- 2 Ağustos 2013
- 35.572
- 109.324
- 798
Daha ne istersin? Samimiyetinizin dozu yeterli bence ne çok sıcak ne soğuk olunmalı. Bu sefer de sızlanırsın eşimle hiç yalnız kalamıyoruz, her şeyi beraber yapıyoruz, her şeyimize karışıyorlar diye. Daha yenisiniz kendi sosyal çevrenizde oluşur, evliliğinizin tadını çıkarınİyi akşamlar kızlar bir kaç aydır kafama takılan bir konuyu açıp sizlerden fikir almak istedim. Ben daha 2 aylık evliyim bir de eltim var o da 5 yıldır evli. Onun çocuğu da var 2 yaşında. Eltimle aramız aslında iyi ama mesela şöyle soyliyim ikimiz yalnızken mesela ben ona kahve içmeye filan gidiyorum arada muhabbetimiz gayet iyi ama eşimin tarafındaki akrabalarla aynı ortama gelelim bir anda değişiyor sanki tavırları mesela onlarla çok samimi benle muhatap olmuyormuş gibi yapıyor kendini. Bende tabi aileye daha yeni yeni girdiğim (başka şehirden gelin geldim) için bir eltiyi birde kayınvalideyi tanıyorum haliyle. Akrabaların içinde genelde eltimler falan mutfakta toplanıyor yalnız kalıyorum orda :) kötü bir durum benim açımdan. Kayınvalidem de şu şekilde, onunla da çok iyi aram muhabbetimiz de iyi ama mesela o da iki akşamda bir eltimler onlarda onlar eltimlerde. Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni çağırmamis kayınvalidem ben bir kaç gün sonra eltimden öğreniyorum yani. Bir kaç defa oldu böyle muhabbetler. 3 yaş var aramızda. Bende burda yalnızım bu şehirde yani. İstiyorum ki onlarla samimi olayım gerçekten bende iyi düşüneyim onlara karşı onlarda iyi düşünsünler sıcak bir ilişkimz olsun ama ben biraz dışlanmış hissediyorum sanki onlar "biz" olmuşlar ben el mişim gibi hissediyorum. Belki çok abartı bir durum görmezsiniz mesela ama farklı bir şehirden gelin gelmiş ve daha 2 ay önce gelmiş olanlar anlarlar beni yani. Arıyorum soruyorum da kayinvalidemi eltimi falan da yani. Öyle soğuk çekik durmuyorum ama bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı böyle yap şöyle yap diye. Mesela eltimle görüşüyoruz falan diyorum ama hep ben bana gel diyorum yada evdeysen ugricam diyorum öyle yani ondan bana bugüne kadar hiç adım olmadı. Yaş farkı az diye de bi onu yakın hissediyorum kendime. Yani iyide olsak içten içe sanki bişey var gibi hissediyorum yani umarım anlatabilmisimdir hani böyle herşey iyidir ama bişey vardır ya öyle bir duygu hissettiğim işte. Valla bu kadar yani yorumlarınızı merak ediyorum
Bı zaman sonra da yalniz kalmak isticeksin. Bu sözümü hatirlarsin o zaman. Fazla samimiyet çok iyi bişey değil bence.İyi akşamlar kızlar bir kaç aydır kafama takılan bir konuyu açıp sizlerden fikir almak istedim. Ben daha 2 aylık evliyim bir de eltim var o da 5 yıldır evli. Onun çocuğu da var 2 yaşında. Eltimle aramız aslında iyi ama mesela şöyle soyliyim ikimiz yalnızken mesela ben ona kahve içmeye filan gidiyorum arada muhabbetimiz gayet iyi ama eşimin tarafındaki akrabalarla aynı ortama gelelim bir anda değişiyor sanki tavırları mesela onlarla çok samimi benle muhatap olmuyormuş gibi yapıyor kendini. Bende tabi aileye daha yeni yeni girdiğim (başka şehirden gelin geldim) için bir eltiyi birde kayınvalideyi tanıyorum haliyle. Akrabaların içinde genelde eltimler falan mutfakta toplanıyor yalnız kalıyorum orda :) kötü bir durum benim açımdan. Kayınvalidem de şu şekilde, onunla da çok iyi aram muhabbetimiz de iyi ama mesela o da iki akşamda bir eltimler onlarda onlar eltimlerde. Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni çağırmamis kayınvalidem ben bir kaç gün sonra eltimden öğreniyorum yani. Bir kaç defa oldu böyle muhabbetler. 