böyle birşey var ama bu annelerden kaynaklanıyor buradaki hanımların çoğu daha söz nişan olayında çok incinmiş olarak dert yanıyor bende buna çok üzülüyorum, kaynana kelimesini sevmedigim için hiç kullanmadığım bir tabir :) Erkek arkadaşımda annemle babama müstakbel annem ve babam der , ben biraz sıcakkanlı biriyimdir yani karşı taraf soğukta olsa ben kendimi geri çekmesini bilmem içimden ne geliyosa onu yapıyorum ,benim kayınvalide sessiz sakin kendi halinde soğuk degil ama sorarsan cevap verir öyle herşeye karışan bir insan degil çok mülayim insanlar erkek arkadaşımda öyle çünkü, Allah hepimizin yüzüne gülsün :)

Allah herkese böyle mutlu ilişkiler nasip etsin inşallah:nazar: anladıgım kadarıyla kayınvaliden de anlayışlı iyi bir insan bu konuda çok şanslısın inşallah hep böyle devam eder :nazar: internetten tanıstık demişsin büyük başarı netten tanısıpta buralara kadar getirmek :ssz: merak ettim özel olmassa faceden falan mı tanıstınız benimde daha önce çok netten tanıstıgım ilişkilerim olmuştuda :1: Mutlulugunuz daim olsun inşallah :nazar:

Allah herkese böyle mutlu ilişkiler nasip etsin inşallah:nazar: anladıgım kadarıyla kayınvaliden de anlayışlı iyi bir insan bu konuda çok şanslısın inşallah hep böyle devam eder :nazar: internetten tanıstık demişsin büyük başarı netten tanısıpta buralara kadar getirmek :ssz: merak ettim özel olmassa faceden falan mı tanıstınız benimde daha önce çok netten tanıstıgım ilişkilerim olmuştuda :1: Mutlulugunuz daim olsun inşallah :nazar:

Amin inşallah canım :) Evet anlayışlıdır bende ilk defa gördüm ama telefonda daha önce konuşmuşluğumuz olmuştu çok uzak degildik birbirimize karşı inşallah canım ya ben zaten üzmem onu beni kızı olarak görsün yeter kimseden bir istegim yok :) Yok facebooktan tanışmadık facebook çıktığında biz arkadaştık zaten , KK gibi bi forum sitesinde tanıştık kendi sitesiydi bende üye olmuştum :17::nazar:

canımmm bizimde adetimizdesöz mendili vadı bende söle yatırdım kadınlara magnetli nikah şekeri gibi erkeklerede beyaz mendılı güzelbi tüle süslettirdik bohça sekinde cok hos olmuştuu hatta bizim adetler erkeklere dağıtırken mendili alırkn tepsiye bahşiş koyarlar kıza kalır:)

canımmm bizimde adetimizdesöz mendili vadı bende söle yatırdım kadınlara magnetli nikah şekeri gibi erkeklerede beyaz mendılı güzelbi tüle süslettirdik bohça sekinde cok hos olmuştuu hatta bizim adetler erkeklere dağıtırken mendili alırkn tepsiye bahşiş koyarlar kıza kalır:)

Güzel olmuş olmalı gerçekteen :)

Tatlım bugün foruma çok takıldım dolayısıyla o kadar çok sorunlu ilişkiler okudum ki içim şişti ama senin konun su serpti resmen ohhh be mutlu olanlarda çıktı sonunda...elebette forumda mutlu olan çok ama genelde içinden çıkılımayan sorunlar yazıldığı için ve onların yerine koyduğum için kendimi, üzülmüştüm...Heh şöyle...Bence nasıl başlarsa öyle gider herşey su gibi gelir geçer inşallah ne diyelim allah tamamına erdirsin:3:

canimcok sevindim, masallah ne kadar duzgun insanlara denk gelmissiniz.. Allah her zaman iyi insanlar cikarsin karsiniza insallah. Dilerim nisanliliginiz, evliliginiz de iki baslangic gibi guzel olur. bu arada kayinvalidene de nazar degmesin masallah insallah hep boyle devam eder:nazar:

Tatlım bugün foruma çok takıldım dolayısıyla o kadar çok sorunlu ilişkiler okudum ki içim şişti ama senin konun su serpti resmen ohhh be mutlu olanlarda çıktı sonunda...elebette forumda mutlu olan çok ama genelde içinden çıkılımayan sorunlar yazıldığı için ve onların yerine koyduğum için kendimi, üzülmüştüm...Heh şöyle...Bence nasıl başlarsa öyle gider herşey su gibi gelir geçer inşallah ne diyelim allah tamamına erdirsin:3:

Bende çok üzülüyorum okuduğum zaman ama bnm hikayem mutlu ediyosa ne mutlu bize :) İçinden çıkılmayan sorunları birazda biz bayanlar kendimiz yaratıyoruz aslında :) Amin inşallahteşekkür ederim güzel dilekleriniz için :nazar:

mrtylz
canimcok sevindim, masallah ne kadar duzgun insanlara denk gelmissiniz.. Allah her zaman iyi insanlar cikarsin karsiniza insallah. Dilerim nisanliliginiz, evliliginiz de iki baslangic gibi guzel olur. bu arada kayinvalidene de nazar degmesin masallah insallah hep boyle devam eder:nazar:

Evet gerçekten bu devirde zor buluncak kıymeti bilincek kadar temiz dürüst sakin insanlar :) Amin , inşallah devamıda güzel gelir :) Bizler maddiyattan insan oldugumuzu unutmadgmız sürece devamı gelir gibime geliyor :) Aaaa kayınvalidem bitanedir kızlar :)
:nazar:

çokk sevındım adına..allah herkesı anlasabılcegı, anlayıslı ve gelınını kızı gıbı goren kayınvalıdelerle tanıstırsın

Back