- Konu Sahibi _Elifceee_
Kızlar kayınvalideme,kayınpederime,teyzesine,ananesine ve kardeşine bohça yapacağım ama neler koymalıyım bilmiyorum ve nasıl bir bohça kullanmalıyım.Siz koyduklarınızı ve varsa resimleriyle paylaşırmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kayınvalideme,kayınpederime,teyzesine,ananesine ve kardeşine bohça yapacağım ama neler koymalıyım bilmiyorum ve nasıl bir bohça kullanmalıyım.Siz koyduklarınızı ve varsa resimleriyle paylaşırmısınız?
bızım aıleler görustuler yapmayalım ona verecegımız parayı cocuklarımıza yardım ederz dedıler o yuzden yapmadık sahsen ne gerek var zatn bence onlara
niye o kadar çok bohça yapıyosunki ?
Aynen katılıyorum :) Bizde dügünde alıcaz ne alıncaksa bizde turup knuştuk gerek yok nişan bohçalarınaaaa :)
Benim kayınvalidemin bohçası için annem yazlık bir pike takımı diktirmişti. Kayınvalide ve kayınpederimin bohçası bir büyük ve tek bohça idi. Seccade namaz bezi çorap atlet namaz örtüsü vs.. Bi sürü bişiler vardı hatırladıklarım bunlar.. Bohça yerine süslü bir hurç diktirdi annem eşya çok olunca anca almıştı.