- 9 Ağustos 2021
- 15.360
- 52.567
- 548
- Konu Sahibi mavimavi22
Ben zaten kayınvalidenin tutumu doğru demedim ki . Aynı kayınvalideden bende de var . Benim çözümüm uzak kalmak ve işe yarıyor . Kadının niyeti baştan belli ama yakamoz . Ben köye gideceğim arada geleceğim oğluma verdiğim ev benim evimdir. Kaldı ki çoğu kaynana kendi vermediği evi sahipleniyor . Diğer gelinler ve eşleri memnun değiller ve sinir koymuslar. Kayınvalideler bilmiyor mu hangi gelinine ne yapabilir ? Benim fikrim en güzeli buna fırsat vermemek . Eşimin abisine ev alınmasına yardım edildi hala imkanlar sunuyorlar ama görüyorum orada korkunç bir hayat var .Ama papatya şöyle bir durum var. Üç evi üç çocuğu arasında bölüştürüyor. Miras gibi yani.
İnsanların düzenini bozup gelin evinize diyor.
“Evine” gittiğini zanneden insanlara bu kez bu ev benim diyor. Bu hiç hoş değil.
Ayrıca ben şuna da bakıyorum, konu sahibi kiraya gitsin tamam, e diğer kardeşlerin evi var ama.
Bu evlatlar arasında ayrımcılık oluyor. İki kardeş mirastan hak alıp otururken üçüncü kardeş neden kiraya gitsin? Bu öyle bir ebeveynin paşa gönlüm istedi öyle yaptım diyebileceği bir şey değil.
Böyle paşa gönlüm istedi diyenler üç çocuk yapmasın o zaman. Tek çocuk yapıp tüm imkanlarını ona kullansınlar.
Evlatlar arasında ayrım hoş değil kaldı ki kardeşlerin bile arasını açıyor ebeveynlerin bu yanlış tutumları.