Kayınvalide elti konusu

Yae aklini ekmek peynirlemi yedin bacim bosver daha iyi iste ne kadar uzak okadar iyi valla

Mesafe iyidir kaynanan yeni evkisiniz diye belki çağırma eltinde kıskançlıktan

Belki de dediğiniz doğru ama yalnızken çok farklı mesela bana kayinvalidemi cekistiriyor dertlesiyor modunda oluyoruz bambaşka sanki yıllardır arkadasmis gibi oluyoruz.
Eltiniz sizinle yalnızken kayınvalidenizi çekiştiriyor sizinde beyninizi yıkıyor, dinleyin ama asla onay vermeyin yorum yapmayın sonra bi bakmışsınız onlar iyi olur siz kayınvalidenizden soğumuş olursunuz sakın ama sakın etkilenmeyin
Söylemek istediğim birşey daha var bir arkadaş yazmış ki siz çağırınca akraba belasına tamam diyor ben bu düşünceye katılmıyorum onca eş dost akrabadan bi siz mi fazlasınız bi sizle mi görüşmek isterken zor bela oluyor,aynı şeyi bende yaşadım eltim olsun eşimin kuzenleri olsun ne yapsam hep yaranmaya çalıştığımı ima ettiler bende soğudum tek niyetim sıcak kanlı olduğumdan insanlarla hemen gülüp eğlenip sohbet etmekti bunda bile art niyet arandı bende kendimi geri çektim adım geçerse sohbete katılıp 'hıı evet öyle' ' aa ne güzel' yorumlarıyla geçiştiriyorum,onlar aileymiş sanki o da gelin değilmiş gibi 'sen bilmezsin şöyle böyle' diyerek rencide etmeler 'biz öyle aileyiz biz böyle aileyiz' elti de evin tek kızı olarak kalmak istiyor bir başkası gelince onun herşeyini süzer ben şöyle görüyorum evin tek çocuğu olan çocuklar bile eve bir bebek gelmesi kardeşi olması duygusunu başta herkesin ilgisinin onda olmasını kıskanır ben insanın kaç yaşında olursa olsun aileye ortama sonradan gelenler için isteyerek veya istemeyerek de olsa bu kıskançlık duygusunu yaşadığını düşünüyorum kimi bakışlarıyla kimi laflarıyla belli eder ,bende yaşadım ve yaşıyorum hissediyorum ama sizde daha 2 aylık evlisiniz lütfen zamana yayın bu evlilik dediğimiz müessese ailelerinde evlenmesi 3-5 yıl sürecek birşey değil şuan ki yalnızlığınızın tadını çıkarın inanın yarın öbür gün çoluk çocuk aileniz genişlediğinde öyle zamanlar gelicek ki yalnız kalıp kafa dinlemek isticeksiniz,umarım çok mutlu olursunuz

eltimi anlattın resmen

Bizim oraların bi lafı var öyle cevap vereyim.
-Amaaan ne geraa var
derler.
Gerek yok yani böyle samimiyet kurmaya. Boşver kendi halinde olman hayatına burunlarını sokmamaları daha iyi olur.

Belki de dediğiniz doğru ama yalnızken çok farklı mesela bana kayinvalidemi cekistiriyor dertlesiyor modunda oluyoruz bambaşka sanki yıllardır arkadasmis gibi oluyoruz.
Çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz farkında değilsiniz.
26 yıllık evli ve eş ailesini seven, eltisi dahil hepsiyle iyi geçinen bir meslektaşınız olarak elti-kv ikilisiyle samimi olma isteğinizi törpülmenizi tavsiye ederim.

Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni çağırmamis kayınvalidem ben bir kaç gün sonra eltimden öğreniyorum yani.
Keşke biz de dışlansak. YANİ.

Vallahi annem elin iyisi olmaz derdi hep. O geldi Aklıma.eltini de hiç sevmedim. Seni dışlar gibi yapması ne bu büyük ayıp daha yanında destek olması gerekirken.

Aynı şeyi yaşadım ve yıllar oldu hala aynı ama ben de şunu yapmadım yani bir kere aradım defalarca arayıp sormadım o aramadığı için ya da ilk o gelsin dedim mesela ben de burada kendimde suç buluyorum ama o da benim için Adım atmadı yani ben de mesafeliydim amaaaan en güzeli bir yandan boşver yakın olunca sorunlar da çoğalıyor ama bu konuyu ilerleyen zamanlarda sakin ve nazik bir dille konuşmayı deneyebilirsiniz çok rahatsız olursanız

2 aylik evli olsam kocamdan baska bi sey dusunmezdim heralde Ben de es ailesiyle mesafeyi savunuyorum. Yalnizlik cekiyosunuz onu anliyorum bence onlar yerine komsularla gidip gelip samimiyet kursaniz uzun vadede size daha cok kazandirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…