• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kayınvalide deyince

Kayınvalide deyince nasıl bir tip aklımıza geliyor

• Cadımı cadı

OY: 26 59,1%
  • Pamuk mu pamuk

OY: 13 29,5%
  • Kokoş

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.079
30.666
1.123
61
Konya
Kayınvalide deyince hafızamıza kazınan,aklımıza gelen nedir

imagesYXQA3I7L.webp

Kokoş,sosyetik
images.webp

Cadımı Cadı

imagesY90C496R.webp

Pamuk mu pamuk :)

İyiler de vardır..Galiba sanırım belki de...........

Maalesef cadı, evlilik bana uzak lakin nedense bana pamuğu denk gelmezmiş gibi geliyor, yine Allah korusun tabii(insanlar konusunda pek şanslı olduğumu düşünmemekle birlikte O'nu bulup mutluluğu yaşadıktan sonra illa bir pürüz yaşayacağım gibi gelir, pamuk çıkarsa da annem kıskanır:KK53: neyse hayırlısı artık :)).

nASIL İZİN VERİYORSANIZ ÖYLE OLUYORLAR.. başta tavrınızı koyarsanız... yumuşak olmicaksın sertte .. herkez yerini bilicekk. benimki çok cadı olmaya çalıştı ama asla izin vermedim . ağladı zırladı hizaya geldi hele bir seferinde kocama boşa bunu gitsinn demezmi.. bir sinirlendim gerek yok ben boşuyorum oğlunu dedim kadın şok oldu..tabiki benim herif annesine dönerek sanamı sorucam evliliğimi deyince ..daha bir şaşırdı ve o laflardan sonra düzeldi kayınvalidemm..

direk cadı mı cadı geliyor ama
bu benim kayın validem için geçerli değil çok şükür :)

benimkide cadılardan değil şükürler olsun merhametli allah için

Benimkini ele alırsak suratsız domusuk soğuk birşey geliyo aklıma ama bi cadiligini gormedim yanı en azindan bana ağzını acamiyor :D

Cadı dedim ama cadı ile pamuk arası bir şey yok muydu. Cadı ağır kaçtı sanki :D

Back
X