• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayımın bana yaptığı

Hem keki ona yapmadim diyorsunuz hem kek ona ozeldi diyorsunuz. Kek yapmistim giderken sevgilime de gotureyim demek sizce normal bir davranis mi? Daha 1 aydir tanisiyorsunuz. Tamam karsi tarafin yaptigi normal degil kabul ama ben sizin yerinizde olsam once kendimi sorgulardim. Esimle sevgiliyken ona kek goturseydim muhtemelen benden sogurdu ve simdi evli olmazdik :) bu anlamda ben sizi birbirinize denk gordum.

Sevgiliye kek götürmekte ne var ki? Konu sahibi sevgili filan değil ve götüreceği kadar samimiyetleri yok bence, o ayrı konu da.

Aynı kapla bir mesaj da ben yollardım "Sevgili ...... teyzeciğim, sosyal mesajınızı aldım ama keşke kabı yıkama zahmetinde bulunsaydınız malum temizlik imandan gelir" diye.. Sonrada bu erken çalan siren seslerini dikkate alır oğluyla yol yakınken ayrılırdım.

Söyledim cok şaşırdı aa ne yazmıs dedi bende söyledim ama annene söyleme sana söylediğimi belki sana söylememi istemiyodur dedim böyle bir iyi niyetle yaklaştım kadın fitne çıkarıyor şimdiden demesin diye. çok şaşırdım notu görünce dedim demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı bende bana aksine namaz kılmıyorum diye bana kızmış gibi geldi dedim🤣 eş adayım bu arada cok temiz niyetli biri yoksa bu yapılan hareket karsısında devam etmezdim ama karakterli dürüst biri oldgunu icin hemen karar vermek istemiyorum annesiyle tanışacağım önce gördükten sonra anlarım zaten nasıl biri değil oldugunuda. Bugün de anneme söylemedim notu bilmiyormus gibi yaptım dedi😃
Annesinin yaptıklarını bu şekilde yorumlayan biri iyi niyetli değil, asalaktir. Kendinizi heba ediyorsunuz

Benim dini hassasiyetim var ama bu kimseyi ilgilendirmez.
O dedi diye yapmam ki.
Sanane benim inancımdan.
Bir kere sabah namazına kaldırmak için tak tak sabahleyin kapıyı kiriyordu.
Benim babam hiçbir namazı kaçırmaz ama bir kere bile bize böyle bir muamele yapmamıştir.
Bu kendini bilmezliktir hadsizliktir.
Herkes maske takıyor.
Bu hayatta babam hariç hiçbir erkeğe güvenmem.
Herkes başta sevgi pıtırcıgi.
Bende ailesini karistirmadi diye ne kadar dengeyi sağlayan adam demistim meğerse ailesini saklamış kaçarım diye.
Kader kısmet oldu artık ama böyle sinyalleri verenden kaçacaksın.
Dasmer seninki de mi ailesini sakladı? Benimki de aynı şeyi yapmıştı hatirlarsan

Dasmer seninki de mi ailesini sakladı? Benimki de aynı şeyi yapmıştı hatirlarsan
Bu aileler deşifre edilmez.
Ailesi ile mesafeli onların birşeye karismayacagi imajını verdi çünkü benden önceki görüştüğü kızın ailesi bu aileyi bildiği için izin vermemiş.
Ben karambole geldim🙃
Herşeyin bedeli var ben bayramlar dışında görüsmuyorum.
Şuan tek sorun çocuk.
O da büyüyünce babası ile gider artık.

Herkese merhaba ben görücü usulüyle biri
İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Kaçın. Ciddiyim.

Söyledim cok şaşırdı aa ne yazmıs dedi bende söyledim ama annene söyleme sana söylediğimi belki sana söylememi istemiyodur dedim böyle bir iyi niyetle yaklaştım kadın fitne çıkarıyor şimdiden demesin diye. çok şaşırdım notu görünce dedim demekki seni cok sevmiş kanı kaynamış gibi bir yorum yaptı bende bana aksine namaz kılmıyorum diye bana kızmış gibi geldi dedim🤣 eş adayım bu arada cok temiz niyetli biri yoksa bu yapılan hareket karsısında devam etmezdim ama karakterli dürüst biri oldgunu icin hemen karar vermek istemiyorum annesiyle tanışacağım önce gördükten sonra anlarım zaten nasıl biri değil oldugunuda. Bugün de anneme söylemedim notu bilmiyormus gibi yaptım dedi😃
Nesi karakterli bu adamın? O kadar yorum yazmışlar size, nato kafa nato mermer. Bu kadar mı yokluktasınız?

