İzmir de üç evleri var birinde kendi oturuyor diğerleri kira da biz ikinci evleneniz diğer oğlum evlenip oraya geçince burayı size verip köye tasincaz kışın ziyarete gelcez sira ile dediler üç üç buçuk sene kira da oturduk eşimde geçmek istemedi annesi köyde ezilir diye zaten aileside sözünü tutmadı gitmediler bizde ev almak istedik izin vermediler sizin eviniz var diye benden sonra evlenen küçük eltimde eve geçti ben kiradaydim ev sahibi evden çıkarmak istedi kv evde ki eşyalarını problem etti bende annemlerin o tarafa gitmek istedim hem yanımızda olmuyorsunuz hem de niye burada durayım diye o zaman gelin geçin evinize dediler aldı eşyalarını geldik oturduk ama olaylı yani en baştan ev aldırmadı eviniz var diye sonra köyü tadilat yaptı oraya gitcem hepimiz para verdik taşınmadi sonra ne güzel kira veriyorsunuz niye cikiyonuz oldu neyse en sonunda girdik eve ama eşim ailesine kirgindi yapılanlar yüzünden ben arayı buldum kıyamadım eşime şimdi de hiçbirsey yapmamış gibi benim evim modunda diğer evleri de o aldı hemde daha yeni daha güzel evet onlar da benim evim diyor zaten ama bu evde ki o hala kendi evim benim komşum benim arkadaşım biri gelmek istiyor benden önce cevap veriyor bir bakıyorum biri gelmiş biri gitmiş ya da birşey yapcam zaten güzeldi ben bundan sıkıldım bunaldım