Kayınvalide elti konusu

Yalnız olduğunuz için eltinizle samimi olmak için sürekli ara çağır kahveye git durumu zorlamışsınız, eltiniz de başka akrabaların yanında da sizinle ilgileneceğine bağımsız davranmış yanlış mı anlamışım. Bir hareketi iyi niyetle yapmanız onun ısrarcı vr sıkıcı olmadığını göstermez. Neden şöyle düşünmüyorsunuz belki eltiniz hakikaten sizinle samimi olmak istemiyor, siz arayınca akrabalık belasına mecbur tamam diyor.

Belki de dediğiniz doğru ama yalnızken çok farklı mesela bana kayinvalidemi cekistiriyor dertlesiyor modunda oluyoruz bambaşka sanki yıllardır arkadasmis gibi oluyoruz.

Belki de dediğiniz doğru ama yalnızken çok farklı mesela bana kayinvalidemi cekistiriyor dertlesiyor modunda oluyoruz bambaşka sanki yıllardır arkadasmis gibi oluyoruz.
Size de onunla samimi olmamak için ciddi bit sebep vermiş zaten; dedikodu nedir hele de eşlerinizin annesi hakkında ne çirkin

kendinizi iyi ifade ettiniz. Ben sizi çok iyi anladım ve iyi niyetinizden kuşku duymuyorum. o samimiyet duygusunu uzun yıllar yakalayamayanlar var. bende bu sene yakınlaştım kayıvldeyle tam anlamıyla. birde yaşanmışlık çok onemli zamanla birşeyler paylaşarak, yaşayarak samimi oluyorsun çevrenle. Sen çizgini bozmadan devam et kaybetmezsin. ortak paylaşımlar çoğaldıkca değişir hislerde işlerde ..
siz ile başlayıp sen ile bitirdim yorumumu . Biz bazı gelinler böyleyiz işte samimiyet seviyoruz iyi niyet istiyoruz içtenlik falan :)) .. Umarım işler senin istediğin gibi gider iyiler kazanır ben buna çok inanıyorum .

Bende aynen böyle böyle düşünüyorum iyiler kazanır. Hiç şaşmaz bencede :) tatlı mesafe iyidir ama bence samimiyet, o sıcak yuva duygusu bambaşkadır. Bende sen diye bitiriyorum çok teşekkür ederim :)

2 atlık evli olduğun için belki çekiniyolardır. Öyleyse cidden görüşülebilecek tipler çabala. Ama sana şunu yazayım, 1_ kuma gemisi yürürmüş de elti gemisi yürümezmiş. 2_ asla kvalidenle ilgili tekkk espri bile yapma o yokken 3_ biraz kendini geri çek

Bende aynen böyle böyle düşünüyorum iyiler kazanır. Hiç şaşmaz bencede :) tatlı mesafe iyidir ama bence samimiyet, o sıcak yuva duygusu bambaşkadır. Bende sen diye bitiriyorum çok teşekkür ederim :)
:))
çokta şaapma biz burda arkadaş oluruz senlee :)) kanım ısındı arkadaş canlısı birisin belli bu . sennle samımı olmyan kaybeder .NET ! :))

Daha yenisin. Biz Eski Bak neler olmuş oluyor olacak.. Kendini Fazla yorma Efor harcama ileri zamanlara enerji kalmayacak sonra

Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Böylesi daha iyi ömür boyu yüzlerini görceksiniz zaten. Siz en iyisi kendinize hobi edinin yeni arkadaşlar bulun. Fazla samimi olmamak en iyisidir.

Sen buralarda yenisin galiba diyesim geldi

Hiç kafana takma fazla yüz göz olunca da nasıl mesafe koyarım diye dertler başlıyor. Kendine arkadaş edin, korona biraz daha düzelip normale dönünce kendine göre kurslara kayıt ol vakit geçir. Eş ailesiyle mesafeli olup arayı iyi tutmak en guzeli. İstisna aileler vardır dozunu iyi ayarlayıp samimi olan ama bu çok nadir maalesef.Yeni evlisiniz diye belki de sizi cok bunaltmıyorlar ne güzel. Sürekli arayıp sorsalar da rahat vermiyorlar diye düşünürsünüz.

Amann boşver yapisirlarsa kacacak delik ararsin.Ne güzel mesafeliler sende oyle ol komşu kurs biseyler yap çekilir dert değil kene olurlarsaa

Taniyarak yavas yavas dahil olursun aileye. Birden olusan sıkı samimiyet birbirini tanımadan tez alıngalık getirir. Yakınlarsa bir kursa yazıl aktivitelerde bulun. Part time iş arayabilirsin. Hem kendi çevreni oluşturursun hemde onlardan çok bir beklentiye girmezsin. Herşey iyiyse alıngalık yapayım deme sakin.

Hiç kimse olduğı konumu kayıp etmek istemiyor sen sivrilirsen ilgi sana kayar, bu elticeğizin istemez, genel anlamda kadınlar kıskanç yaratılmıştır, duygularına güven bence

Yahu kuzucum boşver onu bunu şunu sen daha iki aylık evlisin... kocanla ilgilensene sana ne kayınvalideden eltiden... zaten de çok samimi olmaya çalışma bırak onlar seni arasın sorsun...
uzak dur... o eltide korkuyordur insanların seni ondan daha çok sevmesinden yakınlık kurmasından sonuçta o bir şekilde 5 yılını vermiş... benim eltim böyle mesela ve açık açık söyledi bunu...
Yani iki kuma yaparmış da iki elti Yanyana yapamazmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…