Konu sahibi 1 aydır kayınvalideye kek yapmış göndermiş ben 2 yıllık evliyim kayınvalide ye kek fln yapmadım maşallah 🤩
Bende 1 yıllık evliyim toplasan üçü geçmez bir şey yapıp götürdüğüm 😁
Hatta anne dememi çok istiyor onu bile diyemiyorum 1 kere zorla söyledim 🤪🤷🏻‍♀️

İle tanıştım Yaklaşık bir aydır görüşüyoruz ailelerimiz biliyor zaten ama henüz tanışma olmadı Allah nasip ederse bir ay sonra olacak kek yapmıstım içimden gelerek kaba koyup onada verdim Neyse işte ondan sonra dün kap geri geldi bana poşetin içinde annesi kabı yıkamamıs bile Sudan geçirmiş içi ıslaktı ve kek kokuyodu içinde iki tane dini kitap bir tane başörtü koymuş başörtü de kullanılmış ve lekeliydi hadi bunları geçiyorum ama ve not yazmış notu açtım baktım şok geçirdim. Namaz kıl kızım ve teşvik et yazıyor ailesi çok muhafazakar ya benim ailem de muhafazakar ama daha hiç tanışmadığım birinin bana böyle yazması garibime gitti notu aldım elime bende sanıyorum ki eline sağlık çok güzel falan yazmış bir baktım şok geçirdim Ben mi abartıyorum sizce yani bana garip geldi açıkçası arkadaşlarımı anlattım onlarda o ne karışır ki falan dedi şimdiden böyle yapıyorsa dedim bide kendi kendime. Zaten görüştüğüm kişi de çok özgüvensiz biri yani aşırı sessiz daha önce hiç kız arkadaşı olmamış falan annesinden kaynaklı mı bilmiyorum ama bu biraz beni düşündürdü açıkçası buraya sormak istedim bir de fikirlerinizi öğrenmek için
Okurken midem bulandı. Lütfen ayrılın

Aferin onaaa. Bu ne tatlış şey öyle. Ağzını burnunu yiyesiniz de geldi mi o son cümlesinden sonra. Agucuk gugucuk da dediniz mi? Karakterli insan görmesem inanacağım ama işte gördüm. O yüzden size bu maratonda başarılar

Bence hoşlanmıyorsunuz bile bu adamdan. Bu sebeple boşverin yolunuza bakın diyorum.
Annesi iyi niyetli de olsa, tanımadiğı birine böyle bir tarz çok sevimli değil bence.
Kendi anne babanızın müdahil olmadığı/,olmayacağı konulara karisma hakkını kendinde görmesi hoş değil.
1 tabak yıkamak,onu temiz teslim etmek çok zor olmamalı en basitinden,ona bile özenmemiş kadın,emeginize saygı göstermemiş.

Arkadaşım işine gelmiyorsa, birlikteliğinden annesinden kardeşinden rahatsızsan bırak , yol ver gitsin

Aferin onaaa. Bu ne tatlış şey öyle. Ağzını burnunu yiyesiniz de geldi mi o son cümlesinden sonra. Agucuk gugucuk da dediniz mi? Karakterli insan görmesem inanacağım ama işte gördüm. O yüzden size bu maratonda başarılar
Allah kimseye bukadar yokluk yaşatmasın dencek cinsten bir konu.
Ama bizim içimizde fesat olabilir
Çünkü adam çok iyi niyetli, annesininde içi kaynamış gelin adayına

Son düzenleme:
Bence bakmıstır içine zaten ve ne olduğunu biliyordur ki. Hediye paketi yapmadı ya bu tabağı yıkayıp kurulamaktan imtina eden kadın.
Annesine anne ne alaka ya,vermeyelim bunu demek varken,size tam bir anne kuzusu gibi getirip teslim etmiş. Tepkinizi gorünce de aaa bilmiyordum demiş gibi. Hatta seni çok sevmis,kanı kaynamış yorumu da bunun kıvırması bence.
Neyse siz yine bildiğinizi okuyacaksınız ama adap bilmeyen insanla yıpranan siz olursunuz üzgünüm, eş adayınız da anne kuzusu. Her daim öyle demek istememiştir,sana öyle gelmiştir diye savunup duracak size karşı.

Arkana bakma kac.
Hıc normal değil.Allahla benım aramdakı seye kım oluyor da karısıyıor.
Ay hıc sevmıyorum boyle gosterıs meraklısı ınsanları.

basit gibi görünebilir ama bu durum o kadar çok şeyi anlatıyokiii.. kadının görgüsüzlüğünü geçtim adamda pısırık ve annesinin etkisi altında bi tip olması yüksek ihtimal. kadın şimdiden sanada otorite uygulamaya çalişmiş saçmalıga bakarmısın yüzünü görmemiş sesini duymamış ama emir kipi ile yol gösteriyo. daha ilk andan sana bunu yapan kendi evladını nasıl baskılayıp sindirmiştir. ileride hep anasının ağzına bakan asla kendi fikrini ortaya koymayan aranızda kalmaktan ödü kopan bi adamla evli oldgunuzu hayal edin. ayy afakanlar bastı kabus gibiiii

kendince doğru bişey yaptığını sanmış da böyle hareketler beni soğutuyor
ben olsam bitiririm. ne alaka yani nerden biliyosun namaz kılmadığımı da tebliğde bulunuyosun, ayrıca teşvik et nedir sen oğluna öğretememişsin ben mi kıldırıcam zorla
ayrıca deist ya da ateist de olabilirsin, kime ne, ayyy sinir geldi. kaç kaç kaç

Back