3 yaş var aramızda. Bende burda yalnızım bu şehirde yani. İstiyorum ki onlarla samimi olayım gerçekten bende iyi düşüneyim onlara karşı onlarda iyi düşünsünler sıcak bir ilişkimz olsun ama ben biraz dışlanmış hissediyorum sanki onlar "biz" olmuşlar ben el mişim gibi hissediyorum. Belki çok abartı bir durum görmezsiniz mesela ama farklı bir şehirden gelin gelmiş ve daha 2 ay önce gelmiş olanlar anlarlar beni yani. Arıyorum soruyorum da kayinvalidemi eltimi falan da yani. Öyle soğuk çekik durmuyorum ama bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı böyle yap şöyle yap diye. Mesela eltimle görüşüyoruz falan diyorum ama hep ben bana gel diyorum yada evdeysen ugricam diyorum öyle yani ondan bana bugüne kadar hiç adım olmadı. Yaş farkı az diye de bi onu yakın hissediyorum kendime. Yani iyide olsak içten içe sanki bişey var gibi hissediyorum yani umarım anlatabilmisimdir hani böyle herşey iyidir ama bişey vardır ya öyle bir duygu hissettiğim işte. Valla bu kadar yani yorumlarınızı merak ediyorum
Sakın sakınnnBen dinliyorum haklı bulduğum konularda haksız bulduğum konularda oldu hiç yorum yapmadım tabiki. Kendimde anlatmam öyle şeyleri hiç kimseye
Sizi o kadar çok katılıyorum ki aynılarını tecrübe ettim aynı anlattığınız gibi ona gidiyorsun o kötülüyor ona gidiyorsun o kötülüyor insanı saçma salak bir duruma sokuyorlar. Aynı şekilde eltim bana yok seni kıskanıyorlar yok senin hakkında şunu dediler bunu dediler diye milyon şey konuştu. Kendi kafasında kurup durmuş şimdilerde herkesle mesafemi koyuyorum kimse gelip saçma sapan konuların içine çekemiyor. En iyisinin özel günler ve bayramlar hariç görüşmemek. Kaynım da çok kıskançlık var eşimde bunun farkında oda mesafeli tavrını koyuyor. Yoksa saçma salak olaylar örgüsü kaçınılmaz olur bizler için.Henüz çok yeni gelinsiniz ..eşinizin ailesine gireli fazla olmamış ..birzaman sonra farkediceksiniz ki birbirinden çıkmayan canciger kayınvalide -elti birbirleri için ne çok şey biriktirmişler...hatta buraya yazıyorum önce bireysel sizinle yakinlasip diğerinin sizi "kiskandigini -ortamda istemediğini" söyleyip onunla yaşadığı her sorunu size anlatacak ...bu günün kıymetini bilin kayinvalideye gidince elti dedikodusu ..eltiye gidince kayınvalide dedikodusu dinlemek zorunda kalmak da var işin ucunda
Daha ne istiyorsunuz? Ne güzel işte. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Yalnızlığı çok seven biri olarak o kalabalık ortamı okumak bile beni bunalttı.İyi akşamlar kızlar bir kaç aydır kafama takılan bir konuyu açıp sizlerden fikir almak istedim. Ben daha 2 aylık evliyim bir de eltim var o da 5 yıldır evli. Onun çocuğu da var 2 yaşında. Eltimle aramız aslında iyi ama mesela şöyle soyliyim ikimiz yalnızken mesela ben ona kahve içmeye filan gidiyorum arada muhabbetimiz gayet iyi ama eşimin tarafındaki akrabalarla aynı ortama gelelim bir anda değişiyor sanki tavırları mesela onlarla çok samimi benle muhatap olmuyormuş gibi yapıyor kendini. Bende tabi aileye daha yeni yeni girdiğim (başka şehirden gelin geldim) için bir eltiyi birde kayınvalideyi tanıyorum haliyle. Akrabaların içinde genelde eltimler falan mutfakta toplanıyor yalnız kalıyorum orda :) kötü bir durum benim açımdan. Kayınvalidem de şu şekilde, onunla da çok iyi aram muhabbetimiz de iyi ama mesela o da iki akşamda bir eltimler onlarda onlar eltimlerde. Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni çağırmamis kayınvalidem ben bir kaç gün sonra eltimden öğreniyorum yani. Bir kaç defa oldu böyle muhabbetler. 3 yaş var aramızda. Bende burda yalnızım bu şehirde yani. İstiyorum ki onlarla samimi olayım gerçekten bende iyi düşüneyim onlara karşı onlarda iyi düşünsünler sıcak bir ilişkimz olsun ama ben biraz dışlanmış hissediyorum sanki onlar "biz" olmuşlar ben el mişim gibi hissediyorum. Belki çok abartı bir durum görmezsiniz mesela ama farklı bir şehirden gelin gelmiş ve daha 2 ay önce gelmiş olanlar anlarlar beni yani. Arıyorum soruyorum da kayinvalidemi eltimi falan da yani. Öyle soğuk çekik durmuyorum ama bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı böyle yap şöyle yap diye. Mesela eltimle görüşüyoruz falan diyorum ama hep ben bana gel diyorum yada evdeysen ugricam diyorum öyle yani ondan bana bugüne kadar hiç adım olmadı. Yaş farkı az diye de bi onu yakın hissediyorum kendime. Yani iyide olsak içten içe sanki bişey var gibi hissediyorum yani umarım anlatabilmisimdir hani böyle herşey iyidir ama bişey vardır ya öyle bir duygu hissettiğim işte. Valla bu kadar yani yorumlarınızı merak ediyorum
