- 8 Nisan 2015
- 130
- 67
- 18
- 36
- Konu Sahibi lilakelebek
-
nerdee. Hep kendini de katiyo isin icine.. Oturmaya gidelim desek duyulsa yine bize ates puskurur bize niye demediniz diye.. Cok degisikNe tuhaf bir dusunce tarzi insan biraz anlayisli olur.Kizacagina sevinsin gorumceler,gelinler birbirini yerken siz ne guzel birlikte olma planlari kurmussunuz.Siz de normal ev oturmasina gidin bari birbirinize.Kocaman kadinlar ne isleri var genclerin icinde bilmem...
Ben yatakodasi mevzularina genclerden daha cok iştirak edeceklerine inaniyorumBirbiriyle bu kadar iyi anlaşan gelin-görümce-elti konusu açarak bu forumun ruhuna aykırı hareket ettiğiniz için sizi kınıyorum
Şaka bir yana siz yapın gününüzü yine. Kayınvalideniz iki söylenir üç söylenir sonra kabul eder. Çok sorun ederse bir kere de onun istediği gibi bir önceki kuşağı da davet edin ve bütün gün boyunca genç tayfa olarak yatak odası mevzuları açın. Bir daha gelmezler.
Ben yatakodasi mevzularina genclerden daha cok iştirak edeceklerine inaniyorum
Kiz onun başı kel mi, niye istemiyosunuz bakimm koskoca kadını? Onu da alın araniza öyle oynayın,aglatirsaniz gorursunuz o zaman GÜNÜNÜZÜnerdee. Hep kendini de katiyo isin icine.. Oturmaya gidelim desek duyulsa yine bize ates puskurur bize niye demediniz diye.. Cok degisik
BayılırlarBen yatakodasi mevzularina genclerden daha cok iştirak edeceklerine inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?