Dert mi arıyorsun bacim. Ne kadar uzak o kadar iyi. Çok ıçli dışlı olsanız yine sıkıntı olurİyi akşamlar kızlar bir kaç aydır kafama takılan bir konuyu açıp sizlerden fikir almak istedim. Ben daha 2 aylık evliyim bir de eltim var o da 5 yıldır evli. Onun çocuğu da var 2 yaşında. Eltimle aramız aslında iyi ama mesela şöyle soyliyim ikimiz yalnızken mesela ben ona kahve içmeye filan gidiyorum arada muhabbetimiz gayet iyi ama eşimin tarafındaki akrabalarla aynı ortama gelelim bir anda değişiyor sanki tavırları mesela onlarla çok samimi benle muhatap olmuyormuş gibi yapıyor kendini. Bende tabi aileye daha yeni yeni girdiğim (başka şehirden gelin geldim) için bir eltiyi birde kayınvalideyi tanıyorum haliyle. Akrabaların içinde genelde eltimler falan mutfakta toplanıyor yalnız kalıyorum orda :) kötü bir durum benim açımdan. Kayınvalidem de şu şekilde, onunla da çok iyi aram muhabbetimiz de iyi ama mesela o da iki akşamda bir eltimler onlarda onlar eltimlerde. Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni çağırmamis kayınvalidem ben bir kaç gün sonra eltimden öğreniyorum yani. Bir kaç defa oldu böyle muhabbetler. 3 yaş var aramızda. Bende burda yalnızım bu şehirde yani. İstiyorum ki onlarla samimi olayım gerçekten bende iyi düşüneyim onlara karşı onlarda iyi düşünsünler sıcak bir ilişkimz olsun ama ben biraz dışlanmış hissediyorum sanki onlar "biz" olmuşlar ben el mişim gibi hissediyorum. Belki çok abartı bir durum görmezsiniz mesela ama farklı bir şehirden gelin gelmiş ve daha 2 ay önce gelmiş olanlar anlarlar beni yani. Arıyorum soruyorum da kayinvalidemi eltimi falan da yani. Öyle soğuk çekik durmuyorum ama bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı böyle yap şöyle yap diye. Mesela eltimle görüşüyoruz falan diyorum ama hep ben bana gel diyorum yada evdeysen ugricam diyorum öyle yani ondan bana bugüne kadar hiç adım olmadı. Yaş farkı az diye de bi onu yakın hissediyorum kendime. Yani iyide olsak içten içe sanki bişey var gibi hissediyorum yani umarım anlatabilmisimdir hani böyle herşey iyidir ama bişey vardır ya öyle bir duygu hissettiğim işte. Valla bu kadar yani yorumlarınızı merak ediyorum
Bence böyle olması daha iyi uzak dursunlar bu modda devam edin başıniza bela aramayin daha yenisiniz ailede içli disli olmayın ,başka arkadaşlar edinmeye çalışın yada başka aktiviteler e katılın ,benim kaynanada zamanında keşke benden uzak duaraydi böyle eltiyke içli dişli olaydı kaynanayi ve malını herşeyi bırakırdım eltiye yeterki yakami birakaydi, o kadar ugrastiki benle şuan küsüs zaten toptan verdim geri kalanlara.İyi akşamlar kızlar bir kaç aydır kafama takılan bir konuyu açıp sizlerden fikir almak istedim. Ben daha 2 aylık evliyim bir de eltim var o da 5 yıldır evli. Onun çocuğu da var 2 yaşında. Eltimle aramız aslında iyi ama mesela şöyle soyliyim ikimiz yalnızken mesela ben ona kahve içmeye filan gidiyorum arada muhabbetimiz gayet iyi ama eşimin tarafındaki akrabalarla aynı ortama gelelim bir anda değişiyor sanki tavırları mesela onlarla çok samimi benle muhatap olmuyormuş gibi yapıyor kendini. Bende tabi aileye daha yeni yeni girdiğim (başka şehirden gelin geldim) için bir eltiyi birde kayınvalideyi tanıyorum haliyle. Akrabaların içinde genelde eltimler falan mutfakta toplanıyor yalnız kalıyorum orda :) kötü bir durum benim açımdan. Kayınvalidem de şu şekilde, onunla da çok iyi aram muhabbetimiz de iyi ama mesela o da iki akşamda bir eltimler onlarda onlar eltimlerde. Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni çağırmamis kayınvalidem ben bir kaç gün sonra eltimden öğreniyorum yani. Bir kaç defa oldu böyle muhabbetler. 3 yaş var aramızda. Bende burda yalnızım bu şehirde yani. İstiyorum ki onlarla samimi olayım gerçekten bende iyi düşüneyim onlara karşı onlarda iyi düşünsünler sıcak bir ilişkimz olsun ama ben biraz dışlanmış hissediyorum sanki onlar "biz" olmuşlar ben el mişim gibi hissediyorum. Belki çok abartı bir durum görmezsiniz mesela ama farklı bir şehirden gelin gelmiş ve daha 2 ay önce gelmiş olanlar anlarlar beni yani. Arıyorum soruyorum da kayinvalidemi eltimi falan da yani. Öyle soğuk çekik durmuyorum ama bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı böyle yap şöyle yap diye. Mesela eltimle görüşüyoruz falan diyorum ama hep ben bana gel diyorum yada evdeysen ugricam diyorum öyle yani ondan bana bugüne kadar hiç adım olmadı. Yaş farkı az diye de bi onu yakın hissediyorum kendime. Yani iyide olsak içten içe sanki bişey var gibi hissediyorum yani umarım anlatabilmisimdir hani böyle herşey iyidir ama bişey vardır ya öyle bir duygu hissettiğim işte. Valla bu kadar yani yorumlarınızı merak ediyorum
Eltiniz muhtemelen Kaynanız ve eş akrabalarıyla sizi çekiştirmiş ondan onların önünde size yakınlık gösteremiyo... muhtemelen kaynana ve akrabalarda sizi çekiştrmiştir.... çünkü bak hem memnun degiller hemde cok samimi davranıyo yalan söylüyorlar imajı vermemek içinİyi akşamlar kızlar bir kaç aydır kafama takılan bir konuyu açıp sizlerden fikir almak istedim. Ben daha 2 aylık evliyim bir de eltim var o da 5 yıldır evli. Onun çocuğu da var 2 yaşında. Eltimle aramız aslında iyi ama mesela şöyle soyliyim ikimiz yalnızken mesela ben ona kahve içmeye filan gidiyorum arada muhabbetimiz gayet iyi ama eşimin tarafındaki akrabalarla aynı ortama gelelim bir anda değişiyor sanki tavırları mesela onlarla çok samimi benle muhatap olmuyormuş gibi yapıyor kendini. Bende tabi aileye daha yeni yeni girdiğim (başka şehirden gelin geldim) için bir eltiyi birde kayınvalideyi tanıyorum haliyle. Akrabaların içinde genelde eltimler falan mutfakta toplanıyor yalnız kalıyorum orda :) kötü bir durum benim açımdan. Kayınvalidem de şu şekilde, onunla da çok iyi aram muhabbetimiz de iyi ama mesela o da iki akşamda bir eltimler onlarda onlar eltimlerde. Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni çağırmamis kayınvalidem ben bir kaç gün sonra eltimden öğreniyorum yani. Bir kaç defa oldu böyle muhabbetler. 3 yaş var aramızda. Bende burda yalnızım bu şehirde yani. İstiyorum ki onlarla samimi olayım gerçekten bende iyi düşüneyim onlara karşı onlarda iyi düşünsünler sıcak bir ilişkimz olsun ama ben biraz dışlanmış hissediyorum sanki onlar "biz" olmuşlar ben el mişim gibi hissediyorum. Belki çok abartı bir durum görmezsiniz mesela ama farklı bir şehirden gelin gelmiş ve daha 2 ay önce gelmiş olanlar anlarlar beni yani. Arıyorum soruyorum da kayinvalidemi eltimi falan da yani. Öyle soğuk çekik durmuyorum ama bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı böyle yap şöyle yap diye. Mesela eltimle görüşüyoruz falan diyorum ama hep ben bana gel diyorum yada evdeysen ugricam diyorum öyle yani ondan bana bugüne kadar hiç adım olmadı. Yaş farkı az diye de bi onu yakın hissediyorum kendime. Yani iyide olsak içten içe sanki bişey var gibi hissediyorum yani umarım anlatabilmisimdir hani böyle herşey iyidir ama bişey vardır ya öyle bir duygu hissettiğim işte. Valla bu kadar yani yorumlarınızı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?